Προς το περιεχόμενο

παει ο δισκος

vrwmiaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χαλασε ο εξ.σκληρος.τι γινετε τωρα?εγγυηση εχω, τον παω πισω κ τον φτιαχνουν η περνω αλλον?απο τον κοτσω τον πηρα

Δημοσ.

παιδια χαλασε ο εξ.σκληρος.τι γινετε τωρα?

Τι εννοείς χάλασε; Ποιος σκληρός; Δεν τον αναγνωρίζει καν; Δεν ανάβουν λαμπιόνια; Τι; πως; Γιατί;

εγγυηση εχω, τον παω πισω κ τον φτιαχνουν η περνω αλλον?απο τον κοτσω τον πηρα

Πότε τον πήρες; Τι εγγυση είχε όταν τον πήρες; 1 χρόνο; 2 χρόνια;

Αν είσαι μέσα στην εγγύηση ναι πας μία βόλτα απο κώτσο

Δημοσ.

Α καλά λέει "εγγύηση έχω" και εγώ το πήρα σαν ερώτηση και όχι κατάφαση. πωωωωωω

άκυρη η δεύτερη παράθεσή μου στο αρχικό ποστ τότε.

Τον πας πίσω και παίρνεις άλλον τέλος. Thanks Johnxarxas για το ξύπνημα

Δημοσ.

Α καλά λέει "εγγύηση έχω" και εγώ το πήρα σαν ερώτηση και όχι κατάφαση. πωωωωωω

άκυρη η δεύτερη παράθεσή μου στο αρχικό ποστ τότε.

Τον πας πίσω και παίρνεις άλλον τέλος. Thanks Johnxarxas για το ξύπνημα

και εγώ κοιμάμαι συχνά...

Δημοσ.

παιδια χαλασε ο εξ.σκληρος.τι γινετε τωρα?εγγυηση εχω, τον παω πισω κ τον φτιαχνουν η περνω αλλον?απο τον κοτσω τον πηρα

οχι βεβαια ειμεθα large δεν παμε ποτε μα ποτε για rma

Δημοσ.

δεν μας λες όμως λεπτομέρειες έχε μόνο υπόψιν ότι πολλές φόρες τυχαίνει να χαλάει η θήκη του κουτί δλδ και όχι ο ίδιος ο δίσκος.

Δημοσ.

επεσε το ρευμα.απο κει κ μετα τιποτα.....δε σαλευει.το εδωσα σε ενα παιδι να το κοιταξει κ λεει οτι ειναι απο το δισκο οχι απο το τροφοδοτικο.εχω 2 χρονια εγγυηση απο κοτσω

Δημοσ.

λοιπον να γελασετε λιγο.τον παω πισω σημερα με την αποδειξη,με λενε να παρω τηλεφωνο την HDD κ οχι την wd κ θα με πουν αυτοι που να το παω για σερβις οχι σε αυτους(κοτσω), η θα με δωσει η εταιρια HDD χαρτι να τους το παω για να με δωσουν αλλο (κοτσως).παιρνω τηλ στην HDD κ ακουω οτι ειναι το κεντρο του κωτσου.με τα πολλα με λεει να το παω πισω απο κει που το πηρα κ να με δωσουν νεο κ να πω στον υπευθυνο καταστηματος να τουσ παρει τηλεφωνο να του πουν πως να κανει τη δουλεια του...το απογευμα θα τον παω... κοτσως καταστημα θεσσαλονικης λιμανι.ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ??????????

Δημοσ.

μολις γυρισα .το πηραν κ μονο που δε με πηραν π......ιπες οταν τους εβρισα.karmen κανεις λαθος φιλος εταιρια ειναι συμφωνα με αυτους το πρωι,τωρα με ειπαν οτι ειναι κωδικος της wd............κ οτι τα wd τα κανει επισκευη ο κοτσως γιατι ειναι δικα τους ενω οτιδηποτε αλλο τα παει ο πελατης αλλου.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΑΔΕΡΦΙΑ.α κατι αλλο,αν με πουν καινουργιο δισκο η τον δικο μου επισκευασμενο τι να δεχτω απο τα δυο?

Δημοσ.

μολις γυρισα .το πηραν κ μονο που δε με πηραν π......ιπες οταν τους εβρισα.karmen κανεις λαθος φιλος εταιρια ειναι συμφωνα με αυτους το πρωι,τωρα με ειπαν οτι ειναι κωδικος της wd............κ οτι τα wd τα κανει επισκευη ο κοτσως γιατι ειναι δικα τους ενω οτιδηποτε αλλο τα παει ο πελατης αλλου.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΑΔΕΡΦΙΑ.α κατι αλλο,αν με πουν καινουργιο δισκο η τον δικο μου επισκευασμενο τι να δεχτω απο τα δυο?

Τον καινούριο φυσικά (με τα αρχεία που είχε μέσα ο παλιός..! )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...