Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μου επιτρεψεται να διαφωνισω.

e6vrjk2nwo9qehg3e7ey.png

Τα windows και ολες οι "windows-like" συσκευες τεινουν να βλεπουν και να παρουσιαζουν τους δισκους με τις χοριτικοτητες στο περιπου. Οταν ομως δεις αναλυτικα (αριστερος κυκλος) τον χωρο του δισκου, θα παρατηρισεις οτι οχι μονο δεν εχεις ακαιρεα τα GB σου, αλλα εχεις και λιγακι παραπανω. Το ιδιο γινεται και στο xbox 360.

Btw, καταφερα και το flashαρα επιτελους! Το plextorακι και το xboxακι μου θα παρουν φωτια τωρα.. :D

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Thanx privateer! Πήγα και πήρα έναν πριν από λίγο και το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι όταν τον έβαλα και έδειχνε 14 Gb Free! Ξέρω ότι αυτά τα 20GB, 120Gb κτλ είναι πάντα ονομαστικά αλλά δεν περίμενα 6 GB να λείπουν από 20GB σκληρό. Τεσπα δεν με πειράζει και τόσο.

Κάτι άλλο τώρα από εδώ μέσα έχετε κάνει πολλοί εγγραφή στις μαυρες γατες γιατί έχω προσπαθήσει συνολικά 5-6 φορές να κάνω και πάντα μόλις τέλειωνα και πάταγα το κουμπί έλεγε max users reached! Μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα?

Παίζει να είναι invite only? Αν μπορεί κάποια ψυχή θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως ;p

Δημοσ.
Θα μου επιτρεψεται να διαφωνισω.

e6vrjk2nwo9qehg3e7ey.png

Τα windows και ολες οι "windows-like" συσκευες τεινουν να βλεπουν και να παρουσιαζουν τους δισκους με τις χοριτικοτητες στο περιπου. Οταν ομως δεις αναλυτικα (αριστερος κυκλος) τον χωρο του δισκου, θα παρατηρισεις οτι οχι μονο δεν εχεις ακαιρεα τα GB σου, αλλα εχεις και λιγακι παραπανω. Το ιδιο γινεται και στο xbox 360.

Btw, καταφερα και το flashαρα επιτελους! Το plextorακι και το xboxακι μου θα παρουν φωτια τωρα.. :D

Ναι μονο που αυτον τον δισκο σου τον πουλησαν σαν 250gb....

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδή το θέμα αυτό εχει πάνω απο 300 σελίδες...

Έχω μια απορία. Πριν πολύ καιρό έφαγα και εγώ το γνωστο ban. Υπάρχει τρόπος για να μπορέσει να γίνει UNban η κονσόλα; Με κάποιο τσιπ η κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Πριν πολύ καιρό έφαγα και εγώ το γνωστο ban. Υπάρχει τρόπος για να μπορέσει να γίνει UNban η κονσόλα; Με κάποιο τσιπ η κάτι τέτοιο;

Μονο εαν αλλαξεις μητρικη.

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Πριν πολύ καιρό έφαγα και εγώ το γνωστό ban. Υπάρχει τρόπος για να μπορέσει να γίνει UNban η κονσόλα; Με κάποιο τσιπ η κάτι τέτοιο;

Μπορείς να βάλεις αυτό το τσιπακι στο 360 σου που απ' ότι λέει δεν πρόκειται ποτέ να σε ξανά εντοπίσουν ώστε να σε μπανάρουν και αν είσαι είδη μπαναρισμένος ξεμπανάρεσε(Δεν ξέρω κατά πόσο ισχυει κάτι τέτοιο αλλά λογικά για να το λέει(Διαφημίζει) θα ισχυει)(Αν το έχει βάλει κάποιος(Σε μπαναρισένη ή όχι κονσόλα) ας μας πει εντυπώσεις.)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ναι μονο που αυτον τον δισκο σου τον πουλησαν σαν 250gb....

Ωχ πανε το ματια μου!..

Ο δισκος ειναι 250GB και 56MB extra εαν κοιταξεις στα αναλυτικα bytes.. Το 232GB ειναι η "στο περιπου εκτιμιση" των windows συμφωνα με το allocation του δισκου (google it και θα καταλαβεις τι εννοω)..

Ποτε δεν παιρνεις ενα δισκο και τον βρησκεις λιγοτερο, αυτα ειναι μπουρδες, παντα ειναι ακαιρεος και εχει και μερικα MBs καβατζα. Μπορεις εξαλλου να το δοκιμασεις γεμιζοντας τον τεζα να δεις εαν εχω δικιο ή οχι.

και αν είσαι είδη μπαναρισμένος ξεμπανάρεσε(Δεν ξέρω κατά πόσο ισχυει κάτι τέτοιο αλλά λογικά για να το λέει(Διαφημίζει) θα ισχυει)(Αν το έχει βάλει κάποιος(Σε μπαναρισένη ή όχι κονσόλα) ας μας πει εντυπώσεις.)

Το να μην μπορουν να σε εντοπισουν ειναι σχετικο, η M$ δεν καθεται ποτε με σταυρομενα χερια.. Αλλα chipακι το οποιο να κανει "hack" στην microsoft για να ξεbanαρει banned κλειδια.. Συγνωμη αλλα αυτο βγαλτε το απο το μυαλλο σας.. Εκτος και δινει την δυνατοτητα για αλλαγη κλειδιου στην μητρικη οπως γινεται και με το drive spoofing (aka να βαλεις εντελως αλλο κλειδι)..

Δημοσ.

Το να μην μπορουν να σε εντοπισουν ειναι σχετικο, η M$ δεν καθεται ποτε με σταυρομενα χερια.. Αλλα chipακι το οποιο να κανει "hack" στην microsoft για να ξεbanαρει banned κλειδια.. Συγνωμη αλλα αυτο βγαλτε το απο το μυαλλο σας.. Εκτος και δινει την δυνατοτητα για αλλαγη κλειδιου στην μητρικη οπως γινεται και με το drive spoofing (aka να βαλεις εντελως αλλο κλειδι)..

Μα αυτό ακριβώς κάνει το τσιπακι αλλάζει συνέχεια ή σου δίνει το δικαίωμα να αλλάξεις κλειδιά της μητρικής του 360.

Αν πήγαινες στο σάϊτ του τσιπ που έδωσα ποιο πάνω θα το έβλεπες αυτό.

Δημοσ.
Παίζει να είναι invite only? Αν μπορεί κάποια ψυχή θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως ;p

Οχι απλα εχουν κλειδωσει το μαγαζι και δεν δεχονται αλλους και να τους πληρωνουν...

Εγω ειμουν τυχερος και προλαβα να χωθω.

Ξερεις ποσοι περιμενουν στην ουρα? Αλλα αξιζει τον κοπο να περιμενεις, εχει παπαδες και με καλες ταχυτητες. Αμα καποιος φιλος ξερει καμια εναλλακτικη διευθυνση ας το πει.

Δημοσ.

Ρε Johnny515 οταν τον αγοραζεις σου λενε 250gb οχι 250.000.000kb....Ελεος.

Υ.Γ. Και το τσιπακι που προτεινεις just gamer προκειμενου να το χρησημοποιησεις για να ξεμπαναρεις την κονσολα (εκτος του οτι θελεις το ID μιας μη μπαναρισμενης κονσολας) εχει παρα πολυ δουλεια....

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα είχα νέες πληροφορίες για το infectus modchip δυστυχώς δεν μπορεί να ξεμπανάρει μια είδη μπαναρισμένη κονσόλα απλά σου δίνει κάποια ατού(Διπλό(Dual) firmware(Original & hacked) κ.α.) παραπάνω για να το βάλεις σε αμπανάριστη κονσόλα ώστε να μην την μπανάρουν(Πάντα όμως όχι 100% εγγύηση ότι δεν θα μπαναριστή ποτέ)

Άρα καλύτερα να αγοράσεις μια νέα κονσόλα και να βάλεις τον παλιό δίσκο στην νέα κονσόλα και αν θες ξαναφλασάρεις τη νέα αμπανάριστη ποια κονσόλα σωστά?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ρε Johnny515 οταν τον αγοραζεις σου λενε 250gb οχι 250.000.000kb....Ελεος.

Ε δε φταιω εγω που τα windows και το xbox τα υπολογιζουνε "στο περιπου". Οι δισκοι ειναι μια χαρα (εαν δεις αναλυτικα τα bytes), δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

Δημοσ.

λοιπον για να ξεκαρίζει το θέμα ...το μεγεθος των σκληρών σε gb ειναι στο περιπου με στρογγυλοποίηση προς τα πανω, οταν αγοράζω εναν πχ 250gb θεωριτικά θα επρεπε να εχει 250γιγα=256000μεγα=262144000κιλο=268435456000 bytes , στην πραγματικότητα ομως ειναι λιγοτερα γιατι 1mb=1024kb κι οχι 1mb=1000kb οποτε οταν σου λεει 250.χχχχ.χχχ bytes δεν ισουται με 250γιγα αλλα 232...οποιος καταλαβε καταλαβε, γι αυτο μερικοί μην ειστε απολυτοι με εκφρασεις του τυπου ''Ωχ πανε το ματια μου!''

Δημοσ.

βασηκα

250GB=256.000mb=262144000kb=268435456000byte

Τελοσπα.

Μια απορια.Ενος φιλου μου το 360 ξαφνηκα εκει που επεζε,αρχησε να γυρναει τρελα το dvd.

Οταν το εβγαλαν το dvd ητανε σχεδον ραγισμενο στις ακρες.

Μετα το xbox επεξε για αλλη μια φορα και απο τοτε σιωπησε.

Τι μπορει να φταει?(ασχετο αφτος θα παρει το elite τωρα,αλλα αυτο μπορει να σωζετε οποτε,ισως το κονομισω)

Νομιζω ειναι το premium.

Δημοσ.

χιλια ευχαριστω clairvoyant εκανα αυτο που μου ειπες και εφτιαξε απλα τα εχει παιξει στην αρχη εφτιαξε μετα παλι τα ιδια τωρα ειναι οκ!!!απλα την εχω αφησει ανοιχτη την κονσολα δεν θα την κλεισω πειραζεια αυτο??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...