Προς το περιεχόμενο

αλλαγή ρόδας σε βαλίτσα

haris_216

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

σε χθεσινή μου κάθοδο στη αποθήκη μου στο υπόγειο ανακάλυψα (για την ακρίβεια ξαναθυμήθηκα) ότι μια μεγάλη βαλίτσα που έχω και θα χρησιμοποιηθεί σε 3-4 μέρες έχει πρόβλημα με το ροδάκι της. έχει φαγωθεί και δεν περιστρέφεται. καθώς είμαι λίγο κατσαβιδάκιας προσπάθησα να δω αν μπορώ να το αλλάξω αλλά τζίφος. δεν κατάφερα να το βγάλω. άσε που και να το βγαζα δεν έχω άλλο να βάλω.

το ερώτημα λοιπόν είναι αν γνωρίζει κανείς κάπου που μπορούν να μου αντικαταστήσουν τη ρόδα στο κέντρο της αθήνας, καλλιθέα, ν.σμύρνη, π.φάληρο.

να πω ότι η βαλίτσα δεν είναι καμιά επώνυμη. συνεπώς ούτε service έχει αλλά ούτε θέλω να δώσω πχ 70 ευρώ.

θα πήγαινα να ρωτήσω στην στοά ορφέως (πανεπιστημιου) που έχει τέτοια μαγαζιά, αλλά δυστυχώς πιέζομαι από χρόνο και με τις απεργίες των μμμ δεν μπορώ να περιφέρομαι με μια μεγάλη άδεια βαλίτσα γύρω γύρω. θα με διευκόλυνε να πάω κάπου "συστημένος".

αν κάποιος έχει καμιά ιδέα είναι ευπρόσδεκτη

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας να διαβάσετε το post μου

Δημοσ.

Επειδή πρόσφατα έβγαλα απο 2 βαλίτσες μου το ροδάκι σε αυτές ξεβίδωνε μέσα απο την βαλίτσα και έβγαινε όλο μαζί. Αλλα επειδή τα περισσότερα απο ότι έχω δει είναι πρεσαριστά χρειάζεται ειδικό μηχάνημα για να τα φτιάξεις. Ωστόσο μπορείς με ένα μικρό τρυπανάκι να χαλάσεις αυτό που έχει, να βγάλεις την ρόδα, να την αντικαταστήσεις και αντί για πρεσαριστό να βάλεις μια μακρυά βίδα με παξιμάδι ασφαλείας και 2 ροδελίστες. Έτσι έκανα εγώ και είναι μια χαρά!

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

δυστυχώς τα δικά μου είναι πρεσσαριστά (το είδα όταν είχα πιάσει τα κατσαβιδάκια μου με σκοπό να την βγάλω)

η ιδέα σου είναι καλή, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω ανταλλακτική ρόδα σε συνδυασμό με το γεγονός της έλλειψης χρόνου αυτή τη βδομάδα, καθιστούν την φάση do-it-yourself μη δυνατή για μένα

ευχαριστώ και πάλι

• Moderators
Δημοσ.

Τι μαρκα ειναι? Αν ειναι καποια απο τις γνωστες βλ. samsonite, delsey, roncato, θα πρεπει να απευθυνθεις στην αντιπροσωπεια τους. Αν δεν τις βρεις πες μου να σου στειλω τηλςφωνα.

Αν ειναι no name μπορω να σου δωσω ενα τηλεφωνο απο καποιον που αναλαμβανει επισκευες (ή αν βρεθεις κεντρο ειναι στην Στοα Πάπου, εινα απεναντι απο το Χρηματιστηριο στην Σοφοκλεους, Μακρης λεγεται). Αν φτιαχνεται θα στην φτιαξει. Απλως δεν ξερω το κοστος και αν θα αξιζει τον κοπο τελικα (ειδικα αν ειναι Κινεζικη) με την λογικη πως μια μεγαλη τετοια κοστιζει λιγοτερο απο 60 ευρω, η μεσαια λιγοτερο απο 50 ενω η χειραποσκευη γυρω στα 40.

Παρεμπιπτοντως στην Στοα Αρσακειου ειμαι (πρωην Ορφεως) και σου λεω απο τωρα πως οσους ερχονται για τετοιες επισκευες (απο βαλιτσες, τσαντες κλπ που δεν ειναι δικες μας) στον Μακρη τους στελνουμε :)

Εντιτ: τωρα ειδα πως ειναι non branded, οποτε ισχυει το παραπανω. :)

sent from my Galaxy S using IT

Δημοσ.

μόλις επικοινώνησα με τον τεχνίτη (Μακρή) που πρότεινε ο φίλος παραπάνω. δυστυχώς δεν μπορεί να βοηθήσει καθώς στις no name βαλίτσες υπάρχει πρόβλημα να βρεθούν ανταλλακτικές ρόδες. για οποιοδήποτε άλλο θέμα όμως (λαβές, κλειδαριές, κλπ) κάνει επισκευές.

καλημέρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...