Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλα περυσι πηρατε ευρωλιγκα με Περπερογλου, Καλαθη, Καιμακογλου, Βουγιουκα, Τεπιτς, δε στεκει καμια κριτικη στο ροστερ μ αυτον τον προπονητη. Ολα ειναι πιθανα.

Πέρσυ την Ευρωλίγκα την πήραμε με Διαμαντίδη,Μπατίστ,Φώτση,Νίκολας,Σάτο και οι υπόλοιποι σε βοηθητικό ρόλο.

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμπερασματα θα βγαλουμε απο φλεβαρη κ μετα. Τωρα ξερουμε ολοι οτι ειναι περιοδος κοιλιας. Αυτο που ειναι βεβαιο ειναι πως λειπει παιχτης κερβερος στη φροντ λαιν, ιδιαιτερα στο αμυντικο κομματι. Η ομαδα χθες ηταν σκια στο β ημιχρονο. Για παραδειγμα ο Μητσος, ο Μαικ κλπ δε θα ειναι συνεχως ετσι, το ξερουμε. Καποιοι αλλοι θα βελτιωθουν και θα προσαρμοστουν κι αυτο το ξερουμε.

Ο Ζοτς μιλησε για τις απουσιες μας και εχει δικιο. Τις εχουμε ξεχασει. Λεμε για το προβλημα στο 4 και ξεχναμε πως υπαρχει ο Τσαρτσαρης που παντα δινει βοηθειες στα δυσκολα. Το ιδιο κ ο Περπε, οσο αγωνιζεται δινει αξιοπιστες ανασες σε καθε περιφερειακο μας, οσο δυσκολο κι αν ειναι το παιχνιδι.

Μιλαμε δηλαδη για ενα rotation 7 παικτων αυτη τη στιγμη που μοιραια αν βρεθουν 2-3 σε κακη μερα δεν γινεται να κερδισεις εκτος εδρας την ΤΣΣΚΑ. Ποσο μαλλον οταν αναμεσα σε αυτους τους 2-3 ειναι και ο Μητσος και ο Μαικ. Βγηκε το 1ο ημιχρονο με μπασκετ υψηλου επιπεδου κι απτις 2 ομαδες, μετα η μια ομαδα συνεχι

---------------

Και τωρα ας μαζευτουν τα προβατα, τους μιλαει ο βοσκος τους:

«Δυστυχώς Αλ Σαούντ... πάπαλα. Δεν άντεχα άλλο! Αυτό το παιδί με απογοήτευσε και απογοήτευσε και τον κ.Γιάννη (Βαρδινογιάννη). Εξαντλήθηκε η υπομονή μου γιατί ήταν ασυνεπής σε αυτά που λέγαμε. Δεν πήγαινε άλλο. Κράτησα όσο μπορούσα την κατάσταση, αλλά τέλος!

Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα τόσο καιρό. Εδώ και δύο μήνες το έψαχνα γιατί έβλεπα ότι με τον Αλ Σαούντ δεν προχωρούσε το θέμα. Δεν λέω ψέμματα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήταν ασυνεπής. Η πρόταση από τον νέο πρίγκιπα είναι γεγονός και θα βρίσκεται εδώ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχει φιλοδοξίες, θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και προτεραιότητά του είναι το γήπεδο. Μ' αυτόν θα πάμε καλά. Είναι πιο σωστός, ώριμος στις αποφάσεις του, γιατί είναι γύρω στα 40 και δεν θα κάνει πίσω. Τον περιμένουμε να πάρει τον Παναθηναϊκό."

Η μαγκια του Τσακα και του το παραδεχομαι ειναι οτι δεν εχει απλα τον Αλ Σαουντ αλλα εχει και αλλον ΠΡΙΓΚΗΠΑ backup. Μπεεεε

---------------

Γελασα με αυτο:

Ψάχνει παίκτες ο Ολυμπιακός

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Ακόμα τσούζει ο Σπανούλης.

Quoted for truth :-D

Στο μεταξυ το κειμενο που παραθετω μιλαει για ολο τον ΟΣΦΠ και ο αλλος συμπερανε οτι γραφτηκε επειδη μας τσουζει ο Σπανουλης :mrgreen:

ΥΓ. Η κασετα παλιωσε, αλλαξε την. Απο τοτε που τα λεγατε και τα πιστευατε αυτα, περασαν καποιοι μηνες μεσα στους οποιους: σε εχω γλεντησει στο πρωταθλημα ενω ειχες πλεονεκτημα εδρας, σε γλεντησε η Σιενα στην Ευρωλιγκα παλι με δικια σου την εδρα, σηκωσα Ευρωλιγκα, θα σε ξαναγλεντησω φετος γιατι η ομαδα σου παραπεει κι εσυ ερχεσαι να μας γραψεις οτι μας τσουζει ο Σπανουλης. Με τετοιο σουρεαλισμο ΤΥΦΛΑ να χει ο Νταλί και ο Εμπειρικος...

Δημοσ.

Ακόμα τσούζει ο Σπανούλης. Δεν το περίμενα μετά από τόσο καιρό TBH.

Ούτε ο Αντώνης δεν είχε τσούξει τόσο, τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον.

Δεν μπορεί να το λες αυτό.

Δεν μπορεί να μην κάνεις πλάκα

Δημοσ.

Πέρα από φόρουμ εννοώ. :-D

Το λέω επειδή ο τρόπος που ποσταρει και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί, θυμίζει πολύ δημοσιογράφο - αρθρογράφο και μάλιστα από αυτούς τους "κλισέ"...

Ρε λες να είναι καμιά φίρμα και να μην το ξερουμε? :P

Δημοσ.

Τελικά η ίδια οικογένεια έστειλε τα χαρτιά. Για κάποιον λόγο όμως έβγαλαν τον Αλ Σαούντ από μπροστάρη.

Από την στιγμή λοιπόν που είναι τα ίδια πρόσωπα από πίσω και μια πολύ μεγάλη γνωστή τράπεζα (εφόσον τα χαρτιά είναι οκ) τα πράγματα σοβαρεύουν λίγο.

Δημοσ.

Πέρα από φόρουμ εννοώ. :-D

Το λέω επειδή ο τρόπος που ποσταρει και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί, θυμίζει πολύ δημοσιογράφο - αρθρογράφο και μάλιστα από αυτούς τους "κλισέ"...

Ρε λες να είναι καμιά φίρμα και να μην το ξερουμε? :P

Nαι! Ειμαι κι εγω ενας ΑΡΔ!

Για δωσε και κανα λινκ με τις γαματες κλισε εκφρασεις μου να τις παρω και να τις στειλω κανα βιογραφικο να βγαλω τιποτα extra.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...