Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απ'ότι έψαξα και είδα το Intel ICH5 Chipset που έχω είναι συμβατό...λάθος;

για ms25 ειναι συμβατό, για το ms28 δεν ειναι. Εκτος αν εχεις ορεξη να ανοιγεις το drive και να κάνεις κολλήσεις για να βάλεις ενα διακόπτη.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωχ!Άσ'το καλύτερα!Μάλλον θα πουλήσω το Samsung σε ένα γνωστό μου που ασχολείται με αυτά και θα πάρω ένα Hitachi.A,και κάτι άλλο:Με το Hitachi μπορώ να κάνω backup τα παιχνίδια μου με το Xbox Backup Creator;

Δημοσ.

και το Hitachi να πάρεις παλι θα πρεπει να διαβάσεις το κλειδί απο το samsung για να το περάσεις στο fw που θα βάλεις στο hitachi..οπότε την κάρτα δεν την γλυτώνεις.

Δημοσ.

Όχι ρε συ,άκου πως έχουν τα πράγματα και θα καταλάβεις.Όταν αγόρασα το xbox αυτό είχε πάνω ένα Hitachi.Το φλάσαρα(έχω κρατήσει το κλειδί) και όλα ήταν μέλι γάλα.Σε μια στιγμή όμως,χωρίς να έχω κάνει τίποτα,το drive σταμάτησε να δουλεύει από μόνο του.Ούτε διάβαζε το GOW που είχα μέσα ούτε άνοιγε,και χρειάστηκε να το ανοίξω για να βγάλω το παιχνίδι από μέσα.Αγόρασα ένα Samsung για να το αντικαταστήσω,αλλά επειδή δεν είναι συμβατή η μητρική δεν γίνεται.Προτιμάω να αγοράσω το Hitachi,παρά το VIA Chipset.Τώρα σχετικα με τα backup τι γίνεται;Θα μπορώ να χρησιμοποιώ το XBC;

Δημοσ.

SpirosPower οκ τοτε παρε ενα hitachi να κανεις τη δουλειά σου..να μην εχεις και spoof στο drive (δεν ειναι και οτι καλύτερο για LIVE λενε...)

Δημοσ.
BenQ drive εχεις ? αν ναι κάνει η μητρική, δε χρειάζεται να αγοράσεις pci.

Το Live θα παιζει κανονικά, θα κατεβαζεις demos κλπ ..αυτά δεν εχουν σχέση με το φλασάρισμα. Αυτο που θα προσεχεις οταν γράφεις παιχνίδια ειναι 1) να ειναι PAL η NTSC Region-free 2) να εχουν stealth/splitvid (τσεκάρεις το ISO με ενα προγραμμα το Mulleter)

Thx vortex για την απάντηση.

Ναι, benq drive έχω.

Οπότε ανοίγω το 360, το γειώνω στο μεταλλικό case του pc και ακολουθώ τον οδηγό σε pdf.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος γι' αυτό το ποστ αλλά δεν ήξερα που αλλού να το βάλω. Έχω κάνει πριν μια εβδομάδα μια παραγγελία από τους grmods, από το sonypsp.gr και από την προηγούμενη δευτέρα το σάιτ δεν λειτουργεί και πετάει στο yellowdog.gr. Δεν έχω τηλέφωνο τους και δεν ξέρω την τύχη της παραγγελίας. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το σάιτ τους;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν έχω τηλέφωνο τους και δεν ξέρω την τύχη της παραγγελίας.

210-7569317

Δημοσ.
SpirosPower οκ τοτε παρε ενα hitachi να κανεις τη δουλειά σου..να μην εχεις και spoof στο drive (δεν ειναι και οτι καλύτερο για LIVE λενε...)
Αλήθεια;Πρώτη φορά το ακούω αυτο...Ε δεν χρειάζεται να βάλω spoof,Hitachi 0047 είχε πάνω το xbox,Ηitachi 0047 θα βάλω πάλι...
Δημοσ.

λοιπον πηγα σημερα στους grmods ειπαν οτι δεν μπορουν να το στειλουν τωρα επειδη φτιαχνουν το μαγαζι και να περασω σε 20 μερες και κατι τετεια!!!!αμα το στειλω εγω θα καταλαβουν οτι το εχω φλασαρει ασε που θα κανει και 20 μερες να γυρισει!!!!μονος δεν μπορω να το φτιαξω εχουν φαγωθει και οι βιδες και δεν ανοιγει με τιποτα!!!!τι λετε να κανω μηπως να βρω καποιον που να μπορει να μου το φτιαξει με λιγα χρηματα η να το πουλησω σε καποιον που θελει να το φτιαξει και να παρω ενα arcade μετα?

Δημοσ.

έχουν φαγωθεί οι βίδες και εσύ ανησυχείς οτι θα καταλάβουν οτι έχει ανοιχτεί απ το φλασάρισμα που έχει το drive ? :rolleyes:

Δημοσ.

μπαι δε ουεη .. να ξερετε οτι αμα στειλετε τωρα μηχανημα για επισκευη το πιο πιθανό ειναι να σας γυρίσει με το καινουργιο LiteOn drive που δε φλασάρεται (οχι ακομα τουλάχιστον)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...