Προς το περιεχόμενο

Σπασμένη βάση ψύκτρας socket478

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από μετακόμιση, ανακάλυψα ότι 2 από τα 4 ποδαράκια τη πλαστικής βάσης που κουμπώνει η ψύκτρα της CPU έχουν σπάσει.

Αποτέλεσμα: ο υπολογιστής σε αχρηστία. :(

Υπάρχει τρόπος να επιδιορθωθεί αυτό;

Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάπου άλλη βάση ψύκτρας (για socket 478) ώστε να αλλαχθεί και να επανέρθει σε λειτουργία ο υπολογιστής (και να μην αισθάνεται γυμνός και μόνος ο P4);

Αν κάποιος έχει καμιά παλιά motherboard με socket 478 για πέταμα, ας μου στείλει ένα πμ.

Δημοσ.

για σου φιλε μου πες μου λιγο αν ι μητρηκη αυτη ειναι η ψηκτρα της με τα μανταλακια δηλαδη ψυκτρα που εκλινε με 2 μανταλακια αν ειναι αυτη εχω να σου δωσω

Δημοσ.

Ναι αυτή με τα 4 μαύρα πλαστικά ποδαράκια που πάνω της βάζεις την stock ψύκτρα του Pentium και κουμπώνει με 2 clips που ασφαλίζουν.

Δημοσ.

φιλε μου εχω τυχερος εισαι πως θες να σου την δωσο? απο που εισαι?

για να καταλαβω θες ολοκλιρη την ψυκτρα ή το φουρφουρι με την ασφαλεια που κληνει

Δημοσ.

φιλε μου εχω τυχερος εισαι πως θες να σου την δωσο? απο που εισαι?

για να καταλαβω θες ολοκλιρη την ψυκτρα ή το φουρφουρι με την ασφαλεια που κληνει

Την ψύκτρα την έχω, χρειάζομαι την βάση της που είναι στερεωμένη πάνω στη motherboard.

Σου έστειλα πμ.

Edit:

Αυτό το μαύρο πλαστικό χρειάζομαι.

newsocket440.jpg

Έχουν σπάσει οι 2 απ' τις 4 γεφυρούλες που έχει για να κουμπώνει η ψύκτρα.

Δημοσ.

Μήπως έχει κάποιος άλλος που δεν το θέλει;

Ή κανένα link για αγορά από Ελλάδα;

Κρίμα να κάθεται γυμνός ο P4...:-D

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για το link.

Η χαρά μου κράτησε λίγο όμως.

Δυστυχώς όταν το βάζεις στο καλάθι, λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο.

Πολύ γκαντεμιά με αυτή την ιστορία :(

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για το link.

Η χαρά μου κράτησε λίγο όμως.

Δυστυχώς όταν το βάζεις στο καλάθι, λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο.

Πολύ γκαντεμιά με αυτή την ιστορία :(

παρε τηλεφωνο να ρωτησεις δεν χανεις τπτ...αν το χρειαζεσαι τοσο..<τουλαχιστον εγω θα προσπαθουσα μιας κ ειναι το μοναδικο μαγαζι που το εχει..>

Δημοσ.

Γιατί δεν το δένεις με δύο δεματικά; Αντέχει άνετα, ανοίγεις τρύπα λίγο πιο κάτω στην βάση και πιο πάνω στο κλίπ του ανεμιστήρα, μια χαρά θα είναι...

Εναλλακτικά πες που είσαι μπας και βρεθεί κάποιος κοντά να σου δώσει καμιά βάση... Τόσοι Ρ4 που πέρασαν άφησαν πολύ ανεμιστήρα πίσω τους :-D Πραγματικά....

Εναλλακτικά πέτα μια αγγελία ζήτησης και θα βρεις, δεν υπάρχει περίπτωση, τόσοι ήταν...

Y.Γ Την τρύπα αμα το αποφασίσεις την ανοίγεις μόνο με τρυπάνι, μην κάνεις τίποτα με καμιά μπρόκα γιατί θα σου σπάσει και αυτό που σου έχει μείνει ^_^ Το πλαστικό αυτό είναι πολύ άθλιο :-(.

Α, και αν την βάλεις έτσι άλλαξε την πάστα γιατί την βλέπω πολύ καιρό να κάθεται όπως μπει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...