Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σε ρωτήσω ποιούς παίχτες φοβάσαι απο αυτούς θα μου πεις τον Σπανούλη. Άλλος; Άντε να βάλω και τον τρομαχτικά φορμαρισμένο Πρίντεζη.

Βλεπεις μπασκετ.

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κάτι μου θυμίζει αυτό....

Όταν ο Ζότς και ο Διαμαντίδης θα πάνε σηκωτοί στη Μαδρίτη, τότε θα το συνειδητοποιήσεις και εσύ.

Δημοσ.

ε για αυτό σου λέω κάτι μου θυμίζει.

όταν φύγει ο : xavi iniesta cesc pique messi τότε το κάστρο θα πέσει.

ε τα όνειρα τσάμπα είναι.

Δημοσ.

Μην συγκρίνεις τώρα ανόμοια πράγματα. Ξέρεις οτι όταν γερνάει ο βασικός κόρμος μια ομάδας, αυτή η ομάδα διαλύεται και θέλει χτίσιμο απο την αρχή. Και με την Μπαρτσελόνα το ίδιο θα γίνει, μόνο που εκεί υπάρχει και η Μασία/μεταγραφές κτλ.

Δημοσ.

ναι νταξ τώρα.εγώ διαλύομαι που θα φύγουν όλοι και εσύ όχι που ο προπονητής σου είναι σε ηλικία όσο και οι 2 δικοί μου μαζί.

Δημοσ.

Βρε παιδί μου καταλαβαίνεις οτι εσύ έχεις μείνει με παίκτες βετεράνους που του χρόνου-παραχρόνου σταματούν το μπάσκετ, ότι φεύγουν οι κοντοί και μαζί τους οι Ζότς-Διαμαντίδης; Τι συγκρίνεις τώρα; Ο Ολυμπιακός έχει αυτή την στιγμή την επόμενη μεγάλη φουρνιά της Εθνικής, δύο πρόεδρους νέους που κατέχουν το άθλημα, και κάποια στιγμή όλοι αυτοί θα παίζουν υψηλό μπάσκετ χωρίς να χρειαζονται κανέναν Ντούντα να τους καθοδηγεί.

Μην συγκρίνεις τον ΠΑΟ με την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα, είναι εντελώς ανόμοια πράγματα.

Δημοσ.

Για τα πλειοφφ αν εδινα πιθανοτητες 50-50 πριν το χθεσινο παιχνιδι τωρα δινω 60-40 υπερ του ΠΑΟ. Περιμενω εναν ξεφουσκωμενο Ολυμπιακο μετα την κατακτηση του τροπαιου, μπορει φυσικα να διαψευστω, ηδη διαψευστηκα πολλες φορες εφετος στις προβλεψεις μου για τον Ολυμπιακο. Αλλα θυμηθειτε το παραδειγμα του ΠΑΟ στη Μπολονια με μια αντιστοιχα μαγικη ανατροπη και κατακτηση απεναντι στα μεγαθηρια και το τι επακολουθησε εκεινη τη σεζον στα εγχωρια πλειοφφ.

Και επειδη τα πιτσιρικα του ΟΣΦΠ ειναι απειρα, υπαρχει η πιθανοτητα να μην εμφανιστουν συγκεντρωμενοι μετα απο τοσο ενθουσιασμο. Αν μπορεσουν να το διαχειριστουν, θα τους αξιζει ακομα ενα μπραβο. Το πρωτο παιχνιδι στο ΣΕΦ ειναι πολυ κρισιμο για αυτο το κομματι στο οποιο αναφερομαι.

Δημοσ.

Για τα πλειοφφ αν εδινα πιθανοτητες 50-50 πριν το χθεσινο παιχνιδι τωρα δινω 60-40 υπερ του ΠΑΟ. Περιμενω εναν ξεφουσκωμενο Ολυμπιακο μετα την κατακτηση του τροπαιου, μπορει φυσικα να διαψευστω, ηδη διαψευστηκα πολλες φορες εφετος στις προβλεψεις μου για τον Ολυμπιακο. Αλλα θυμηθειτε το παραδειγμα του ΠΑΟ στη Μπολονια με μια αντιστοιχα μαγικη ανατροπη και κατακτηση απεναντι στα μεγαθηρια και το τι επακολουθησε εκεινη τη σεζον στα εγχωρια πλειοφφ.

Και επειδη τα πιτσιρικα του ΟΣΦΠ ειναι απειρα, υπαρχει η πιθανοτητα να μην εμφανιστουν συγκεντρωμενοι μετα απο τοσο ενθουσιασμο. Αν μπορεσουν να το διαχειριστουν, θα τους αξιζει ακομα ενα μπραβο. Το πρωτο παιχνιδι στο ΣΕΦ ειναι πολυ κρισιμο για αυτο το κομματι στο οποιο αναφερομαι.

θ ανησυχουσα αν δεν υπηρχε ο ντουντα στον παγκο. Στα τελευταια δευτερολεπτα χτες ηταν ολοι ετοιμοι να μπουν στο παρκε κι αυτος περιμενε και κοιταγε ηρεμος.

επισης απ τη στιγμη που οι παιχτες χωρις εμπειρια, εδειξαν τοσο μεγαλη ψυχραιμια και θεληση την κρισιμοτερη στιγμη, δε πιστευω να "παρατησουν" το πρωταθλημα.

απ την αλλη οι παιχτες του παο κι ο Ομπραντοβιτς στην τελευταια του χρονια(μαλλον) θα θελουν οσο τιποτα το πρωταθλημα. οποτε θα δουμε μεγαλες μαχες.

Δημοσ.

θ ανησυχουσα αν δεν υπηρχε ο ντουντα στον παγκο. Στα τελευταια δευτερολεπτα χτες ηταν ολοι ετοιμοι να μπουν στο παρκε κι αυτος περιμενε και κοιταγε ηρεμος.

επισης απ τη στιγμη που οι παιχτες χωρις εμπειρια, εδειξαν τοσο μεγαλη ψυχραιμια και θεληση την κρισιμοτερη στιγμη, δε πιστευω να "παρατησουν" το πρωταθλημα.

απ την αλλη οι παιχτες του παο κι ο Ομπραντοβιτς στην τελευταια του χρονια(μαλλον) θα θελουν οσο τιποτα το πρωταθλημα. οποτε θα δουμε μεγαλες μαχες.

Kαλα και με τη Μπολονια ο Ζοτς ηταν στον παγκο, με "διδακτορικο" στο να δινει κινητρο στους παιχτες του, αλλα στα εγχωρια πλειοφφ αλλου για αλλου τα μυαλα των παικτων (αποκλειστηκαμε απο τα ημιτελικα και ηταν και το μοναδικο πρωταθλημα που πρεπει να χασαμε την τελευταια 13ετια+). Γενικα, τετοια παιχνιδια σε αδειαζουν ψυχολογικα και σωματικα και αυτο ειναι μια προκληση για τον ΟΣΦΠ ενοψει πλειοφφ.

Αν πχ χθες το χανατε με μια διαφορα γυρω στους 5-7 ποντους θα ηταν εντελως διαφορετικα, γιατι αφενος θα υπηρχε η αυτοπεποιθηση της ανατροπης (που υπαρχει και τωρα) αφεταιρου δε θα υπηρχε ο επικινδυνος ενθουσιασμος. Ψυχολογικη παγιδα ειναι, δεν λεω οτι πεφτουν ολες οι ομαδες μεσα (πχ ο ΠΑΟ μια φορα επεσε, τοτε επι Μπολονια και ποτε ξανα), αλλα η απειρια μερικων παιχτων τον κανουν πιο ευαλωτο σε αυτο το ενδεχομενο.

Δεν μαντευω τι θα γινει, πιθανα ενδεχομενα βλεπω απλως. Αν θες και ως παθων.

Δημοσ.

νταξει δε σου λεω οτι δεν εχουν λογικη αυτα που γραφεις, σιγουρα συμβαινουν.

παντως οπως και να χει, τα ματς λογικα θα ναι κλειστα, με μικρες διαφορες.

Δημοσ.

Kαλα και με τη Μπολονια ο Ζοτς ηταν στον παγκο, με "διδακτορικο" στο να δινει κινητρο στους παιχτες του, αλλα στα εγχωρια πλειοφφ αλλου για αλλου τα μυαλα των παικτων (αποκλειστηκαμε απο τα ημιτελικα και ηταν και το μοναδικο πρωταθλημα που πρεπει να χασαμε την τελευταια 13ετια+).

To 0-1 έγινε και στον επόμενο αγώνα θα νικούσαμε αν δεν πέφταμε στην παγίδα του tomic που πήγε το ματς στο ξύλο, αποβάλλοντας τον εαυτό του(που είναι λυμό) και τον Dejan μαζί. Έτσι οι 2 ομάδες μπήκαν στον ίδιο τορβά.

Άλλού ήταν το κόλπο και όχι στον ενθουσιασμό.

Δημοσ.

Είμαι αναποφάσιστος ανάμεσα σε δύο ενδεχόμενα:

1. Το τρόπαιο έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση στους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, οπότε όταν θα πλησιάζει στο τέλος το ματς δε θα τρέμουν τα χέρια, με αποτέλεσμα να εξανεμίζεται το βασικότερο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού.

2. Το τρόπαιο ξεμυάλισε προσωρινά τους πιτσιρικάδες, που δεν θα προλάβουν να ανασυγκροτηθούν μέχρι την Πέμπτη, οπότε θα χάσει ο Ολυμπιακός το πλεονέκτημα έδρας και αντίο ζωή.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι από τα δύο θα συμβεί. Μην ξεχνάμε και τον τραυματισμό του Λο, ο οποίος δεν ξέρω πόσο θα λέιψει. Σε σειρά αγώνων είναι σοβαρή απώλεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...