Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολυ δυσκολα τα πραγματα και για τους δυο. Αν δεν το παρει φετος η τσσκα θα προκειτε για την μεγαλυτερη εκπληξη των τελευταιων χρονων..

Η μπαρτσα δεν ειναι η προπερυσινη, ουτε καν η περυσινη, αλλα και παλι ειναι 3-4 σκαλοπατια πανω απο τον ολυμπιακο..

Δημοσ.

Aν ευτυχυσουμε να δουμε δυο ελληνικες ομαδες στο φ4, ολα ειναι ανοιχτα, ακομα και το τρελο σεναριο του ελληνικου τελικου.

Και ο τωρινος ΟΣΦΠ εχει πιθανοτητες να κερδισει την φετινη Μπαρτσελονα.

Και ο σοβαρος ΠΑΟ με ενα Μητσο σε καλη κατασταση, μπορει να παιξει στα ισια τους Ρωσσους και να τους κερδισει, πραγμα που φανηκε και στο ΟΑΚΑ εφετος.

Αλλα ας περασουν πρωτα στο φ4..

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι, αν περάσουν και οι δύο, δε θα είναι τα φαβορί στους ημιτελικούς τους και ο ένας θα θέλει τον άλλο στον τελικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω απο τα προημιτελικα ακομα και θελει ο ενας τον αλλο στο φ4, γιατι στο πισω μερος του μυαλου υπαρχει η μικρη πιθανοτητα του ελληνικου τελικου.

@0:45

http://dai.ly/Hu9s3Z

btw highlight χθεσινου αγωνα η ταπα του Βουγιουκα στον Τζειμς που αποπειραθηκε να καρφωσει και με τα 2 χερια...

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέμπτη 5 Απριλίου 21:45 ο αγώνας... εισιτήρια από αύριο πρωί... θα το δείξει η ΝΕΤ...

http://www.paobc.gr/...?pid=2&aid=3668

Από αύριο (Σάββατο) θα βρίσκονται στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια του πέμπτου αγώνα των play offs της Ευρωλίγκας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (05/04, 21:45), τα οποία θα διατίθενται τις εξής ημέρες και ώρες από την θύρα 10 του γηπέδου «Απ. Νικολαϊδης»: Σάββατο(31/3) 09:00-19:00, Κυριακή(1/4) 10:00-18:00, Δευτέρα(2/4) 10:00-20:00, Τρίτη(3/4) 10:00-20:00, Τετάρτη(4/4) 10:00-20:00. Επίσης εισιτήρια θα διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
Επεξ/σία από Psyx
Δημοσ.

<gossip mode ON>

ποιος είναι ο πασίγνωστος (γαύρος) οικογενειάρχης παρουσιαστής που αγόραζε "εισιτήρια" (g) από τον επικεφαλή του συνδέσμου (Αιγάλεω) των φίλων ολυμπιακών; σε κάποιον πάει το μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω αν ρουφάει ακόμη λουκουμόσκονη... έλα να πάρουν φωτιά τα pm :P

http://www.madata.gr...biz/183186.html

<gossip mode OFF>

Δημοσ.

<gossip mode ON>

ποιος είναι ο πασίγνωστος (γαύρος;) οικογενειάρχης παρουσιαστής που αγόραζε "εισιτήρια" (g) από τον επικεφαλή του συνδέσμου (Αιγάλεω ή Περιστέρι) των φίλων ολυμπιακών; σε κάποιον πάει το μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω αν ρουφάει ακόμη λουκουμόσκονη... έλα να πάρουν φωτιά τα pm :P

<gossip mode OFF>

????????ποιος??????????????στειλε ενα πμ!!!:devil:

Δημοσ.

<gossip mode ON>

ποιος είναι ο πασίγνωστος (γαύρος) οικογενειάρχης παρουσιαστής που αγόραζε "εισιτήρια" (g) από τον επικεφαλή του συνδέσμου (Αιγάλεω) των φίλων ολυμπιακών; σε κάποιον πάει το μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω αν ρουφάει ακόμη λουκουμόσκονη... έλα να πάρουν φωτιά τα pm :P

<gossip mode OFF>

Ετσι εξηγειται το ονομα παλαιοτερου πασιγνωστου τηλεπαιχνιδιου που παρουσιαζε...

Δημοσ.

Αυτός είναι. Και δεν φαινόταν για crackhead ο συγκεκριμένος...

Ετσι εξηγειται το ονομα παλαιοτερου πασιγνωστου τηλεπαιχνιδιου που παρουσιαζε...

lol

Δημοσ.

Λες για τον Μπλατ και τον Μαλετ. Τον παιχτη δηλαδη που αλλαξε τη ροη του αγωνα με το τριποντο του, ενω ο Οχαγιον ειχε κλειδωθει απτην αμυνα μας.

Υπομονη ως το επομενο ματς μπας και χασουμε αλλιως υπομονη μεχρι την ΤΣΣΚΑ, εκει λογικα θα εχεις να κανεις πολλες αναλυσεις παλι.

[prasina_gyalia mode/on] Συμφωνω. [πρασινα_γυαλια mode/off]

Y.Γ. Μεχρι και ο Μπλατ απολογηθηκε για τη μη χρησιμοποιηση του παικτη που "κλειδωσε η αμυνα σας", 9ποντους 9 ριμπαουντ σε 25:00. Eυτυχως τον κλειδωσατε και μπηκε ο Μαλετ που τον ειχατε ξεκλειδωτο και προλαβε να ευστοχησει σε ενα τριποντο, να χασει ποσα, και να παιξει αμυνα με τα ματια.

Μα ήταν δυνατόν να κερδίσει σε προημιτελικό Ευρωλίγκας ομάδα με σύνολο 5 ασσίστ; Και να βάζανε κάποια λογικά τρίποντα που έβγαλαν στο τέλος, άντε να έφταναν τις 8... Μιλάμε ότι ο ΠΑΟ της έκοψε όλα τα συστήματα και έπαιζαν όλοι με ατομικές ενέργειες.

Γενικά, για να κερδίσεις αυτόν τον Παναθηναϊκό νομίζω ότι πρέπει να τον ξεπατώσεις πριν το τελευταίο 5λεπτο ή με τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι, συνεχή επιθετικά ριμπάουντ κτλ. ή με φοβερά ποσοστά ευστοχίας. Αλλιώς, με τόσο έμπειρους παίκτες-νικητές που έχει, θα σε στριμώξει και θα σε κερδίσει. Η Μακάμπι μπορεί να κάνει ένα παιχνίδι με 50% στα τρίποντα, για παράδειγμα, και από εκεί κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να χάσει τέτοια πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ.

Μπράβο στον Καλάθη, έδειξε κότσια.

Ποιον περιμενεις να σου βγαλει ασιστς απ τη Μακαμπι? Τον Παπαλουκα που δεν παιζει? Γιατι αλλο pg δεν εχει.

βρε chris μου αλλο παιχνιδι εβλεπες χθες?

Σ αυτο το επιπεδο οταν δινεις 25 επιθετικα ριμπαουντς στην αλλη ομαδα, και αυτη δειξει την πρεπουσα σοβαροτητα, εισαι τελειωμενος. Και αν επιμενεις πως εχεις παιξει καλη αμυνα, επιτρεποντας στον αντιπαλο να ανανεωσει τοσες επιθεσεις, ε τοτε αντιλαμβανομαστε σε διαφορετικο βαθμο το αθλημα.

Δημοσ.

Ωχ. Κι αλλη ομαδα του μισου/εναμισου point guard on the way...H "oμαδα χωρις ποιντ γκαρντ", ετσι πληροφοριακα, ειναι 6η σε ασσιστ στη διοργανωση (μολις 3 λιγοτερες απο την δικη σου "δημιουργικη" ομαδα μεσα απο τα συστηματα Ιφκοβιτς κλπ). Case closed.

Kατα τ'αλλα σχετικα με το θεμα των ριμπαουντ Chris, επειδη ως συνηθως ερμηνευεις ενα αθλημα με νουμερα, θα σου απαντησω περι αμυνας παλι με νουμερα και ελπιζω αυτη τη φορα να δεις αυτο που ειδαν ολοι χθες (οτι παιξαμε εξαιρετικη αμυνα).

Προσπαθειες για διποντα--> Μακαμπι: 44, ΠΑΟ: 28

Προσπαθειες για τριποντα---> Μακαμπι: 21, ΠΑΟ: 19

Και εχασαν με 9 ποντους. Πραγματι ειχαμε μια πολυ κακη αμυνα.

Τελος για τον Οχαγιον, οταν ο Μπλατ τον εβγαλε εκανε συνεχομενες μλκιες προηγουμενως.

Και να πω οτι ειδες αλλο ματς εχθες δε γινεται γιατι δεν ειχε αλλο...Αυτο που γουσταρω πιο πολυ απολα ειναι το περισπουδαστο υφος παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...