Aplostra Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Έκλεισα πριν λιγες μερες τα εισιτήρια μου με την easy αλλα αντι να γράψω angeliki -llopoulou που έγραφε η ταυτότητα,το έγραψα aggeliki -lopoulou,θα εχω πρόβλημα κατά check in και αν ναι,υπάρχει καποιο τηλέφωνο στο οποιο θα μπορούσα να απευθυνθώ;
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παρε τηλ στην easy jet.. Ετοιμασου να μιλησεις αγγλικα.
athlios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σε μια αλλη εταιρια νομιζω αλιταλια που ειχα ρωτησει ,μου ειχαν πει πως δεν υπαρχει θεμα για 1-2 γραμματα διαφορα απο οτι στη ταυτοτητα, αλλα ρωτα καλυτερα μη μεινεις σε κανα αεροδρομιο .
DrLo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Έκλεισα πριν λιγες μερες τα εισιτήρια μου με την easy αλλα αντι να γράψω angeliki -llopoulou που έγραφε η ταυτότητα,το έγραψα aggeliki -lopoulou,θα εχω πρόβλημα κατά check in και αν ναι,υπάρχει καποιο τηλέφωνο στο οποιο θα μπορούσα να απευθυνθώ; Καλύτερα να το αλλάξεις. Ακόμα κι αν δεν έχεις πρόβλημα με την Easyjet δεν αξίζει να το "ρισκάρεις" πχ από τον έλεγχο του αεροδρομίου. Στην Air France νομίζω δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα. Ίσως να μπορείς να ακυρώσεις το εισητήριο και να βγάλεις νέο. ΥΓ: Πως και το γράφει έτσι η ταυτότητα (για λάθος μου κάνει). Εσύ το ζήτησες?
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εξαρτάται και απο τα αεροδρομια που θα περασεις. Εγω τις προαλλες εκανα μαλακια και δηλωσα και τις κοπελες της παρεας ως Mister (MR). Πηρα στην Lufthansa και μου ειπαν οτι αφου πεταω εντος ΕΕ δεν θα εχω προβλημα (και οντως δεν ειχα) κοινως, παρε ενα τηλ
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βασικά μην το διακινδυνεύσεις ούτε για αστείο. Τηλεφώνησε στην άθλια γραμμή τους.
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Χρεώνουν 30 ευρώ για αλλαγή ονόματος. Ακόμα και για αυτή τη λεπτομέρεια. Τουλάχιστον απο το site που είχα δοκιμάσει. Περιέργως και γω σε αγγελ- something είχα κάνει το "λάθος" To έγραψα agGel- ενώ στο διαβατήριο ήταν agKel-. Δεν το άλλαξα ποτέ. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ούτε στο πήγαινε ούτε στο έλα.. Αυτά. Easyjet προς μιλάνο η πτήση.
Aplostra Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Είχα συνηθίσει να το γραφω στα greeklish αλλά στην αστυνομία μου το κάνανε ανγγελική και το πρόσεξα αφου έκλεισα το εισιτήριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.