Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει να βρω υποστηρικτές.

Η άποψή μου ειναι αυτη και τελεία.

Προπαγάνδα κανεις οταν προσπαθείς να επωφεληθείς απο κάτι. Εγω δεν θα κερδίσω τίποτα, συνεπώς δεν εχω λόγο να προπαγανδίσω οτιδήποτε.

Αλλα για πες που είδες την προπαγάνδα, να καταλάβω και γω?

Δημοσ.

περιμενω λοιπον να μου τα μαθεις, αλλα σε παρακαλω να στηριξεις τα λεγομενα σου με πηγες.

Δημοσ.
Τελευταια αγωνιστικη νικη της Λιετουβος και του Παο τους κανει να εχουν 4-2 και οι 2 και περνα πρωτος ο Παο και δευτερη η Ριτας

Νικη της Λιετουβος και της Μαλαγα κανει πρωτη την Ριτας με 4-2 και δευτερη την καχα με 3-3(ισοβαθμια με παο στο 3-3 αλλα περναει η Καχα)

Νικη της Καχα και του Παο περνανε καχα και παο με 4-2 πρωτη ομως η Καχα στην ισοβαθμια

Νικη της Καχα και της Μαλαφα περναει καχα με 4-2 και παο με 3-3 αφου στην διαφορα εχει την Ρυτας

Aμα παιζεις τραγικα χανεις

Δημοσ.

περιμενω λοιπον να μου τα μαθεις, αλλα σε παρακαλω να στηριξεις τα λεγομενα σου με πηγες.

Λυπάμαι Mika θα σε απογοητεύσω. Σε καποια πράγματα δεν μπορείς να εισαι με το google παραμάσχαλα ουτε με την κάμερα του Τριανταφυλλόπουλου.

Αυτα έγιναν οταν ο Νινης ηταν να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα.

Δεν μπήκα με σκοπο να βάλω μυαλό σε κανέναν. Αυτα και τέλος απο μένα.

Δημοσ.

Τραγικος Παο, για αλλη μια φορα στο Οακα. Στην επιθεση 2 λαλουν και 3 χορευουν. Να βαλεις 67 ποντους σε λιθουανικη ομαδα ειναι το διχως αλλο, κατορθωμα.

Δημοσ.

Αμα τον χρειαζομασταν θα ηταν ακομα στον Παναθηναικο πιστεψε με :rolleyes:

Όπως αν χρειαζόσασταν τον σημερινό αγώνα θα τον είχατε πάρει ένα πράγμα. :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...