Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η μαυρογατα δεν έχει free leech torrents?

αν τα εχεις ανοιχτα, ολα ειναι freeleech μιας και το συνολικο ratio δεν παιζει ρολο

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μήπως πρέπει να το εκλάβεις ως σημάδι....μέρες που είναι lol!!!

Από αύριο τρέχα και αγόρασε όλα τα παιχνίδια που έχεις αντιγράψει και στείλε επιστολές μετάνοιας στις εταιρείες....

χαχαχαχα...δικιο εχεις....:devil::-D

Δημοσ.
Λέω αύριο να πάω να πάρω κανένα DVD να έχω να γράφω. Ποιο από τα παρακάτω δύο νομίζετε ότι θα κάνει καλά την δουλειά του?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978427&product=1089870

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978427&product=941247

τι drive έχεις; αν έχεις BenQ,προτίμησε τα philips,αν έχεις οποιοδήποτε άλλο,philips η verbatim.τα καλύτερα για εγγραφές 360 iso.

Δημοσ.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις τα TDK από Πλαίσιο, η έκδοση των 10 σε σάντουιτς είναι σχετικά συμφέρουσα. Εγώ την έχω καθιερώσει και πάνε μια χαρά (σε Hitachi 47 8x).

Δημοσ.

έχω ben-q και τα μοναδικά που δεν είχα ποτε πρόβλημα είναι τα emtec έχω δοκιμάσει όλα ,http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978437&product=977780

Δημοσ.

χρονια πολλα πρωτα απο ολα!!!!εχω προβλημα ειχα παει διακοπες στο χωριο μου κοντα στην τριπολη και ειχα παρει μαζι το xbox360 και σε καποια φαση μου εβγαλε τα 3 κοκκινα λαμπακια!το ανοιγω να δω μηπωσ εχει σκονη και δεν ειχε το ξανακλεινω και δουλεβαι κανονικα!ομωσ μετα ειδα οτι ειχα ξεχασει να βαλω τις βιδες το ανοιγω και το ξανακλεινω και βγαζει παλι τα 3 κοκκινα λαμπακια!ηρθα αθηνα τιποτα δεν παιζει συνεχιζει να εχει 3 κοκκινα λαμπακια!η μαλακια ειναι οτι το εχω φλασαρει στουσ grmods και εχω χασει την εγγυηση τι να κανω τωρα?!λετε να φταιει που εγινε μια διακοπη ρευματοσ στο χωριο και ειχα εκεινη την ωρα ανοικτο το xbox?α και το xbox μου το ειχα στειλει πριν 2-3 μηνες στην MS οποτε μου εβαλαν και τις καινουριες ψυκτρες!

Δημοσ.
χρονια πολλα πρωτα απο ολα!!!!εχω προβλημα ειχα παει διακοπες στο χωριο μου κοντα στην τριπολη και ειχα παρει μαζι το xbox360 και σε καποια φαση μου εβγαλε τα 3 κοκκινα λαμπακια!το ανοιγω να δω μηπωσ εχει σκονη και δεν ειχε το ξανακλεινω και δουλεβαι κανονικα!ομωσ μετα ειδα οτι ειχα ξεχασει να βαλω τις βιδες το ανοιγω και το ξανακλεινω και βγαζει παλι τα 3 κοκκινα λαμπακια!ηρθα αθηνα τιποτα δεν παιζει συνεχιζει να εχει 3 κοκκινα λαμπακια!η μαλακια ειναι οτι το εχω φλασαρει στουσ grmods και εχω χασει την εγγυηση τι να κανω τωρα?!λετε να φταιει που εγινε μια διακοπη ρευματοσ στο χωριο και ειχα εκεινη την ωρα ανοικτο το xbox?α και το xbox μου το ειχα στειλει πριν 2-3 μηνες στην MS οποτε μου εβαλαν και τις καινουριες ψυκτρες!

Τα 3 κόκκινα λαμπάκια από μόνα τους δεν λένε τίποτα (εντάξει λένε ότι υπάρχει hardware πρόβλημα ! :-D). Μπορείς να δοκιμάσεις τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-error-codes.htm και συγκεκριμένα στον τομέα SECONDARY ERROR CODES -

The specific type of hardware failure can be determined by a "hidden" error code για να δεις ποιο πραγματικά είναι το πρόβλημα.

Αν είναι θέμα υπερθέρμανσης μπορείς να δοκιμάσεις τη μέθοδο με τα X-Clamps κλπ. Αν τώρα βαριέσαι να κάνεις οτιδήποτε, μια προσωρινή λύση είναι αυτή της..υπερθέρμανσης. Αποσυνδέεις τους ανεμιστήρες του 360, το ανοίγεις και περιμένεις από 3 έως 5 λεπτά (ποικίλει) έως ότου τα 3 κόκκινα λαμπάκια γίνουν 2. Τότε αποσυνδέεις το 360 από το ρεύμα και το αφήνεις να κρυώσει (εγώ βέβαια λυγίζω και ελαφρώς τη μητρική προς τα πάνω, αλλά αν πω αναλυτικά τι κάνω θα με πουν τρελό οπότε άστο καλύτερα!). Μετά λογικά θα λειτουργεί.. και εδώ μπαίνει το κλασικό disclaimer, do it at your own risk, μπορεί να κάνεις ζημιά στην κονσόλα κλπ! Για την ιστορία, εγώ πλέον όταν βλέπω κόκκινα λαμπάκια με τη μία κάνω την παραπάνω διαδικασία και σε 10' το 360 είναι back and running. Όμως εγώ το έχω πάρει απόφαση πως η κονσόλα τα έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω, και αν κάποια στιγμή παραδώσει το πνεύμα της δεν θα μου κάνει εντύπωση :-D Στην περίπτωση σου κάνε ότι νομίζεις!

Δημοσ.

Λίγο Offtopic αλλά μήπως ξέρει κανείς να μου πει που πουλάνε φτηνούς δίσκους για xbox των 20gb? Γιατί μου είπανε κάτι γνωστοί μου ότι βρήκανε με 40 Ευρώ ενώ στο πλαίσιο τον έχει 80!

Δημοσ.

Thanx privateer! Πήγα και πήρα έναν πριν από λίγο και το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι όταν τον έβαλα και έδειχνε 14 Gb Free! Ξέρω ότι αυτά τα 20GB, 120Gb κτλ είναι πάντα ονομαστικά αλλά δεν περίμενα 6 GB να λείπουν από 20GB σκληρό. Τεσπα δεν με πειράζει και τόσο.

Κάτι άλλο τώρα από εδώ μέσα έχετε κάνει πολλοί εγγραφή στις μαυρες γατες γιατί έχω προσπαθήσει συνολικά 5-6 φορές να κάνω και πάντα μόλις τέλειωνα και πάταγα το κουμπί έλεγε max users reached! Μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...