Προς το περιεχόμενο

2.5 external 500gb (49.99)

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια γιατι τετοια ανυσηχια για το τι δισκο εχει μεσα; Μηπως υπαρχει περιπτωση να εχει δισκο Adata; 5 γνωστες μαρκες ειναι και τελος, ολες ειναι στο ιδιο επιπεδο αξιοπιστιας.

Η μηπως υπαρχει κινδυνος να μην μπορεσει ο δισκος να τερματισει την usb θυρα;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε οτι αφορα την αξιοπιστια εχω να προσθέσω :

1. Εχω πάρει seagate 3,5 και χτυπησε στους 2 μηνες αντικατάσταση με ιδιο απο e-shop και παιζει εδω και 3 χρόνια μια χαρα

2. Εχω πάρει maxtor χτυπησε μια φορά στα 2 χρόνια τον εκανα format low level και απο τοτε κανενα πρόβλημα.

3. Exv 2 lacie 3,5 εξωτερικούς o ενας κάηκε η πλακέτα της θήκης αλλά ο δισκος μια χαρα. Ο δευτερος ειναι ΟΚ ολα.

Συμπέρασμα δικό μου: οπως ειπε και ο φιλος πιο πάνω λίγοι ειναι οι κατασκευαστες και η αξιοπιστια λιγο πολύ ιδια

σημασια εχει για τους φορητούς να μην δεχονται κραδασμούς κατα την εγγραφή δεδομένων και για τους εσωτερικούς αλλα και γενικα

για τους δισκους να αποφευγουμε να γραφουμε ταυτοχρονα πολλά αρχεια ή και να κανουμε ταυτόχρονα διαγραφες.

Επίσης πιστευω οτι και το format μειωνει την διαρκεια ζωης τους.

• Moderators
Δημοσ.

ειναι το ιδιο αξιοπιστοι οι fujitsu-toshiba-hitachi με τους wd δηλαδη;

Δεν υπαρχουν δισκοι fujitsu. Μονο εξωτερικοι που μεσα εχουν απο τις μαρκες που υπαρχουν...

Δεν ειναι το καλυτερο παραδειγμα αξιοπιστιας οι WD πλεον. Πριν 5 χρονια ηταν. Τωρα οχι. Για να απαντησω στην ερωτηση σου, τωρα ναι ειναι το ιδιο αξιοπιστοι αυτοι που ρωτας.

Το βασικο ειναι οτι ενας εξωτερικος δισκος δεν εχει μονο τον δισκο μεσα. Εχει και το interface σε usb που εκει παιζουν οι περισσοτερες βλαβες. Στους 10 χαλασμενους εξωτερικους (αν δεν μιλαμε για κακη χρηση, δλδ πεσιματα χτυπηματα την ωρα που δουλευουν κλπ) οι 8 ειχουν χαλασμενο το interface και οι δισκοι μεσα ειναι μια χαρα.

Και βεβαια η τιμη των 50 ευρω δεν ειναι πλεον προσφορα, περισυ ηταν πολυ καλη τιμη, τωρα παντου τοσο εχουν πανω κατω.

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν δισκοι fujitsu. Μονο εξωτερικοι που μεσα εχουν απο τις μαρκες που υπαρχουν...

Δεν ειναι το καλυτερο παραδειγμα αξιοπιστιας οι WD πλεον. Πριν 5 χρονια ηταν. Τωρα οχι. Για να απαντησω στην ερωτηση σου, τωρα ναι ειναι το ιδιο αξιοπιστοι αυτοι που ρωτας.

Το βασικο ειναι οτι ενας εξωτερικος δισκος δεν εχει μονο τον δισκο μεσα. Εχει και το interface σε usb που εκει παιζουν οι περισσοτερες βλαβες. Στους 10 χαλασμενους εξωτερικους (αν δεν μιλαμε για κακη χρηση, δλδ πεσιματα χτυπηματα την ωρα που δουλευουν κλπ) οι 8 ειχουν χαλασμενο το interface και οι δισκοι μεσα ειναι μια χαρα.

Και βεβαια η τιμη των 50 ευρω δεν ειναι πλεον προσφορα, περισυ ηταν πολυ καλη τιμη, τωρα παντου τοσο εχουν πανω κατω.

αμα συνηπολογισεις και οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα πηρανε δισκο 500αρι απο το αγαπημενο κατάστημα του ματριξ (βλεπε πλαισιο) στα 20 ευρω και με αλλα 6 ευρώ εξωτερικη θηκη - συνολο 26 ευρώ σιγουρα τα 50 ευρώ δεν ειναι προσφορά

• Moderators
Δημοσ.

αμα συνηπολογισεις και οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα πηρανε δισκο 500αρι απο το αγαπημενο κατάστημα του ματριξ (βλεπε πλαισιο) στα 20 ευρω και με αλλα 6 ευρώ εξωτερικη θηκη - συνολο 26 ευρώ σιγουρα τα 50 ευρώ δεν ειναι προσφορά

Μην γραφεις τετοια γιατι θα αρχισουν ολοι να με βριζουν νομιζοντας οτι ισχυει αυτο που λες για το πλαισιο. Εδω δεν καταλαβαν σε αλλο θεμα και μου καναν επιθεση οτι ειμαι υποτιθεται αρνητικος στο αμαζον αυτοι που διαβαζουν καιρο το εκει thread, επειδη δεν επιασαν το χιουμορ και δεν διαβασαν το λινκ! grin.png Σχεδον κανεις δεν εχει εικονα για σχεδον κανεναν εδω μεσα οπως αποδεικνύεται, οσο και αν γραφουμε!!

Περα απο το 20αρικο που πηραμε τον εσωτερικο που ηταν η μοναδικη περιπτωση, εχω παρει τους εξης εξωτερικους 500/2.5'': Πριν 14 μηνες εναν WD απο Κωτσοβολο στη γνωστη προσφορα που εχει γραφτει και εδω στα 40€ (μετα τον ειχε βαλει το "u" στα 49€) και φετος το καλοκαιρι πηρα εναν απο το aldi στα 40 παλι ευρω με τρια χρονια εγγυηση που μεσα εχει εναν κουκλο samsung. Περασαν και τοσοι μηνες και πλεον το 50€ για 500/2.5'' δεν λεει τιποτα.

Δημοσ.

τι να πεις ηταν λεπτη η ειρωνία παντως οποιος παρακολουθει τα φόρουμ νομιζω ξέρει. το θεμα ειναι προσφορες και εκπτωσεις και προσφορες δεν βλεπουμε.

Δημοσ.

και ομως υπαρχουν ...ειχα παρει περσι εναν apacer εξωτερικο που ειχε μeσα εναν fujitsu made in thailand οπως δηλ οι wd

• Moderators
Δημοσ.

και ομως υπαρχουν (δισκοι fujitsu) ...ειχα παρει περσι εναν apacer εξωτερικο που ειχε μeσα εναν fujitsu made in thailand οπως δηλ οι wd

Και οταν πηρα εγω εναν 3.5'' εξωτερικο fujitsu-siemens απο τον Κωτσοβολο πριν 2 χρονια 1ΤΒ γιατι ειχε μεσα δισκο WD green αφου υπαρχουν δισκοι δικοι τους;

Αν μπορεις βγαλε μια φωτο αυτον τον δισκο που ειναι στον apacher σου ή αν εχεις λιγο χρονο ψαξε βρες σε ενα σαιτ / μαγαζι/ φορουμ ό,τι να'ναι, καποιο review ή καποια φωτο ενος δισκου εσωτερικου fujitsu. huh.gif

Εχω περιεργια να δω πως ειναι, το label του. Μηπως ειναι "φασον" WD με την φιρμα της fujitsu;mellow.gif

Δημοσ.

Και οταν πηρα εγω εναν 3.5'' εξωτερικο fujitsu-siemens απο τον Κωτσοβολο πριν 2 χρονια 1ΤΒ γιατι ειχε μεσα δισκο WD green αφου υπαρχουν δισκοι δικοι τους;

Αν μπορεις βγαλε μια φωτο αυτον τον δισκο που ειναι στον apacher σου ή αν εχεις λιγο χρονο ψαξε βρες σε ενα σαιτ / μαγαζι/ φορουμ ό,τι να'ναι, καποιο review ή καποια φωτο ενος δισκου εσωτερικου fujitsu. huh.gif

Εχω περιεργια να δω πως ειναι, το label του. Μηπως ειναι "φασον" WD με την φιρμα της fujitsu;mellow.gif

κυριε απιστε θωμά ;) δεν ξερω αν απανταω την ερώτηση αλλα το σονυ βαιο μου εχει εναν Fujitsu K92XT9A2787S οποτε φανταζομε οτι μαλλον η φουτζιτσου ακομα βγαζει καποιους δισκους, το βαιο ειναι το fw51jf 1ος χρονου.

• Moderators
Δημοσ.

κυριε απιστε θωμά ;) δεν ξερω αν απανταω την ερώτηση αλλα το σονυ βαιο μου εχει εναν Fujitsu K92XT9A2787S οποτε φανταζομε οτι μαλλον η φουτζιτσου ακομα βγαζει καποιους δισκους, το βαιο ειναι το fw51jf 1ος χρονου.

Δεν ειμαι απιστος Θωμας, ειλικρινα θελω να τον δω πως ειναι.

Ισως βγαζει μονο 2.5αρηδες λογω των laptop της (οι οποιοι ειναι φτιαγμενοι απο την WD με αλλο label; ) Αν εφτιαχνε δισκους η ιδια θα εφτιαχνε μονο 2.5αρηδες;

3.5'' σιγουρα δεν υπαρχουν. Αλλιως δεν θα εβαζε στους εξωτερικους της μεσα WD. Σαν να λεμε οτι μεσα σε εναν seagate θα βρεις samsung δισκο.

Δημοσ.

και ενα review που βρηκα http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822116175

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...