Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν το εποιασα αυτο? Γιατι αμα γβει η αεκ δευτερη δεν βγαινουν ευρωπη?

Αν δεν έχω καταλάβει λάθος, εφόσον η ΑΕΚ πάει στο Champions League, βγαίνει Ευρώπη ο φιναλίστ του κυπέλλου. Έτσι, ο τελευταίος των play-off μένει εκτός Ευρώπης. Βλακεία, έτσι;

Δημοσ.

δε μπορω να καταλαβω ενα πραγμα. πως γινεται να βλεπεις το μπουρουση να κανει ολο το κακο στον παο και να μη τον βγαζεις με φαουλ γρηγορα εξω?

δηλαδη ελεος. ο καθενας αυτο θα εκανε

Σοβαρα δηλαδη εσυ δεν ειδες οτι με το που ξαναμπηκε ο Μπουρουσης υπήρχαν τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που αν ειχε 2 φαουλ θα τελειωνε με 3, αλλα ειχε 4 εκεινη την στιγμη και δεν επαιζε να βγει?

Δημοσ.

ΥΓ. Το οτι καποιος δηλωνει "μπασκετικος" δεν σημαινει οτι ειναι. Με το να μπλεκετε σε συζητησεις με ατομα που προφανως δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ οπως εχει αποδειχθει απο τις εκτιμησεις τους, απλα χαλατε τον χρονο σας

ΤΟ ακους να στο λενε τοσο συχνα που σου χει μεινει, ε? :rolleyes: Ασε, ξερω.. Θα βρασεις μια μπαλα...!

Δημοσ.

Σοβαρα δηλαδη εσυ δεν ειδες οτι με το που ξαναμπηκε ο Μπουρουσης υπήρχαν τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που αν ειχε 2 φαουλ θα τελειωνε με 3, αλλα ειχε 4 εκεινη την στιγμη και δεν επαιζε να βγει?

δεν λεω για το τελος. η ζημια ειχε γινει νωριτερα απο το τριτο δεκαλεπτο.

Δημοσ.

Περα απο το ματς τετοια αβανταδορικη εκφωνηση δεν εχω ξαναδει σε μπασκετ μεταξυ αιωνιων οταν εκανε το 4ο ο Μπουρουσης οι εκφωνητες κλαιγανε χαρακτητιστικο σημειο ααααχ γιατι ετσι με 4ο φαουλ μπορει να χαθει το παιχνιδι ετσι , μετα ρωταει τον αλλο αν θα προτιμουσε να μπει το καλαθι και να μην ειχε γινει το φαουλ...εκλεισα τον ηχο και εβαλα ραδιο αλλα δεν συγχρονιζοταν σωστα :devil:

Ειδικα εκει που δινει λαθος σφυριγμα υπερ του Παο και λενε πως "ε δεν αδικηθηκε ο ΟΣΦΠ, αφου δεν εβαλε καλαθι ο Παο στην επιθεση..!" φανηκε το ποσο ερυθρολευκων αισθηματων ειναι οι εκφωνητες!

60-40 ηταν η διαιτησια, υπερ της πιο διασημης ομαδας. Μην ξεγελιομαστε απ τη νικη.

Δημοσ.

Ο Καλάθης έγινε σήμερα ο Καλάθης της εποχής της προσαρμογής.

Ακριβως γι αυτο δε μπορει ειναι βασικος στον Παο. Η σταθεροτητα ειναι απαραιτητο προσον για να παιζεις βασικος σε τετοιες ομαδες.

Δημοσ.

Ειδικα εκει που δινει λαθος σφυριγμα υπερ του Παο και λενε πως "ε δεν αδικηθηκε ο ΟΣΦΠ, αφου δεν εβαλε καλαθι ο Παο στην επιθεση..!" φανηκε το ποσο ερυθρολευκων αισθηματων ειναι οι εκφωνητες!

60-40 ηταν η διαιτησια, υπερ της πιο διασημης ομαδας. Μην ξεγελιομαστε απ τη νικη.

δεν ειπα για διαιτισια και δεν καταλαβαινω γιατι την αναφερεις...απο εκει και περα εισαι λαθος αλλα κανεις δεν ειναι τελειος ακομα και εγω δεν ειμαι (παρα τα οσα ακουγονται)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...