Anubis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Και ο αγγελοπουλος ειχε κανει κατι ωραιες δηλωσεις για το σαρας..Αυτος δεν εκπροσωπει το συλλογο? Οσο για τα κομπλεξ και τον Σπανουλη το εχω ξαναπει..Ο βασιλης μπορουσε να φυγει την πρωτη μερα και να παει να υπογραψει οπου ηθελε..Η να πει δεν μου δινουν τα λεφτα που θελω εφυγα. Η δεν μου αρεσει η φατσα του Ομπραντοβιτς εφυγα. Η τεσπα κατι.. Αυτο που εγινε κακοφανηκε σε ολους τους Παναθηναικους..Οποτε οι αναφορες στον ονομα του θα ειναι απο εδω και περα.. Για τα του ποδοσφαιρου αλλη φορα.. Ο καλαθης πραγματι μπορει να βγει πρωτος σκορερ να εκμεταλλευτει το σοτυ απο μεση αποσταση η καποια γρηγορα drive.
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν εχετε ιδεα τι εγινε με τον Σπανουλη.. Ειχε κλεισει πολυ πριν στον ΟΣΦΠ.. Τι ακουγεται, θα παρετε Ματζαρη? Υ.Γ. Πριν δεν ανεφερομουν καν σε οποιον εχω κανει μπλοκ και εξακολουθει να αναφερεται σε μενα.. για να μαι ξεκαθαρος.. αυτες οι περιπτωσεις ειναι αρκετα πιο βαριες..!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν εχετε ιδεα τι εγινε με τον Σπανουλη.. Ειχε κλεισει πολυ πριν στον ΟΣΦΠ.. Οι πηγες σου?
FilipposMD Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Chris, συμφωνώ με το 90% όσων λες. Π.χ. οι Γιαννακόπουλοι μπορεί να είναι επιτυχημένοι σε χίλια δυο πράγματα στη ζωή τους, αλλά, κατά τη γνώμη μου είναι τρομερά κομπλεξικοί. Εκεί που διαφωνώ είναι στην τελευταία γραμμή. Ότι δηλαδή οι Ολυμπιακοί δεν είναι κομπλεξικοί. Όλοι οι οπαδοί απ' την ίδια κοινωνία βγαίνουν και την ομάδα τους τη διαλέγουν συμπτωματικά στην μεγάλη πλειονότητά τους. Το κόμπλεξ δεν σου το δημιουργεί η ομάδα σου που χάνει, αλλά οι άλλοι χίλιοι παράγοντες που διαμορφώνουν την προσωπικότητά σου. Όσο έχω διαφωνήσει έντοντα με τον Midi_Miliz επειδή κατά καιρούς χαρακτηρίζει τους Ολυμπιακούς μαζικά, το ίδιο διαφωνώ και μ'εσένα. Αν μου βρεις μια ελληνική ομάδα που όταν πάρει τίτλο ή κερδίσει στην Ευρώπη, οι οπαδοί δεν βρίζουν εν χορώ τον αντίπαλο, στα καλά καθούμενα, δεν γεμίζουν καναπέδες τα φόρα στο ίντερνετ και δεν παίρνουν τηλέφωνο τους γνωστούς για να τους πικάρουν, να το ξανασυζητήσουμε. Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ είναι καλύτερη από αυτό που αξίζει η μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟ. Το ίδιο ισχύει και για την εθνική μπάσκετ, την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, την ομάδα βόλλευ του Ηρακλή κτλ.
Anubis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν εχετε ιδεα τι εγινε με τον Σπανουλη.. Ειχε κλεισει πολυ πριν στον ΟΣΦΠ.. Τι ακουγεται, θα παρετε Ματζαρη? Οχι δεν ειχε κλεισει πολυ πιο πριν. Δεχτηκε 2 προσφορες απο παναθηναικο και 3 απο οσφπ.
geovard Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Οχι δεν ειχε κλεισει πολυ πιο πριν. Δεχτηκε 2 προσφορες απο παναθηναικο και 3 απο οσφπ. Πήγε και τρείς φορές στον Πιτ Παπαδάκο να του πεί το μέλλον του! Υπάρχει άραγε κάτι περί των αθλητικών που δεν το γνωρίζεις? Η επιτομή του ξερόλα!
tool1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εγω πιστευω οτι το μονο που ηθελε ηταν 1 ευρω πανω απτο Διαμαντιδη. Οταν πηγε τελευταια μερα να υπογραψει με 2μυρια το χρονο(οσα κ οΔιαμ.),του ειπαν 1.400.000 αν θες.
Anubis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Υπάρχει άραγε κάτι περί των αθλητικών που δεν το γνωρίζεις? Η επιτομή του ξερόλα! Τοτε γιατι να μην δεχτω οτι ειχε κλεισει απο το Μαρτιο, οπως εγραφε ο πρωταθλητης? Ο Chris απεδειξε αυτο που μου λεει ομως εχω καποιες εξτρα πληροφοριες Δε θα σχολιασω τις κακιουλες και το τι ξερει καποιος η οχι..
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Οχι δεν ειχε κλεισει πολυ πιο πριν. Δεχτηκε 2 προσφορες απο παναθηναικο και 3 απο οσφπ. Οταν δεχοταν τις "προσφορες" ολο του το σοι στη Λαρισα ελεγε πως εχει κλεισει στον ΟΣΦΠ. Τεσπα δεκτη η καθε αποψη. Παμε να δουμε το ματς, ελπιζω χωρις παρατραγουδα.. Chris, συμφωνώ με το 90% όσων λες. Π.χ. οι Γιαννακόπουλοι μπορεί να είναι επιτυχημένοι σε χίλια δυο πράγματα στη ζωή τους, αλλά, κατά τη γνώμη μου είναι τρομερά κομπλεξικοί. Εκεί που διαφωνώ είναι στην τελευταία γραμμή. Ότι δηλαδή οι Ολυμπιακοί δεν είναι κομπλεξικοί. Όλοι οι οπαδοί απ' την ίδια κοινωνία βγαίνουν και την ομάδα τους τη διαλέγουν συμπτωματικά στην μεγάλη πλειονότητά τους. Το κόμπλεξ δεν σου το δημιουργεί η ομάδα σου που χάνει, αλλά οι άλλοι χίλιοι παράγοντες που διαμορφώνουν την προσωπικότητά σου. Όσο έχω διαφωνήσει έντοντα με τον Midi_Miliz επειδή κατά καιρούς χαρακτηρίζει τους Ολυμπιακούς μαζικά, το ίδιο διαφωνώ και μ'εσένα. Αν μου βρεις μια ελληνική ομάδα που όταν πάρει τίτλο ή κερδίσει στην Ευρώπη, οι οπαδοί δεν βρίζουν εν χορώ τον αντίπαλο, στα καλά καθούμενα, δεν γεμίζουν καναπέδες τα φόρα στο ίντερνετ και δεν παίρνουν τηλέφωνο τους γνωστούς για να τους πικάρουν, να το ξανασυζητήσουμε. Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ είναι καλύτερη από αυτό που αξίζει η μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟ. Το ίδιο ισχύει και για την εθνική μπάσκετ, την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, την ομάδα βόλλευ του Ηρακλή κτλ. Ξεπερναω τον παραλληλισμο που κανεις προς το προσωπο μου, γιατι μαλλον δεν εχεις καποιο σκοπο να με προσβαλλεις και το κανεις αθελα.. Εκτος αν χαρακτηριζω εγω τους Παναθηναικους συλλήβδην, οπως κανει το μελος που ανεφερες.. Απο κει και περα, μιλησα κυριως για νοοτροπια συλλογου και οχι νοοτροπια οπαδων. Και εμεις εχουμε κομπλεξικους, σιγουρα, αλλα παντα ολα τα μεγεθη μπαινουν σε συγκριση..
imperium Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ευχομαι καλο ματς και νικη στη ομαδα μας χωρις φασαριες
FilipposMD Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ξεπερναω τον παραλληλισμο που κανεις προς το προσωπο μου, γιατι μαλλον δεν εχεις καποιο σκοπο να με προσβαλλεις και το κανεις αθελα.. Εκτος αν χαρακτηριζω εγω τους Παναθηναικους συλλήβδην, οπως κανει το μελος που ανεφερες.. Εννοείται ότι δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν. Πρώτο σχόλιο για το ματς: ο ΠΑΟ είναι αλλού. Στην άμυνα καμία συγκέντρωση. Ο ΟΣΦΠ έχει ευκαιρία να πάρει διαφορά πριν γίνει μελιτζανί ο Ζοτς και ξυπνήσουν και οι παίκτες.
pagratios Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει καλά αντίθετα με τον Ολυμπιακό που είναι αρκετά πιο σοβαρός. Ελπίζω να σοβαρευτούμε και εμείς γιατί βλέπω να χάνουμε το κύπελο
DKNI Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αναμενομενος τελικος Αδειοι εμεις, πειναει περισσότερο ο γαυρος αλλα εχει απουσιες που του στερουν ποιοτητα. ΥΓ. Το οτι καποιος δηλωνει "μπασκετικος" δεν σημαινει οτι ειναι. Με το να μπλεκετε σε συζητησεις με ατομα που προφανως δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ οπως εχει αποδειχθει απο τις εκτιμησεις τους, απλα χαλατε τον χρονο σας
FilipposMD Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Με τον Μπουρούση στο παρκε, το σκορ πρέπει να είναι γύρω στο +12 για τον Ολυμπιακό. Όταν βγαίνει όμως, δεν υπάρχει ο Ολυμπιακός. Όχι ότι παίζει καταπληκτικά, αλλά δεν υπάρχει λογική πεντάδα χωρίς σέντερ!
FarCry Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 με χαλασμενη στεφανι παιζει ο παναθηναικος....τελικος κυπελλου το λενε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις