Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περί Τουίταχ δεν ξέρω Μίντι. Αλλά και να έγραφε τέτοια, πιτσιρικάς είναι ακόμα, δικιολογείται (...εδώ ο Παπ που πήρε μόνος του σχεδόν Ευρω-κούπα, ΑΚΟΜΑ μετά από κάθε θρήποντο κόβει βόλτες το μισό γήπεδο με σφιγμένες γροθιές και "έεεεετσι ρε πούυυυυυυστηηηη!") - άσε που γενικά είχε φήμη "χαβαλέ και τρελλιάρη". Κοτζαμάν Παπαδογιάννης έγραψε το άγραφτο για Βουγιούκα χθες και το μάζεψε αμά τη εμφανίσει. Το τί γράφει και το τί λέει λοιπόν κανείς, δεν είναι να το παίρνεις πάντα και τόσο σοβαρά. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τί κάνει είναι το θέμα. Και η πράξη που εγώ θυμάμαι πριν 3 χρόνια, ήταν όπως είπα έναν πιτσιρικά με κάθε άλλο παρά φουντουκόμυαλο μέσα στο παρκέ (δεν ξέρω αν παρακολουθούσες τους "μικρούς", τότε). Μια χαρά ήταν, είχε και τσαμπουκά (και από των δύο ειδών), μπασκετικά ήταν τουλάχιστον σωστός, και όταν τα έχεις αυτά στα 19-20 δεν τα χάνεις στα 21-22 σα να μην υπήρξαν ποτέ. ΒΕΒΑΙΩΣ όμως επειδή δεν φτάνουν, και να τα εξελίξεις πρέπει, και με τον καιρό γενικά να "σοβαρεύεις", αν θέλεις να κάνεις καριέρα με αυτά και ν' αφήσεις κι όνομα. Κι όταν μπλέκεις με 2x20άρες σε μία, και μάλιστα "του καλλιτεχνικού" (υπό αμφισβήτηση και τα δύο συνθετικά, από προσωπικής οπτικής...), ως ΒΙΤΡΙΝΑ δεν δείχνει κι ό,τι πιο "αρμόζον". Όμως δεν είμαστε στις ζωές τους για να ξέρουμε ούτε πώς το χειρίζονται, ούτε πώς τους βγαίνει, ούτε αν τους γεμίζει ή το αντίθετο. Αν το πάρεις μάλιστα από μια πιο χαλαρή μεριά, προκειμένου να είναι με κανένα αχόρταγο πιπίνι που θα τον στεγνώνει, ε καλύτερα να είναι με τη μιλφάρα που μπορεί και να τον "καθοδηγεί" πιο έξυπνα στη ζωή του κι όλας...Η συγκεκριμένη μάλιστα, όσο κι αν η επαγγελματική της υπόσταση δεν συμβαδίζει με τα δικά μου γούστα για να παρακολουθώ...επαρκώς ώστε να έχω άποψη, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι από τα μαύρα σκυλιά της φάσης, κι ό,τι αντιθέτως είναι απ' τα "καλά παιδιά".... Εξ' ου τεσπα και το "μυστήριο τρένο" αναφορικά με το πως τους βγαίνει - και κυρίως του Μπόγρη. Εσύ αντιθέτως το ξετίναξες το πράγμα με ταμπέλες και στερεότυπα, που δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ισχύουν - μη σου πω ότι μου θύμισε Παπαδό-για-Βουγιού το κείμενο...:ρ

Ένιγουέιβ, όταν είχε πάρει το μάτι μου τον Μπογ στο πάγκο του ΠΑΟ, είχα χαρεί, πιστεύοντας πως θα είναι από τους "φοβερούς μικρούς" του τέλους της περασμένης δεκαετίας που βρήκαν μεγάλη ομάδα ν' ακουμπήσουν. 'Εμεινε παγκίτης βέβαια, και μετά έγινε και...μετανάστης, και δεν ξέρω κι αν από Μπογ έγινε Μπόγος που λέει κι ο Κρις, αλλά δόξα τω θεώ τα χρόνια δεν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί - ακόμα. Ειδικά για κάποιον που παίζει σε τέτοια θέση, και το ύψος είναι...δια βίου προσόν. Τεσπα εγώ γενικά θα έλεγα να χαίρεσαι αν ξαναγυρίσει ΠΑΟ. Πιθανολογώ πως θα κόψει και τις όποιες τρελλίτσες κάνει ακόμα, σε τέτοια περίπτωση, μια και ξέρει ότι τον παίρνει είτε όσο είναι παγκίτης ή μετανάστης, και θα έχει θετική προσφορά στην ομάδα με τον καιρό. Γιατί εγώ δεν τον έχω κόψει για καθόλου βλάκα. Εκτός κι αν γενικά το υψηλών προδιαγραφών μπασκετιλίκι δεν τον ενδιαφέρει, και είναι από αυτούς που θέλουν να "ξοδεύουν" από το όποιο ταλέντο ή δώρο της φύσης, ζώντας ταυτόχρονα τη ζωή τους όπως βούλονται καλύτερα - πράγμα που για 'μένα, έχει την ίδια αξία να το σέβεται κανείς, όπως εσύ λες ότι αξίζει σεβασμού η απόφαση του Μητσάρα να αφοσιωθεί μόνο στα του συλλόγου του, και εδώ σα να το ξεχνάς.

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποιός Μπόγρης, ποιός Βουγιούκας και ποιός Σόφο ρε σείς; Έναν Έλληνα σέντερ τις προκοπής με σωστές κινήσεις στο low-post και παιχνίδι με πλάτη δεν έχουμε ποτέ αξιωθεί να βγάλουμε. Εδώ μέχρι και οι Κινέζοι και οι Νιγηριανοί στέλνουν ποιοτικούς ψηλούς στο ΝΒΑ...

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω απόψει αλλά από νούμερα δεν λέει κάτι βέβαια καπιοι που δεν πιάνουν στο NBA στην Ευρώπη είναι πόλοι καλύτεροι

Δημοσ.

http://www.sport-fm.gr/article/565353

δεν εχω αποψη, τι λεει αυτος?

Εξαιρετικη επιλογη θα ελεγα αλλά ποσα θα παρει; Πολυ καλο σώμα για τεσσαροπεντάρι και πολυ καλο σουτ, το 2010 τους ειχε μαμησει τους δικους μας στο Ελλαδα - Κινα http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10/fwcm/p/gid/1/grid/C/rid/6944/game.html

Μου κανει εντυπωση που δεν μενει ΝΒΑ μηπως ειχε τραυματισμους;

εδιτ: απο οτι φαινεται δεν ειχε http://www.nba.com/playerfile/yi_jianlian/career_stats.html στο νταλας βρεθηκε πισω από το Νοβιτσκι και δεν επαιξε, για μενα ειναι μεταγραφη τυπου Τσιλντρες - Κλειζα λιγοτερη φαντεζι σιγουρα αλλα πιο ουσοιαστικη.

Δημοσ.

Oι τελευταιες πληροφοριες λενε οτι παμε για αλλον Κινεζο τελικα

Έλα μωρέ, εξάλλου όλοι οι Κινέζοι μοιάζουν ίδιοι :-D.

Δημοσ.

μια χαρα, βγαινει και λεει μια καλη κουβεντα ο κρισ, αμεσωσ λενε οτι προκειτε για αλλο κινεζο.. τρολαρισμα ο τρακησ lvl 900000000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...