Anubis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν το εποιασα αυτο? Γιατι αμα γβει η αεκ δευτερη δεν βγαινουν ευρωπη?
FilipposMD Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν το εποιασα αυτο? Γιατι αμα γβει η αεκ δευτερη δεν βγαινουν ευρωπη? Αν δεν έχω καταλάβει λάθος, εφόσον η ΑΕΚ πάει στο Champions League, βγαίνει Ευρώπη ο φιναλίστ του κυπέλλου. Έτσι, ο τελευταίος των play-off μένει εκτός Ευρώπης. Βλακεία, έτσι;
imperium Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 νομιζω αν βγει δευτερη η Αεκ παει ο Ατρομητος ευρωπη και οχι ο Ολυμπιακος Βολου
DKNI Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 δε μπορω να καταλαβω ενα πραγμα. πως γινεται να βλεπεις το μπουρουση να κανει ολο το κακο στον παο και να μη τον βγαζεις με φαουλ γρηγορα εξω? δηλαδη ελεος. ο καθενας αυτο θα εκανε Σοβαρα δηλαδη εσυ δεν ειδες οτι με το που ξαναμπηκε ο Μπουρουσης υπήρχαν τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που αν ειχε 2 φαουλ θα τελειωνε με 3, αλλα ειχε 4 εκεινη την στιγμη και δεν επαιζε να βγει?
Anubis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Α αν βγει δευτερη στο πρωταθλημα. Νομιζα στα πλευ-οφφ..Ναι οκ δικο μου λαθος
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ΥΓ. Το οτι καποιος δηλωνει "μπασκετικος" δεν σημαινει οτι ειναι. Με το να μπλεκετε σε συζητησεις με ατομα που προφανως δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ οπως εχει αποδειχθει απο τις εκτιμησεις τους, απλα χαλατε τον χρονο σας ΤΟ ακους να στο λενε τοσο συχνα που σου χει μεινει, ε? Ασε, ξερω.. Θα βρασεις μια μπαλα...!
FarCry Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σοβαρα δηλαδη εσυ δεν ειδες οτι με το που ξαναμπηκε ο Μπουρουσης υπήρχαν τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που αν ειχε 2 φαουλ θα τελειωνε με 3, αλλα ειχε 4 εκεινη την στιγμη και δεν επαιζε να βγει? δεν λεω για το τελος. η ζημια ειχε γινει νωριτερα απο το τριτο δεκαλεπτο.
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Περα απο το ματς τετοια αβανταδορικη εκφωνηση δεν εχω ξαναδει σε μπασκετ μεταξυ αιωνιων οταν εκανε το 4ο ο Μπουρουσης οι εκφωνητες κλαιγανε χαρακτητιστικο σημειο ααααχ γιατι ετσι με 4ο φαουλ μπορει να χαθει το παιχνιδι ετσι , μετα ρωταει τον αλλο αν θα προτιμουσε να μπει το καλαθι και να μην ειχε γινει το φαουλ...εκλεισα τον ηχο και εβαλα ραδιο αλλα δεν συγχρονιζοταν σωστα Ειδικα εκει που δινει λαθος σφυριγμα υπερ του Παο και λενε πως "ε δεν αδικηθηκε ο ΟΣΦΠ, αφου δεν εβαλε καλαθι ο Παο στην επιθεση..!" φανηκε το ποσο ερυθρολευκων αισθηματων ειναι οι εκφωνητες! 60-40 ηταν η διαιτησια, υπερ της πιο διασημης ομαδας. Μην ξεγελιομαστε απ τη νικη.
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ο Καλάθης έγινε σήμερα ο Καλάθης της εποχής της προσαρμογής. Ακριβως γι αυτο δε μπορει ειναι βασικος στον Παο. Η σταθεροτητα ειναι απαραιτητο προσον για να παιζεις βασικος σε τετοιες ομαδες.
firewalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Είμαστε που είμαστε κομμάτια, μας βιάζει και η διαιτησία στα παιχνίδια...
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ειδικα εκει που δινει λαθος σφυριγμα υπερ του Παο και λενε πως "ε δεν αδικηθηκε ο ΟΣΦΠ, αφου δεν εβαλε καλαθι ο Παο στην επιθεση..!" φανηκε το ποσο ερυθρολευκων αισθηματων ειναι οι εκφωνητες! 60-40 ηταν η διαιτησια, υπερ της πιο διασημης ομαδας. Μην ξεγελιομαστε απ τη νικη. δεν ειπα για διαιτισια και δεν καταλαβαινω γιατι την αναφερεις...απο εκει και περα εισαι λαθος αλλα κανεις δεν ειναι τελειος ακομα και εγω δεν ειμαι (παρα τα οσα ακουγονται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις