Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκανα την μ@λ@κι@ να ανοιξω το XBOX360(1 μαρτιου/08 το πηρα)και κλασικα το χαλασα...:cry: Συγκεκριμενα χαλασα το DVD(BENQ)...προσπαθωντας να το φλασσαρω(με soldering επειδη δεν εχω VIA sata)....:X Να υποθεσω οτι πλεον δεν με καλυπτει η εγγυηση ε..?Ξερει κανεις αν το στειλω στην Microsoft Hellas ποσο θα με χρεωσουν για την αντικατασταση του DVD?Το DVD μου το εβγαλα εντελως off και δεν λειτουργει(πλακετα)... Αν δεν μπορω να παρω το key του,πως θα μπορεσω να δουλεψω αλλο???Αν το τσιπαρω θα δουλευει DVDROM χωρις Key?

Δημοσ.
Θα μπορούσε και κάποιος άλλος φίλος να με βοηθήσει σχετικά με το αν υπάρχουν usb2sata adapters για το xbox360?

Δεν παιζει. Οσο και αν εψαξα στο web δεν μπορεσα να βρω καποια συγκεκριμενη καρτα με την οποια καποιος να λεει οτι λειτουργει το φλασαρισμα.

Εκτός αυτού θα ήθελα να μου πείτε αν όντως παίζει μεγάλη σημασία το αντιγραφικό γιατί από τους οδηγούς που διάβασα προτείνονται κάτι pioneer..

Τα περισσοτερα συγχρονα dvd-writers κανουν

Συγγνώμη αν σας πρήζω αλλά δεν θέλω να δώσω 350 ευρώ και μετά να κλαίω..

και να μην το φλασαρεις αξιζει τα λεφτα του

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για προβλήματα στο Assassin's Creed σχετικά με μεγάλα loading times ή γενικά;

Οποιαδηποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Φίλτατε storm1672 τα χρονοβόρα loading του παιχνιδιού ίσως κρίνονται στο τι ταχύτητα είναι το hacked firmware που έχει περάσει κάποιος στην κονσόλα του καθότι η default speed είναι 12χ και όχι 8χ και ποιο κάτω που βάζουν μερικοί.

Αν τώρα δεν είναι φλασαρισμενο το 360 σου τότε ίσως είναι γρατζουνισμένο το δισκάκι του παιχνιδιού.

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για προβλήματα στο Assassin's Creed σχετικά με μεγάλα loading times ή γενικά;

Οποιαδηποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Και στο αυθεντικό που έπαιξα εγώ μια χαρά τεράστια loading times έχει.. :-(

(αν και το παιχνίδι γαμεί) :P

Δημοσ.
Εκανα την μ@λ@κι@ να ανοιξω το XBOX360(1 μαρτιου/08 το πηρα)και κλασικα το χαλασα...:cry: Συγκεκριμενα χαλασα το DVD(BENQ)...προσπαθωντας να το φλασσαρω(με soldering επειδη δεν εχω VIA sata)....:X Να υποθεσω οτι πλεον δεν με καλυπτει η εγγυηση ε..?Ξερει κανεις αν το στειλω στην Microsoft Hellas ποσο θα με χρεωσουν για την αντικατασταση του DVD?Το DVD μου το εβγαλα εντελως off και δεν λειτουργει(πλακετα)... Αν δεν μπορω να παρω το key του,πως θα μπορεσω να δουλεψω αλλο???Αν το τσιπαρω θα δουλευει DVDROM χωρις Key?

Τι soldering έκανες στο BenQ δηλαδή ??

Δημοσ.

Vortex μια εναλακτικη λυση αν δεν εχεις via chipset ειναι να κανεις solder ενα διακοπτακι επανω στη πλακετα του dvd-drive για να κανεις το φλασαρισμα.

Μαλλον εδω ο φιλος την πατησε

Καλα βρε παλικαρι δεν μπορουσες να δωσεις 10 euro στο ebay να παρεις μια via καρτα??

Δημοσ.

το εδωσα τελικα για Service(οχι Micro$oft)... Μεσα στην εβδομαδα θα μου πουν τι παιζει.Το "καλο" ειναι οτι το XBOX εβλεπε μια χαρα το DVDROM και δεν εβγαζε error(ή κοκκινο λαμπακι).. Μπορει να φτιαξει απλα με γεφυρες σε καποια σημεια της πλακετας... Αν οχι,παω για αλλο DVD μαλλον... Και εδω μπαινει η φραση:"Οι μ@λ@κιες πληρωνονται...":X

Δημοσ.

παιδιά αυτό το soldering με διακοπτάκι κλπ ξέρω οτι γίνεται στο samsung ms28 (για να το δεί σαν ms25) ...οχι στα BenQ.

Δημοσ.
παιδιά αυτό το soldering με διακοπτάκι κλπ ξέρω οτι γίνεται στο samsung ms28 (για να το δεί σαν ms25) ...οχι στα BenQ.

Eγω το δικο μου BenQ ετσι το φλασαρα (ανευ διακοπτη βεβαια, αλλα εδειχνε και με διακοπτη πως γινεται)

Δημοσ.

Γινεται και με το διακοπτη στο benq αλλα ειναι παρελθον πια...Ρε σεις ποτε βγαινει το SC Conviction???? Θα σκασωωω...

Δημοσ.

Φρικη...και δεν βγαζω ακρη....

εχω καταφερει να καψω επιτυχως τουλαχιστον 10 TDK DL DVD με ενα LG writer που εχω....αλλα παραλληλα...εχω χαλασει...και καμια 20αρια.... Τελευταια προσπαθω ενα image που εχω και εχω καταστρεψει 6-7 DVD...εκανα update το firmaware....χρησιμοποιησα IMGburn...Xbackup creator...nero....αλλα τιποτα...να φταιει το image????οταν κανω check παντως βγαινει οκ.... (για την ιστορια ειναι το Devil May Cry...ελπιζω οταν το καταφερω να αξιζει τουλαχιστον!!!!) καμια βοηθεια????>....

Δημοσ.

Για δοκίμασε αυτές τις ρυθμίσεις για το imgburn 2.4.0.0 απλά πατάς διπλό κλικ σε αυτό το αρχείο και μπαίνουν οι ρυθμίσεις που έχω και εγώ στο imgburn και έχω γράψει επιτυχώς άπειρα δισκάκια οποιασδήποτε μάρκας . Πάντα 2.4χ άντε με το ζόρι 4χ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...