FilipposMD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Yπαρχει περιπτωση να καταλαβαινω κατι λαθος? Εχω παραισθησεις? Απο sport24.gr: "Είναι ένας νέος τίτλος και κάθε καινούριος τίτλος προσθέτει ένα κερασάκι. Ήταν ένας όμορφος αγώνας, υπήρχε ένας σπουδαίος αντίπαλος, αλλά η ομάδα μου στο τέλος κράτησε την ψυχραιμία της και πήρε τον αγώνα", ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συμπλήρωσε όσον αφορά την αντιπαλότητα των οπαδών: "Λυπάμαι για αυτό το πράγμα που γίνεται και υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα, ο αθλητικός ενώνει και δεν διχάζει. Μου γίνει μεγάλη χαρά αυτός ο τίτλος γιατί όταν ξοδεύεις θέλεις να ανταμείβονται οι κόποι σου. Τα παιδιά με έστειλαν στον έβδομο ουρανό". Ο Θ. Γιαννακόπουλος αμέσως μετά κατέβηκε στα αποδυτήρια και αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του είπε πώς "δώσαμε, δίνουμε και θα δίνουμε για τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει τέλος!". Νομίζω ότι λάθος πρόταση έβαλες σε bold. Εμένα με κούφανε η εξής: Λυπάμαι για αυτό το πράγμα που γίνεται και υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα, ο αθλητικός ενώνει και δεν διχάζει Βγήκαν τέτοια λόγια από το στόμα αυτού του ανθρώπου; Μένω άναυδος!
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Είχε πει ένας εκ των Αγγελόπουλων πέρσι (σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι) «Ευτυχώς που μπήκε ο Σάρας και νικήσαμε»; LoL.
Fluke Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Είχε πει ένας εκ των Αγγελόπουλων πέρσι (σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι) «Ευτυχώς που μπήκε ο Σάρας και νικήσαμε»; LoL. Ναι, όσο έπαιζε στην Ulker.
DKNI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Το πανυγιρίζεις βλέπω, οπότε προφανως και είναι κάτι. Σορρυ που δεν απαντησα νωριτερα, ειχα βγει στους δρομους να πανηγυρισω το Κυπελλο, τωρα γυρισα
kkostas77 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Σορρυ που δεν απαντησα νωριτερα, ειχα βγει στους δρομους να πανηγυρισω το Κυπελλο, τωρα γυρισα Χαίρομαι λοιπον που παραδέχεσαι πως δεν ειναι "κυπελλάκι" και πήγες και το πανηγύρισες .
SlimData Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ερώτηση: Ο Θανάσης έκανε δήλωση "ευτυχώς που δίνανε τη μπάλα στον σπανούλη και κερδίσαμε"??? Όχι ε...??? Σωστά, τέτοιες δηλώσεις κάνουν όσοι έχουν επίπεδο....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ποσο κλαμα εχει πεσει απο χθες? Σοβαρα τωρα, αν προηγουμουν +13, αν ειχα εναν Σπανουλη σε καθε φαση να μου γυρναει στην κερκιδα και να μου σφιγγει γροθιες με παραπανω παθος απο αυτο της θυρας 7 και εν τελει χανω το παιχνιδι επειδη οι γκαλακτικος μου δεν ξερανε τι να κανουν την μπαλα στο 4ο δεκαλεπτο, ε, καπνους απτα αυτια θα εβγαζα
we_will_rise Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 πάρτε ένα διπλό σήμερα να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα ρε
imperium Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 με μια μικρη καθυστερηση ξεκινησε το ματς αντε με την νικη
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Πληρωνονται ολοι αυτοι οι τυποι;... και αλλοι δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα;
LRoi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Πονέσαν τα μάτια μας λέμε, ελπίζω να μην πονέσουν και τα μυαλά μας...
LRoi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Εγώ το βλέπω με ευχαρίστηση αδερφέ, δεν έχω λόγο να αλλάξω τίποτα. Την απίθανη λόμπα αν πνίγεις πάντα σαν τον Καρνέζη θα γίνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις