seskou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους.πριν ενα μηνα σχεδον αγορασα απο καταστημα της wind ενα bluetooth ακουστικο για τα κινητα μου.ολα καλα μεχρι εδω μιας και μου αρεσε παρα πολυ το οτι κραταει παρα πολυ η μπαταρια του και συνδεεται και με τα δυο μου κινητα.το προβλημα μου ομως ειναι οτι οι ανθρωποι με τους οποιους μιλαω μου κανουν παραπονα γιατι ακουνε τη φωνη τους να επιστρεφει με αποτελεσμα να γινεται κουραστικο(το ειχα παθει και εγω και τους καταλαβαινω).το ερωτημα μου ειναι τι μπορω να κανω εγω;ειναι κριμα να το παρατησω στην ακρη και στην ουσια να εχω πεταξει ετσι 30 ευρω.τιθεται θεμα εγγυησης;να το παω πισω ή θα με κραξουν;αν μου πειτε οτι δεν εχω να χασω κατι πηγαινοντας το πισω....το γνωριζω απλα ρωτα να μου πειτε και σεις τη γνωμη σας για να εχω μια ιδεα περι του θεματος. ευχαριστω προκαταβολικα.............
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους.πριν ενα μηνα σχεδον αγορασα απο καταστημα της wind ενα bluetooth ακουστικο για τα κινητα μου.ολα καλα μεχρι εδω μιας και μου αρεσε παρα πολυ το οτι κραταει παρα πολυ η μπαταρια του και συνδεεται και με τα δυο μου κινητα.το προβλημα μου ομως ειναι οτι οι ανθρωποι με τους οποιους μιλαω μου κανουν παραπονα γιατι ακουνε τη φωνη τους να επιστρεφει με αποτελεσμα να γινεται κουραστικο(το ειχα παθει και εγω και τους καταλαβαινω).το ερωτημα μου ειναι τι μπορω να κανω εγω;ειναι κριμα να το παρατησω στην ακρη και στην ουσια να εχω πεταξει ετσι 30 ευρω.τιθεται θεμα εγγυησης;να το παω πισω ή θα με κραξουν;αν μου πειτε οτι δεν εχω να χασω κατι πηγαινοντας το πισω....το γνωριζω απλα ρωτα να μου πειτε και σεις τη γνωμη σας για να εχω μια ιδεα περι του θεματος. ευχαριστω προκαταβολικα............. Το πήρες πριν ένα μήνα και ρωτάς αν σε κράξουν και αν τίθεται θέμα εγγύησης; Έλεος!!! Τι να σου πουν δηλαδή; Το πας πίσω, αναφέρεις το συγκεκριμένο πρόβλημα και αν σε κράξουν, κράξε τους εσύ περισσότερο και μέσα στο κατάστημα και με κόσμο. Σίγουρα min 1 χρόνο εγγύηση την έχει. Οπότε; *Υποθέτω βέβαια ότι, την επιστροφή την έχεις μόνο όταν χρησιμοποιείς το bluetooth.
seskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ναι φυσικα και η επιστροφη υπαρχει μονο οταν ειναι συνδεμενο το bluetooth.το δοκιμασα και με αλλο τηλεφωνο και παλι τα ιδια.η επιστροφη ηχου υπαρχει.οσο για την εγγυηση σιγουρα εχει και μιας και το εχω ενα μολις μηνα απλα αναρωτιομουν αν αυτη η 'βλαβη' περιλαμβανεται μεσα στην εγγυηση.γιατι τους εχω ικανους να μου πουν οτι η εγγυηση θα ισχυε μονο αν δεν λειτουργουσε η δεν φορτιζε και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει μια τετοια μ@κ@κι@.ευχαριστω παντως για την απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.