Προς το περιεχόμενο

2.5 external 500gb (49.99)

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκληροι δισκοι 2.5 500gb απο public 49.99

Link

επειδη εψαχνα για 2.5 πηρα ενα και ενημερωνω και για αλλους νομιζω ειναι καλη τιμη

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

amazon 1TB 55e--> http://www.amazon.co.uk/Western-Digital-Elements-Desktop-External/dp/B002E7HEVU/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1295190277&sr=1-1

2TB 95e--> http://www.amazon.co.uk/Western-Digital-Elements-External-Desktop/dp/B003IPC21Y/ref=sr_1_6?s=computers&ie=UTF8&qid=1295202686&sr=1-6

Επισης το media markt εχει εξωτερικο Toshiba 1ΤΒ στα 69ε.Τον εχει η αδερφη μου και ειναι πολυ καλος και αθορυβος.

Σελ. 7 http://www.mediamarkt.gr/

Δημοσ.

Φιλε mary1 μηπως παρατηρεις οτι ο δισκους που προτεινεις ειναι 3,5" με εξωτερικο τροφοδοτικο για να λειτουργησουν;

Πιστευεις οτι ειναι το ιδιο πραγμα να εχεις ενα δισκο 3,5" με εναν 2,5"; Η μηπως η διαφορα ειναι μονο μια ιντσα;

Δημοσ.

Φιλε mary1 μηπως παρατηρεις οτι ο δισκους που προτεινεις ειναι 3,5" με εξωτερικο τροφοδοτικο για να λειτουργησουν;

Πιστευεις οτι ειναι το ιδιο πραγμα να εχεις ενα δισκο 3,5" με εναν 2,5"; Η μηπως η διαφορα ειναι μονο μια ιντσα;

Σορυ,ουτε που το ειδα.Απο αποψη τιμης το εβαλα και πραγματικα δε θεωρω οτι εχει καμια διαφορα 2,5 με 3,5..στο ιδιο μερος θα κατσουν εξαλλου..

Δημοσ.

Αν μπορείς πες μας ποιο δίσκο έχει μέσα γιατί ψάχνω και γω για εξωτερικό σκληρό και ο συγκεκριμένος φαίνεται καλή προσφορά. Σ΄ ευχαριστώ προκαταβολικά

σκληροι δισκοι 2.5 500gb απο public 49.99

Link

επειδη εψαχνα για 2.5 πηρα ενα και ενημερωνω και για αλλους νομιζω ειναι καλη τιμη

Δημοσ.

Σορυ,ουτε που το ειδα.Απο αποψη τιμης το εβαλα και πραγματικα δε θεωρω οτι εχει καμια διαφορα 2,5 με 3,5..στο ιδιο μερος θα κατσουν εξαλλου..

τους δυομισαριδες τους θες για να μεταφερεις αρχεια

Δημοσ.

τους δυομισαριδες τους θες για να μεταφερεις αρχεια

Ok! Σωστά! γιατι που να ψάχνεις και πρίζα!! :-) ο καθενας για οτι χρηση θελει ψαχνει.Απλα οτι εχω απο εξωτερικο τον εχω για αποθήκευση και αν ψαχνεται κατι τετοιο προτινω σιγουρα τον Toshiba.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν παει με το μετρο...

Οι 2.5αρηδες εχουν ευκολια στο οτι δεν θελουν τροφοδοσια. Η αναγκη τροφοδοσιας κανουν τους 3.5αρηδες πολλες φορες τοσο δυσχηστους που θες υποχρεωτικα 2.5αρη.

Περα απο αυτο, ο ογκος των δυο δισκων δεν ειναι "μια ιντσα διαφορα" mary1, αλλα ο 2.5ρης εχει το 1/4 του ογκου του 3.5αρη! 4 δυομισαρηδες δλδ πιανουν τον χωρο που πιανει ενας 3.5αρης!

Δημοσ.

Αν μπορείς πες μας ποιο δίσκο έχει μέσα γιατί ψάχνω και γω για εξωτερικό σκληρό και ο συγκεκριμένος φαίνεται καλή προσφορά. Σ΄ ευχαριστώ προκαταβολικά

σημερα τον παραγειλα και εγω οποτε οταν θα τον παρω θα σας πω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...