Aplostra Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια ενώ το μηχάνημα λειτουργεί,ακουω ενα μακροσυτρτο μπιπ,οχι πολυ συχνό,να ειναι καμιά μνήμη ή οι κάρτες γραφικών;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 μηπως πατας 3-4 πληκτρα μαζι και δεν τα δεχεται το pc; εγω πχ στο παλιο μου pc ειχα ενα τετοιο κολλημα δλδ παταγα το w,s,a και σφυραγε το pc
Aplostra Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 μηπως πατας 3-4 πληκτρα μαζι και δεν τα δεχεται το pc; εγω πχ στο παλιο μου pc ειχα ενα τετοιο κολλημα δλδ παταγα το w,s,a και σφυραγε το pc μπα,ακόμα και οταν πέφτω για ύπνο και το εχω να σινταρει,ακούω μέσα μέσα ενα μπιιιιπ
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 αν θες να τσεκαρεις την μνημη σου,κατεβασε απο εδω το iso bootable cd και βαλε το μηχανημα σου να εκκινησει απο το cd στην επομενη εκκινηση.Αστο να τρεξει για αρκετη ωρα 3-4 για να βεβαιωθεις απολυτα οτι δεν εχεις προβλημα μνημης!
popeye68 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Σπρώξε τις μνήμες με το δάχτυλό σου να ασφαλίσουν στις βάσεις τους. Μπορεί κάποια να μην κάνει καλή επαφή. Το ίδιο κάνε και στην κάρτα γραφικών. Αν το πρόβλημα συνεχίσει τρέξε ένα memtest (όπως λέει ο @Xristaras12) και κοίτα αν θα σου βγάλει errors.
Tyxerukos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Σπρώξε τις μνήμες με το δάχτυλό σου να ασφαλίσουν στις βάσεις τους. Μπορεί κάποια να μην κάνει καλή επαφή. Το ίδιο κάνε και στην κάρτα γραφικών. Αν το πρόβλημα συνεχίσει τρέξε ένα memtest (όπως λέει ο @Xristaras12) και κοίτα αν θα σου βγάλει errors. +1, για αρκετή ώρα όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.