Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην είστε τσιπιδες ρεεε ... εδώ γλιτώνετε 70ευρώ από κάθε game ..σιγά ..δινετε 3-4ε για ένα δισκάκι και έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο ότι θα παίζει για αρκετό καιρό.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δε ξέρω, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα ποτέ ...αλλά εμένα οτιδήποτε εκτός από verbatim μέχρι στιγμής εχει σταματήσει να παίζει μετά από λίγο καιρο. (TDK/Intenso και κάποιο άλλο που δε θυμάμαι)

Δημοσ.

JUST-GAMER φθηνά DVD = ταλαιπωρία του lens του dvd-rom, = λάθη στην ανάγνωση και ο κλασικός θόρυβος που κάνει ένα laser όταν δεν μπορεί να διαβάσει συνεχόμενα δεδομένα (τσικ τσικ τσικ).= μικρότερος χρόνος ζωής του laser του xbox = πρόβλημα ηρεμίας και ψυχικής υγείας δικό σου από τα Dirty Disc Errors.

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω christos.p25 ότι τα verbatim είναι η κορυφή στο χώρο των dvd/cd αλλά το θέμα είναι ότι τα philips που λέω δεν θα τα έλεγες και τα φτηνότερα double layer dvd disc καθότι κοστίζουν 1.20ευρω το ένα σε αντίθεση με τα ridisc που κοστίζουν 0.80ευρω το ένα και είναι τα φτηνότερα double layer dvd προς το παρόν.

τώρα πέρα απ' αυτό αν τα γράφεις όλα σε 2.4χ ή 4χ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ανάγνωσης του dvd.

Όλα αυτά είναι καθαρά η άποψη από τις δοκιμές και την πείρα μου στο θέμα "εγγραφή" τόσο καιρό.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο και πόσο προσέχεις τα δισκάκια σου.

Κάποια από τα δικά μου philips (x2.4) έχουν ήδη χρονιάσει αλλά παίζουν άψογα.Αργότερα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν μας έλεγες τι επέκταση είναι αυτό το αρχείο.

Συνήθως είναι σε rar ή r01, r02... αρχεία τα οποία χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα σαν το winrar για να το αποσυμπίεσης στα δυο που θέλουμε(.dvd & .iso).

Δημοσ.
παιδια πηρα απο το θειο το 2k nba και μεσα μου ειχε 1 αρχειο που δεν ελεγε τι ηταν (ουτε iso ουτε τπτ...)απλα 1 αρχειο 5+gb...πως το γραφω??

μετονομασετο σε .iso και ανοιξετο με winrar , αμα δεις μεσα Video_ts /audio_ts εισαι οκ, φτιαξε και ενα .dvd αρχειο και καφτο.

Δημοσ.

Dark Messiah of Might and Magic Elements XBOX360-PhaseZero (Region Free)

Dark Messiah Of Might And Magic Elements PAL XBOX360-MOMENT (Nuked, λόγο έλλειψής συμπίεσης στα rar, κατά τ΄άλλα είναι μια χαρά το παιχνίδι)

Δημοσ.
δε ξέρω, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα ποτέ ...αλλά εμένα οτιδήποτε εκτός από verbatim μέχρι στιγμής εχει σταματήσει να παίζει μετά από λίγο καιρο. (TDK/Intenso και κάποιο άλλο που δε θυμάμαι)

Σχετικα μαυτο: Εδω και 1 χρονο επαιζα παντα με DTK και ολα ηταν οκ.Απλα απο την ωρα που ηρθε το 360 απο το σερβις εκανε ενα περιεργο θορυβο λιγακι το dvdrom που καταλαβαινα οτι ζοριζοτανε λιγο να διαβασει γενικα τα δισκακια.Anyway ολα καλα με ta DTK οπως ειπα.Πριν απο 2 μηνες αρχισε να μου βγαζει unplayable disk.Εβγαζα το DTK το ξαναβαζα κανα 2 φορες το πολυ και φορτωνε οκ.Οποτε λεω ειχε που ειχε ιδιαιτεροτητα απο την αρχη το drive ,ε τωρα χειροτερεψε.Πριν απο μια εβδομαδα μια μερα σταματησε να παιζει ΟΤΙ DTK ειχα, πανω απο 10 δισκακια και μιλαμε και για καινουργια.Λεω παει εσκασε πλεον το dvd.Βαζω 2 original που ειχα τα παιζει με την μια.(ενω και παλιοτερα με τα dtk που επαιζαν ζοριζοταν λιγο). Κλεινω, βαζω 3 verbatim που ειχα παιζουν και τα 3 με την μια! Βαζω DTK τιποτα. Δεν πιστευω οτι φταινε τα DTK απλα για το 360 αποδικνιεται οτι τα verbatim ειναι σαφως καλυτερα και πιο συμβατα.Οπως μου ειχε πει και καπιος θειος τα verbatim εχουν παρομια υφη και φτιαξιμο με τα original γιαυτο γεινεται αυτο + οτι ειναι πιο ευκολοδιαβαστα αι φθειρουν λιγοτερα την κεφαλη του

Δημοσ.

Όσοι έχετε προβλήματα με το μήνυμά dirty disc γιατί δεν κάνετε αυτό(Ο οδηγός είναι για samsung drives αλλά πιστεύω ότι θα διαφέρουν και πολύ τα άλλα δυο drives(benq - hitachi)) το οποίο αυξάνει την τάση της δέσμης του lazer.

Το έχω κάνει κι εγώ στη δικιά μου κονσόλα και είδα την υγειά μου.

Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μπορείτε να κάψετε άνετα την κεφαλή lazer του drive αν δεν ξέρετε τι κάνετε.

Δημοσ.

teofross γιαυτό και γω Verbatim και πάλι Verbatim φίλε..

μπαι δε ουεει, αυτός ο "Θείος" που αναφέρετε κατά καιρούς τι ειναι ? Δε πιστεύω να πηγαίνετε και να σκατε φράγκα σε κάνα πειρατή για αυτά τα παιχνίδια ε ? Αμα είναι να σας τα δίνω εγώ τσάμπα.... οι πειρατές που βγάζουν λεφτά απ αυτή τη φάση είναι χειρότεροι και απ τις εταιρίες που τα χρεώνουν 70ευρώ.

Δημοσ.

"Θειος" ειναι κατα συνηθεια ο torrent tracker που ο καθενας χρησιμοποιει!

Τωρα αν καποιοι το αναφερουν για τον κανονικο τους θειο τι ναπω....:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...