Vice Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα μετακόμισα σε μεγαλύτερο σπίτι αντιμετωπίζω πρόβλημμα με την σύνδεση του υπολογιστή μου με το router. Συγκεκριμένα το router είναι πολυ μακριά απο τον υπολογιστή (desktop) για σύνδεση με UTP και επίσης δεν εχω καμια θύρα PCI ελεύθερη για να τον συνδέσω ασύρματα. είδα μερικες λυσεις με USB αλλα δεν ξέρω αν θα μου κάνουν. υπάρχει κάποια άλλη λύση; πχ αγορά ενος ακόμη rooter και bridge... το υπάρχον router είναι wireless b/g με 24mbit Ιντερνετ συνδεση και απέχει γυρω στα 15 μέτρα απο το PC με 2-3 τοίχους ενδιάμεσα. ευχαριστώ.
akiz90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω πως κάτι σαν και ΑΥΤΟ θα βοηθήσει. Βέβαια θα χρειαστείς και ανταπτοράκι USB για ασύρματο αφού δεν έχεισ PCI ελεύθερες
fanisatt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Πολλά , παρά πολλά υπάρχουν να αγοράσεις. Καλύτερα όμως να μην αγοράσεις τίποτε και να συνδεθείς ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ. Μακρύ καλώδιο ethernet , κάποια πηχάκια και όλα καλά. Δεν θα σου παραθέσω τους λόγους , απλά θα σου πω ότι προέχει η ασφάλεια και η σιγουριά.
akiz90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Πολλά , παρά πολλά υπάρχουν να αγοράσεις. Καλύτερα όμως να μην αγοράσεις τίποτε και να συνδεθείς ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ. Μακρύ καλώδιο ethernet , κάποια πηχάκια και όλα καλά. Δεν θα σου παραθέσω τους λόγους , απλά θα σου πω ότι προέχει η ασφάλεια και η σιγουριά. δίκαιο έχει ο φίλος απλά άμα δεν θες να φένεται κιόλας χρειάζεσε όρεξη να τριπάς τοίχους και να τραβίξεις ένα καλόδιο ethernet σοβατεπί-σοβατεπί κολιτό
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνώ κι εγώ στη λύση του καλωδίου. Βρες ένα φίλο με τρυπάνι και πέρασέ το όπως σου λένε και οι άλλοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.