A_panM Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 γεια σας παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο λογαριασμο μου στο gmail. λοιπον τον κωδικο τον ξερω εγω και αλλος ενας ο οποιος μπαινει απο το κινητο του.αλλαξα τον κωδικο αλλα αυτος συνεχιζει να μπαινει.δεν ξερω πως...τον κωδικο ενοειται πως τον εχω αλλαξει τι να κανω?
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Να του πεις να μην μπαινει. Να αλλαξεις τον κωδικο παλι σε κατι πολυ δυσκολο με συμβολα κτλπ.
vdanasto Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καταρχήν κάνε αυτό που σου προτείνει ο φίλος από πάνω, άλλαξε τον κωδικό ξανα σε κάτι πιο πολύπλοκο. Επιπλέον, μήπως εκτός από τον κωδικό γνωρίζει και τα υπόλοιπα στοιχεία που έδωσες κατά την εγγραφή (ερώτηση ασφαλείας, δεύτερη διεύθυνση e-mail), και κάνει ανάκτηση του κωδικού;
Bokmaker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Κάνε και εσύ μιά δοκιμή να μπείς στον λογαριασμό με τον παλιό σου κωδικό.
JohnXarxas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 και όταν τα καταφέρεις άλλαξε ερωτήσεις ασφαλείας κλπ... γιατι ήταν τόσο απαραίτητο να του δώσεις τον κωδικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.