Προς το περιεχόμενο

easyjet και ονομα

Aplostra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκλεισα πριν λιγες μερες τα εισιτήρια μου με την easy αλλα αντι να γράψω angeliki -llopoulou που έγραφε η ταυτότητα,το έγραψα aggeliki -lopoulou,θα εχω πρόβλημα κατά check in και αν ναι,υπάρχει καποιο τηλέφωνο στο οποιο θα μπορούσα να απευθυνθώ;

Δημοσ.

Σε μια αλλη εταιρια νομιζω αλιταλια που ειχα ρωτησει ,μου ειχαν πει πως δεν υπαρχει θεμα για 1-2 γραμματα διαφορα απο οτι στη ταυτοτητα, αλλα ρωτα καλυτερα μη μεινεις σε κανα αεροδρομιο .

Δημοσ.

Έκλεισα πριν λιγες μερες τα εισιτήρια μου με την easy αλλα αντι να γράψω angeliki -llopoulou που έγραφε η ταυτότητα,το έγραψα aggeliki -lopoulou,θα εχω πρόβλημα κατά check in και αν ναι,υπάρχει καποιο τηλέφωνο στο οποιο θα μπορούσα να απευθυνθώ;

Καλύτερα να το αλλάξεις. Ακόμα κι αν δεν έχεις πρόβλημα με την Easyjet δεν αξίζει να το "ρισκάρεις" πχ από τον έλεγχο του αεροδρομίου.

Στην Air France νομίζω δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα. Ίσως να μπορείς να ακυρώσεις το εισητήριο και να βγάλεις νέο.

ΥΓ: Πως και το γράφει έτσι η ταυτότητα (για λάθος μου κάνει). Εσύ το ζήτησες?

Δημοσ.

Εξαρτάται και απο τα αεροδρομια που θα περασεις. Εγω τις προαλλες εκανα μαλακια και δηλωσα και τις κοπελες της παρεας ως Mister (MR). Πηρα στην Lufthansa και μου ειπαν οτι αφου πεταω εντος ΕΕ δεν θα εχω προβλημα (και οντως δεν ειχα)

κοινως, παρε ενα τηλ :mrgreen:

Δημοσ.

Χρεώνουν 30 ευρώ για αλλαγή ονόματος. Ακόμα και για αυτή τη λεπτομέρεια.

Τουλάχιστον απο το site που είχα δοκιμάσει. Περιέργως και γω σε αγγελ- something είχα κάνει το "λάθος"

To έγραψα agGel- ενώ στο διαβατήριο ήταν agKel-.

Δεν το άλλαξα ποτέ. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ούτε στο πήγαινε ούτε στο έλα.. Αυτά. Easyjet προς μιλάνο η πτήση.

Δημοσ.

Είχα συνηθίσει να το γραφω στα greeklish αλλά στην αστυνομία μου το κάνανε ανγγελική και το πρόσεξα αφου έκλεισα το εισιτήριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...