parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δεν κατάλαβες πώς το εννοώ: Από τη μια, ξέρεις ότι πρόκειται για υπηρεσία που κοστίζει 7 ευρώ. Από την άλλη, ξέρεις ότι δεν υπάρχει 7ευρη κάρτα ανανέωσης. Και έρχεσαι και ρωτάς αν στέλνοντας το μήνυμα, τα 7 ευρώ σου τα αφαιρεί ή όχι. Does not compute, πώς το λένε!
kadaka80 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δεν κατάλαβες πώς το εννοώ: Από τη μια, ξέρεις ότι πρόκειται για υπηρεσία που κοστίζει 7 ευρώ. Από την άλλη, ξέρεις ότι δεν υπάρχει 7ευρη κάρτα ανανέωσης. Και έρχεσαι και ρωτάς αν στέλνοντας το μήνυμα, τα 7 ευρώ σου τα αφαιρεί ή όχι. Does not compute, πώς το λένε! Ο debugger σου χρειάζεται debugging. {υποθετικό σενάριο} 10 Βάζεις 10€ ( 10>7 ) και ενεργοποιήτε η προσφορά. 20 Τα 10€ (μείον τον φόρο) παραμένουν στον λογαριασμό σου. 30 Η εταιρεία κέρδίζει 10€ μείον τον φόρο. 40 It computes 50 End Φαίνεται πως δεν είσαι χρήστης καρτών τύπου whatsUp, γιατί αν ήσουν θα παραδεχόσουν πως το ερώτημα που διατυπώθηκε παραπάνω είναι εύλογο. Μέχρι τις 1-2-2011 ίσχυε πως με κάθε ανανέωση 5€ (Η υπηρεσία ίσχυε για κάθε ανανέωση από 3€ άλλα δεν υπήρχε κάρτα των 3€. Οπότε...)και πάνω για ένα μήνα είχες 1500' δωρεάν (χωρίς να αφαιρείτε κάποιο ποσό από τον λογαριασμό σου)
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ο debugger σου χρειάζεται debugging. {υποθετικό σενάριο} 10 Βάζεις 10€ ( 10>7 ) και ενεργοποιήτε η προσφορά. 20 Τα 10€ (μείον τον φόρο) παραμένουν στον λογαριασμό σου. 30 Η εταιρεία κέρδίζει 10€ μείον τον φόρο. 40 It computes 50 End Τί λες βρε παιδί μου; Ολόκληρο πρόγραμμα σε μείγμα BASIC+ψευδοκώδικα για να πεις το πολύ απλό «Ο JohnXarxas μπορεί να εννοούσε αν γίνεται αυτόματη ενεργοποίηση του προγράμματος κάθε φορά που ανανεώνεις με κάρτα αξίας μεγαλύτερης των 7€»;. Εδώ είναι το clue όμως που κάνει το ερώτημα μη εύλογο: Εφόσον δεν υπάρχει κάρτα ανανέωσης των 7€, τί νόημα θα είχε η αναφορά και μόνο σε ένα arbitrary όριο των 7€; «Με κάθε ανανέωση με κάρτα αξίας μεγαλύτερης των 7€, έχετε 1200+1200»; Όχι εύλογο, παράλογο είναι. Φαίνεται πως δεν είσαι χρήστης καρτών τύπου whatsUp, γιατί αν ήσουν θα παραδεχόσουν πως το ερώτημα που διατυπώθηκε παραπάνω είναι εύλογο.Μέχρι τις 1-2-2011 ίσχυε πως με κάθε ανανέωση 5€ (Η υπηρεσία ίσχυε για κάθε ανανέωση από 3€ άλλα δεν υπήρχε κάρτα των 3€. Οπότε...)και πάνω για ένα μήνα είχες 1500' δωρεάν (χωρίς να αφαιρείτε κάποιο ποσό από τον λογαριασμό σου) Ήμουν και είμαι χρήστης What's Up και γνωρίζω πολύ καλά τα παραπάνω που λες. Εσύ πάλι πρέπει να είσαι φρέσκος στο What's Up, γιατί δε θυμάσαι την κάρτα των 3€ που φυσικά και υπήρχε.
kadaka80 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τί λες βρε παιδί μου; Ολόκληρο πρόγραμμα σε μείγμα BASIC+ψευδοκώδικα για να πεις το πολύ απλό «Ο JohnXarxas μπορεί να εννοούσε αν γίνεται αυτόματη ενεργοποίηση του προγράμματος κάθε φορά που ανανεώνεις με κάρτα αξίας μεγαλύτερης των 7€»;. Εδώ είναι το clue όμως που κάνει το ερώτημα μη εύλογο: Εφόσον δεν υπάρχει κάρτα ανανέωσης των 7€, τί νόημα θα είχε η αναφορά και μόνο σε ένα arbitrary όριο των 7€; «Με κάθε ανανέωση με κάρτα αξίας μεγαλύτερης των 7€, έχετε 1200+1200»; Όχι εύλογο, παράλογο είναι. Ήμουν και είμαι χρήστης What's Up και γνωρίζω πολύ καλά τα παραπάνω που λες. Εσύ πάλι πρέπει να είσαι φρέσκος στο What's Up, γιατί δε θυμάσαι την κάρτα των 3€ που φυσικά και υπήρχε. Τουλάχιστον χαίρομαι που επιτέλους το κατάλαβες. Ναι θυμάμαι την κάρτα των 3€ και επίσης θυμάμαι πόσο γρήγορα την καταργήσανε, πιθανόν με την λήξη του διαφημιστικού τους κύκλου. Το αν είναι εύλογο ή παράλογο είναι στην κρίση του καθενός. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να είσαι ευφυΐα για να πιάσεις το νόημα και εν πάση περιπτώσει το παλικάρι μια πληροφορία ήθελε και όχι χειμάρρους αντιπαραθέσεων φιλολογικού περιεχομένου με μπόλικη σάλτσα σαρκασμού (Για το σχόλιο Does not compute. Αν κατάλαβα την πρόθεση λάθος, ζητώ συγνώμη). Φιλικά πάντα
JohnXarxas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δεν κατάλαβες πώς το εννοώ: Από τη μια, ξέρεις ότι πρόκειται για υπηρεσία που κοστίζει 7 ευρώ. Από την άλλη, ξέρεις ότι δεν υπάρχει 7ευρη κάρτα ανανέωσης. Και έρχεσαι και ρωτάς αν στέλνοντας το μήνυμα, τα 7 ευρώ σου τα αφαιρεί ή όχι. Does not compute, πώς το λένε! κατάλαβα απολύτως τι εννοείς
k87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καιρός να αλλάξουμε εταιρία…ή να το κρατήσουμε για να μας παίρνουν μόνο…δεν συμφέρει μιας και η προσφορά μας κακό έμαθε. Τα 1500 τα ξεπάστρεμα στο μήνα, πρώτα σε κακομαθαίνουν και μετά για να μιλήσεις αντίστοιχα θες πέντε αντί για μια κάρτα.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ναι θυμάμαι την κάρτα των 3€ και επίσης θυμάμαι πόσο γρήγορα την καταργήσανε, πιθανόν με την λήξη του διαφημιστικού τους κύκλου η 3ευρη καρτα εγινε 5ευρη οταν μπηκε ο φορος στις καρτοκινητες και ξεκινησε λιγο μετα απο τα 1000+1000 του 2009. Αν θυμασαι η κοσμοτε καποτε ειχε και 7ευρη καρτα!!!!
flik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καιρός να αλλάξουμε εταιρία…ή να το κρατήσουμε για να μας παίρνουν μόνο…δεν συμφέρει μιας και η προσφορά μας κακό έμαθε. Τα 1500 τα ξεπάστρεμα στο μήνα, πρώτα σε κακομαθαίνουν και μετά για να μιλήσεις αντίστοιχα θες πέντε αντί για μια κάρτα. Μαρκετινγκ φίλε μου. Σου δημιουργούν πλαστές ανάγκες...Συμβαίνει σε όλους τους τομείς, ειδικά όπου έχει να κάνει με τεχνολογία. Πάντως εγώ ή θα βάζω 10 ευρώ που δίνει δωρεάν 600 λεπτά και απο το reload it θα βάζω τα 300 sms, ή θα βάζω μόνο 5€ ανανέωση, και θα βάζω 300 λεπτά με το reload it. Αν αντί για 300 ήταν 400-500 τα λεπτά θα ήμουν μια χαρά, τώρα απλά θα μιλάω λιγότερο.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ακριβως flik,πλαστες αναγκες..Η μονη λυση...(να ηρεμισει και το δικτυο ρε παιδι μου )λιγοτερη επικοινωνια .Ποτε ειχαμε αναγκη απο 1000 η 1500 κλπ;;;δεν θα μπορουσαν τοσα χρονια να κανουν κατι τετοιο η δεν το ειχαν σκεφτει;δεν νομιζω... Εχω βαρεθει να διαβαζω ειδικα στο χασομερι(βλεπε facebook)αν δεν βαλουν 1500 αλλαζουμε εταιρια κλπ Πραγματικα θελω να δω ποσοι θα το κανουν...
BritGreek Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Βρε παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Λέτε ότι δεν υπάρχει κάρτα των 7 ευρώ. Αφού πλέον υπάρχουν ψιλικατζίδικα, κλπ, τα οποία σε ρωτάνε το ποσό που θέλεις να πληρώσεις για ανανέωση what's up. Δεν μπορεί κάποιος να αγοράσει πχ ανανέωση 2.5 ευρώ; Εγώ προχτές πήρα 10 ευρώ ανανέωση, έστειλα τα απαραίτητα sms και με 10 ευρώ έχω 1800 λεπτά και 1200 sms (τα sms δεν γίνονται 1800, σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών). Αυτό που μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν το πολυκατάλαβα είναι ότι αν βάλει κανείς 20 ευρώ κάρτα, στέλνοντας sms κάθε μήνα έχει 1200 λεπτά ενώ τα χρήματα δεν αφαιρούνται από το λογαριασμό μας. Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει αυτό; Έτσι κατάλαβα, αλλά δεν παίρνω όρκο, γιατί νόμιζα ότι μου εξηγούσε ολοκληρώματα στα Ιαπωνικά (γέρος εγώ γαρ...)
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 το μηχανημα που εχουν ειναι για να μην διακινουν τις πλαστικες καρτες.Δεν μπορεις να παρεις οσα χρηματα θες,αυτο ελειπε!!!!!!!
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω πόσοι το πήρατε χαμπάρι, ας το γράψω όμως για ενημέρωση μιας και ήταν κάτι που με «έκαιγε» και ίσως το ίδιο να συμβαίνει και με άλλα μέλη: Η Cosmote έκανε μία μικρή «παραχώρηση» στο θέμα των 5ευρών καρτών: Πλέον, κάθε ανανέωση με τέτοια κάρτα δίνει για τον επόμενο μήνα 300 λεπτά της ώρας χρόνο ομιλίας προς What's Up νούμερα. Προσωπικά, μου είναι υπέρ-αρκετά αυτά τα λεπτά για ομιλία και νομίζω ότι ως κίνηση εξιλεώνει λίγο την Cosmote στα μάτια όσων από εμάς δεν «ψήνουν» τον εγκέφαλό τους μιλώντας καθημερινά με τις ώρες στο κινητό. Κρίμα όμως που η κίνηση δε συνοδεύεται και από έναν αντίστοιχο αριθμό SMS προς What's Up νούμερα...
flik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αν έδινε και sms για ένα μήνα, έστω 100 sms για 30 μέρες, στο reload it θα ήταν μια χαρά. Γιατί εγώ πήρα τα 300', αλλά ενώ περίμενα στο reload it να μου έχει και 300 sms, είχε 100 για 7 ημέρες...
Fawkes Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αν έδινε και sms για ένα μήνα, έστω 100 sms για 30 μέρες, στο reload it θα ήταν μια χαρά. Γιατί εγώ πήρα τα 300', αλλά ενώ περίμενα στο reload it να μου έχει και 300 sms, είχε 100 για 7 ημέρες... με εκφράζεις απόλυτα...
JohnXarxas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ρε παιδιά, μιας που επανήλθε το θέμα να ρωτήσω κάτι? αληθεύει ότι η what's up χρεωκοπεί και θα έκλεινε τώρα τα χριστούγεννα (για αυτό άργησε να βγει πακέτο) αλλά τελικά πήρε παράταση μέχρι τον ιούνιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.