giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Υπάρχει κάποιο e-mail ώστε να στείλω στην Dell; Ούτε e-mail βρίσκω, ούτε τηλέφωνο. Edit: Άκυρο, βρήκα.
phanispal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πες τους ακριβώς αυτό που ισχύει. Το ότι έχεις και δεύτερη και συγκρίνεις άμεσα βοηθάει πολύ. Κανονικά πρέπει να έρθει άνθρωπος της Dell στο χώρο σου (μπορεί και αύριο, αλλιώς από Δευτέρα) και να σου δώσει άλλη επί τόπου. Βέβαια είναι πολύ πιθανόν να είναι refurbished και να μη σου κάνει ούτε αυτή και να ξαναμπείς στη διαδικασία να την αλλάξεις. Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να τρέχεις εσύ.
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Οκ, να είσαι καλά Φάνη! Θα πάρω ένα τηλεφωνάκι να μιλήσω μαζί τους και βλέπουμε.
guido Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 πάντως από την στιγμή που δεν βρίσκεις το RGB, πως είσαι σίγουρος πως οι οθόνες στα ίδια ακριβώς settings, δείχνουν διαφορετικά; Μπορεί να έχουν διαφορετικό default calibration στα RGB. anyway μπες στο menu - color setting - preset modes - και αν επιλέξεις costum rgb θα σου ανοίξει αυτόματα η επιλογή για ρυθμιση των χρωμάτων ξεχωριστά. πέρα από αυτο καλού κακού επιβεβαίωσε και πως το sharpness , mode , και gama είναι τα ίδια και στις δύο.
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Άνοιξα τις επιλογές, και είναι στα ίδια και στις δύο οθόνες. (100,100,100 από Default) Sharpness, gama κ.λπ., τα έχω ήδη ελέγξει.
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω για εσάς πάντες εγώ βολεύτηκα πολύ με το multimedia profile τα χρώματα είναι αρκετά καλυτέρα από της ρυθμίσεις που έβαζα
kosmasgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλές φαίνονται οι ρυθμίσεις στο multimedia profile. και στο standard είναι μια χαρά.
RcManiac Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μου φαινεται θα τσιμπίσω και εγώ 2-3 . ο θείος μου είναι στα γραφεία τις DELL
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 displayport, γιατί είμαστε awesome βέβαια έχει το κλασικό "πρόβλημα" με το bios/boot, σαν το HDMI
Iridium Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τι πρόβλημα είναι αυτό με το bios/boot ; Και γιατί είναι καλύτερο από το DVI ;
blacksuede Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 για όποιον ενδιαφερεται δινει 3 κομμάτια ενα παιδι στα 130€ έκαστο, στις αγγελίες εδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τι πρόβλημα είναι αυτό με το bios/boot ; Και γιατί είναι καλύτερο από το DVI ; ότι δεν βλέπεις κάτι στην οθόνη μέχρι να μπεις στα Windows (login screen), ούτε καν windows loading screen δεν βλέπεις... μου αρέσει το βύσμα του, κλάσης ανώτερο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 σε ποιότητα χρωμάτων δεν βλέπω διαφορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.