atssssss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας... Έχω στην κατοχή μου ένα παλλιό Aspire 1360... Σκέφτομαι να τον αναβαθμίσω (μνήμη 2gb) και να του βάλω windows 7... Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις... Πρώτον στην εικόνα που ακολουθεί είχε 2 θηκάκια στον πάτο ο φορητός... Το ένα ήτανε για την Ram και το άλλο έχει μέσα το modem και έχει άλλη μία θέση για κάτι.. Ξέρει κανείς για τι είναι; Λέει 3.3V, 6.0 mmm πάντως πάνω... Υποψιάζομαι ότι είναι για τίποτα ασύρματη κάρτα δικτύου ή κάτι τέτοιο... Αν όντως είναι για κάτι τέτοιο ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ; Η 2η ερώτηση μου έχει να κάνει με την Ram... Μέσα αυτή τη στιγμή έχει μία 256 που τρέχει στα 333mhz... Γίνετια να βάλω 400 ή δουλεύει σε PC2700 κια δεν δέχεται 3200... Χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά.
AiWaaa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Link Τσίμπα μια τέτοια και θα είσαι άρχοντας (δεν έκανα ερευνα αγοράς, ψάξε και σε άλλα online shops για καλύτερη τιμή) Όσο για την θήκη κοίταξα λιγάκι και μάλλον είναι για wirelless. Link
xristoforos89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Απο οτι ειδα απο το site της acer μεχρι 2 giga μπορεις να βαλεις. Η μνημη που σου προτεινει το παιδι ειναι μια χαρα. Σχετικα με την ασυρματη καρτα, θες υποχρεωτικα να βαλεις;Στο ιντερνετ μεσω ethernet συνδεεσαι; Εγω θα σου προτεινα να επαιρνες ενα στικακι ασυρματου δικτυου. ενα τετοιο δηλαδη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613559
atssssss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Σας μιλώ από το Aspire με τα Windows 7 του... Όλα τα βρήκε, πήρα και το usb στικάκι που τα 7 το βρήκανε χωρίς λειτουργικό... Μια χαρά, μόνο οθόνη και κάρτα γραφικών δεν έχει βρει ακριβώς (generic non-pnp monitor on standard vga graphics adapter).... Έχω βάλει ανάλυση 1024Χ768 και όταν πάω παραπάνω ναι μεν δείχνει, αλλά όχι στα πλαίσια της οθόνης (πχ στο 1600χ1200 δείχνει το 1/4 στην οθόνη...)
atssssss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Έβαλα drivers των XP και ενώ δείχνει καλύτερα, στο loadάρισμα αρχείου βίντεο βγάζει μπλε οθόνη και ρεστάρτ....
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μπλε οθονη σημαινει : α) καποια μνημη δεν διαβαζεται καλα. Βγαλε την και ξαναβαλε την. β)(το πιθανοτερο) καποιο προγραμμα που εγκατεστησες δεν εγκατασταθηκε σωστα. Σβησε απο τα ''Προγραμματα και Δυνατοτητες'' τα τελευταια προγραμματα που εγκατεστησες, και ξαναπερνα τα ενα ενα.
atssssss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Βασικά πιστεύω οτι την μπλε οθόνη την βγάζει ο driver XP στα 7... Μόνο όταν τρέχει video τρώει κόλλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.