Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χιλια ευχαριστω clairvoyant εκανα αυτο που μου ειπες και εφτιαξε απλα τα εχει παιξει στην αρχη εφτιαξε μετα παλι τα ιδια τωρα ειναι οκ!!!απλα την εχω αφησει ανοιχτη την κονσολα δεν θα την κλεισω πειραζεια αυτο??

No problem :-D Κι εγώ ανοιχτή την έχω αφήσει πλέον γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή, κάθε φορά που εμφανίζονται τα λαμπάκια να πρέπει να ξεβιδώνω βίδες! Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή (στο άμεσο μέλλον!) να ανεβάσω και φωτογραφίες με τα 2 επιπλέον ανεμιστήρια που έχω βάλει στο 360 και που έχουν βελτιώσει πάρα πολύ την κατάσταση - μπορεί να σε ενδιαφέρει. Άντε καλό gaming!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Λοιπόν σήμερα είχα νέες πληροφορίες για το infectus modchip δυστυχώς δεν μπορεί να ξεμπανάρει μια είδη μπαναρισμένη κονσόλα απλά σου δίνει κάποια ατού(Διπλό(Dual) firmware(Original & hacked) κ.α.) παραπάνω για να το βάλεις σε αμπανάριστη κονσόλα ώστε να μην την μπανάρουν(Πάντα όμως όχι 100% εγγύηση ότι δεν θα μπαναριστή ποτέ)

Άρα καλύτερα να αγοράσεις μια νέα κονσόλα και να βάλεις τον παλιό δίσκο στην νέα κονσόλα και αν θες ξαναφλασάρεις τη νέα αμπανάριστη ποια κονσόλα σωστά?

ΝΑΙ μπορεις να την ξεμπαναρεις την κονσολα αν εχεις ειδη ενα ID που ειναι μη μπαναρισμενο.Ψαχνε καλυτερα.Και παλι το παιδι γιατι να παρει καινουργια κονσολα και να μην αλλαξει απλα τη μητρικη στους GRMODS....

Δημοσ.

Εννοούσα αν δεν έχεις κάποιο αμπανάριστο id. Γιατί αν έχεις κάποιο αμπαναριστο id αρα θα έχεις και αμπαλαριστούν κονσόλα που μπορείς πολύ απλά να βάλεις το δίσκο σε αυτή και είσαι άρχοντας. Ούτε τσιπάκια ούτε τίποτα...

Δημοσ.

γεια χαρά έχω ένα προβληματάκι με το xbox360 το οποίο είναι κουφό... λοιπόν το 360 που έχω έχει το hitachi drive το έχω πάρει από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας το έχω flasharei πριν από πάρα πολύ καιρό ούτε θυμάμαι τι έχω χρησιμοποιήσει. Παίζω λοιπόν το GTA 4 όλα καλά μιά χαρά πάω τον ξάδερφο να παίξει χαρτιά τον παίρνω πίσω τον αφήνω και μετά ζητάει βοήθεια 2η αποστολή νομίζω μόλις μπαίνω στο βελάκι να ξεκινήσει η αποστολή κολλάει "disk error" το κλείνω το ανοίγω και μετά δεν ξανά διαβάζει κανένα παιχνίδι... το κάνω βίδες καθαρίζω το μάτι του layser με ένα πανάκι το κλείνω και μετά τα διαβάζει όλα κανονικά. μόλις βάζω το GTA 4 πάλι παίζει κανονικά όταν φθάνει στο σημείο πάλι τα ίδια είναι δυνατόν ένα dvd να βγάζει τέτοια προβλήματα? είναι το icon release.

Δημοσ.
Μπας και δεν έχει γραφτεί καλά το δισκάκι? Εμένα το ICON μου παίζει μια χαρά.

κατεβάζω τώρα την έκδoση από deviance για να το ξαναγράψω κάπου διάβαζα για επιλογή read mode από το DVD από 8 σε 12χ και βαριέμαι τώρα να ξανακάνω flash το drive.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε γμτ, κι εγώ με Hitachi 8άρι το παίζω το ICON και πάει μια χαρά. Μου κόλλησε 1-2 φορές στην αρχή αλλά μαλλον έφταιγε το 360 και όχι το δισκάκι (πάλι καλά που δεν πέταξε και καμια μπλε οθόνη). Από τότε όμως έχω παίξει δεκάδες ώρες και πάει μια χαρά, μην το ματιάξω.

Για 8x->12x ψήνομαι κι εγώ πολύ, γιατί δεν με πειράζει η φασαρία του drive. Αλλά επειδή το πρώτο μου Hitachi το μπρίκαρα σε διαδικασία restore του firmware, λέω να μην το ρισκάρω ακόμα, μπορώ να το χαλάσω και πιο μετά, με την ησυχία μου.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μόλις αγόρασα το netgear wgr614v7(Γιατί μου έπιανε ότι μπορεί να αντικαταστήσει αυτό) και παρόλο που δοκίμασα να του κάνω το firmware update(όχι από το επίσημο σάϊτ της netgear) ώστε να μπορώ να το κάνω να παίρνει ασύρματα το ιντερνέτ από το linksys wag200g που έχω δεν δέχεται το firmware.

Τι να κάνω? Ζητάω απεγνωσμένα τις γνώσεις σας.

Δημοσ.

Καλησπερα,θα θελα αν ειναι ευκολο για καποιον που εχει μονταρει το χβοχ του να με καθοδηγησει λιγακι γιατι μου ειναι αδυνατο να βρω τον κωδικο τις θυρας που πρεπει να δωσω στο dosflash εστι ωστε να φλασαρει το ντραιβ,εχω γδυσει το χβοχ το εχω κουμπωσει σε μια asus a8n sli nforce 4 κ φοβαμαι να προχωρησω γιατι δεν εχω ξεχωριστη καρτα κ δε μπορω να βρω στο system info την σωστη i/o port...οποιαδηποτε βοηθεια η καποια αλλη μεθοδολογια θα ηταν ανεκτιμητη γιατι 2 μερεσ το χω κ καθεται ετσι...το ντραιβ του χβοχ ειναι benq αν εχει καποια σημασεια!

Δημοσ.
κατεβάζω τώρα την έκδoση από deviance για να το ξαναγράψω κάπου διάβαζα για επιλογή read mode από το DVD από 8 σε 12χ και βαριέμαι τώρα να ξανακάνω flash το drive.

Η μόνη Pal version που κυκλοοφορεί είναι η iCON. Το deviance που λες, είναι λογικά κανένας uploader, αλλά και πάλι θα'ναι η iCON release (που παρεπιπτοντως είναι μια χαρα). Δεν έχει νόημα να το ξανακατεβασεις. Αυτό που έχει νόημα είναι να το ξαναγράψεις. Όσο για το read speed, γίνεται όταν το φλασάρεις μόνο.

Αυτό το site, για να παρακολουθείς τα releases. Aξιόπιστο.

http://www.abgx.net/filename/?ch=6

Δημοσ.

Επειδη ειμαι δεν ειμαι και πολυ σχετικος, σορρυ αν σας ταλαιπωρησω.

Απο οτι εχω καταλαβει μπορει ο καθενας να φλασαρει το xbox360 του με τα καταληλα εργαλεια, μεσω του internet.

Εγω επειδη μαλλον δεν θα τα καταφερω, αν μου το τσιπαρουν απο το καταστημα που θα το αγορασω (νομιζω 100 Ευρω ζητουν), και κατεβαζω τα παιχνιδια απο το ιντερνετ, αντιγραφονυας τα σε dual layer δισκακι θα μου παιζουν κανονικα?

Δημοσ.
Επειδη ειμαι δεν ειμαι και πολυ σχετικος, σορρυ αν σας ταλαιπωρησω.

Απο οτι εχω καταλαβει μπορει ο καθενας να φλασαρει το xbox360 του με τα καταληλα εργαλεια, μεσω του internet.

Εγω επειδη μαλλον δεν θα τα καταφερω, αν μου το τσιπαρουν απο το καταστημα που θα το αγορασω (νομιζω 100 Ευρω ζητουν), και κατεβαζω τα παιχνιδια απο το ιντερνετ, αντιγραφονυας τα σε dual layer δισκακι θα μου παιζουν κανονικα?

αν ζητουν 100 ευρω ειναι κλεφτες!!πιστευω οτι μπορεις να το βρεις και με λιγοτερα και αν προσπαθησεις μπορεις να το κανεις και μονος

θα παιζεις παιχνιδια απο το νετ.φυσικα εξαρταται και ποιο firmware θα σου βαλει αν ειναι stealth patch θα πρεπει να βρισεις τετοια games καπου ειχα ακουσει 50 ευρω εχε το νου σου

Δημοσ.

Για χαρα παιδια,θελω να σας κανω καποιες ερωτησεις:

1. Σαν παιδι και γω..πριν κανα χρονο πηγα να φλασαρω το 360 και μαλλον εκανα την χαζομαρα και εκαψα το drive..ποιες επιλογες εχω τωρα?ειχα ακουσει οτι μπορω να το δωσω καπου και με αλλα 100 ευρω να μου δωσουνε καινουργιο 360 ισχυει κατι τετοιο?και αν ναι που?

2. Ειδα με 200 ευρω το 360 arcade τι ειναι αυτο κανονικο 360?

3. Το drive του 360 μου ειναι Hitachi και οχι benq..καποιος αναλυτικος οδηγος στα ελληνικα υπαρχει?

4. Εχω το 360 απο τοτε που το πηρα δεν το χαρηκα καθολου μπορειτε να βοηθησετε να το χαρω επιτελους?..

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...