Προς το περιεχόμενο

recover recycle bin deleted file

nitrah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει.

Διέγραψα έναν φάκελο και στην συνέχεια άδειασα και τον κάδο ανακύκλωσης .

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα τον επαναφέρω πίσω ?

Δημοσ.

Για να αυξήσουμε τις πιθανότητες ανάκτησης, μόλις καταλάβουμε οτι κάναμε τέτοια λαμακία, κλείνουμε αμέσως τον υπολογιστή και αναζητούμε πληροφορίες και εργαλεία απο άλλο υπολογιστή.

Δημοσ.

Το είχα πάθει και εγώ παλιότερα και μου είχαν πεί οτι δέν υπάρχει κανένας τρόπος ειδικά άν γίνει η διαγραφή απο τον κάδο ανακύκλωσης.

Δοκίμασε μόνο να κάνεις άν έχεις την δυνατότητα επαναφορά σε προηγούμενα συστήματα.

Δημοσ.

bokmaker γινεται αλλα δεν ειναι ευκολο και δεν ειναι για αρχάριους. Θεματα data recovery εχουν συζητηθεί πολλες φορες στο insomnia.

Δημοσ.

Δοκίμασε μόνο να κάνεις άν έχεις την δυνατότητα επαναφορά σε προηγούμενα συστήματα.

Αυτό σε καμία περίπτωση μην το δοκιμάσεις!!!!!

Και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις restore τα σβησμένα αρχεία, και ενδέχεται να κάνεις overwrite επάνω στα σβησμένα αρχεία σου, κάνοντας τελικά τις όποιες προσπάθειες ανάκτησης, μηδαμινές.

Δημοσ.
bokmaker γινεται αλλα δεν ειναι ευκολο και δεν ειναι για αρχάριους. Θεματα data recovery εχουν συζητηθεί πολλες φορες στο insomnia.

Και μένα όπως έγραψα μου έτυχε μιά ίδια περίπτωση αλλά πρίν απο πολλά χρόνια που έχασα σοβαρά αρχεία στον υπολογιστή της εργασίας μου. Τότε δέν υπήρχε καμιά περίπτωση να ανακτηθεί τώρα σίγουρα κάτι θα έχει βρεθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...