michael92 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Άκου εκεί σφουγγαράκι! Έστω να της έπαιρνες σφουγγαράκι + έλαια μπάνιου να πω εντάξει...
michael92 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αυτό είναι χειρότερο και από μια καθηγήτρια μας στο λύκειο, που της πήρε ο άντρας της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια τοστιέρα για να του φτιάχνει τοστ
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εμ αυτή τη μέρα που έχει δημιουργηθεί καθαρά για την κοροϊδία του κόσμου,όχι τοστιέρα, τίποτα δε θα έπαιρνα. Γι αυτό υπάρχουν οι επέτιοι. Μα είναι δυνατόν παντρεμένοι σοβαροί άνθρωποι να ασχολούνται με τον "άγιο" βαλεντίνο; Σαν τον Αη-βασίλη ένα πράγμα. Σε έφηβους νιάνιαρα το καταλαβαίνω. Σε ώριμους ανθρώπους το θεωρώ ετεροχρονιστικό και σαχλό όσο δε πάει. Και όσες διαφωνούν ας κοιτάξουν πρώτα αν συμβαδίζουν με την ηλικία τους. Τι είσαι μωρή; 15 χρονών; Εκεί που μας συμφέρει είμαστε μεγάλες γυναίκες αλλά θέλουμε και να αισθανθούμε σαν κοριτσάκια του γυμνασίου. Όχι άλλο κάρβουνο. Θα περιμένεις τη γιορτή σου,τα γενέθλιά σου και άντε κανα αυθόρμητο δώρο. Αλλά όχι τον μαλάκα άγιο. Απλα η κοπελα μου μου πηρε ~300€ ρολοϊ.. Και εγω της πηρα 1 σφουγγαρακι μπανιου, αυτα που εχουν οι γυναικες, που εχουν απειρες τρυπες και μοιαζουν με δικτυ ψαρεματος... Οποτε μαλλον πρεπει να της παρω και εγω κατι καλο! και επειδη γενικα θελει ενα τετοιο μηχανημα για ροφηματα ζηταω καμια συμβουλη! Αν επινα εγω καφε και ηταν για μενα θα ακολουθουσα τη συμβουλη του Toufa Αλλα νομιζω οτι η tassimo που λεει ο leonidas_fs ειναι φθηνη και εχει ακριβες καψουλες! Μου αρέσει ο τρόπους που σκέφτεσαι! Δυστυχώς όταν δεχόμαστε ακριβά δώρα πρέπει να κάνουμε κι εμείς τα αντίστοιχα ή να μη τα δεχτούμε. Πχ στην συγκεκριμένη περίπτωση μια πρέσσα ατμού θα ήταν ιδανικό δώρο
we_will_rise Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Απλα η κοπελα μου μου πηρε ~300€ ρολοϊ.. Απόδειξη είδες ;;; Πρόσεχε μη σε πιάσει Κώτσο και σου'πε ότι έκανε 300 κανα τέτοιο
koulouri Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 τελικα θα παρω την krups την λιγο πιο μεγαλη ( εχει 2 σχεδια ) γιατι ειναι σχετικα φθηνη ~125€ και τα δισκια ειναι τα πιο οικονομικα!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
koulouri Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 μετα απο αρκετη μελετη και πολλες ερωτησεις, καλυτερα μηχανη που παιρνει χημα καφε παρα καψουλες.. μεγαλη διαφορα στο κοστος καφε...και καλυτερα ανοξυδοτη παρα πλαστικη!! Sent from my iPhone using Insomnia
LuNaTiC Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Έχει κανείς να μου προτείνει ese pods μάρκες/χαρμάνια και κάποιο κατάστημα για παραγγελία? Δεν έχω πρόβλημα να είναι και αγορά από εξωτερικό αλλά αν βρίσκουμε και Ελλάδα έστω και λίγο πιο ακριβά θα το προτιμήσουμε Το θέλω για την δουλειά που έχουμε μπουχτίσει σε κάτι Polis και Ipanema... με τον δεύτερο να μην είναι και τόσο άσχημος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα