status Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rSjL44d7WOQ Με βάση αυτό το video μου δημιουργήθηκε η απορία. Υπάρχουν πολλού υποστηρικτές του ότι τα video games προάγουν ή αναισθητοποιούν τους παίχτες ενάντια στην βία. Εσείς τι πιστεύεται;
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Oπου υπάρχει βια πάντα προστεθεί λίγη ακομα Βιντεακια σαν τα παραπανω εχουν να κανουν με γονεις που απέτυχαν στο ρόλο τους. Οι ιδιοι φταινε και οχι η κοινωνια, οι ταινιες, τα βιντεο γκειμς, ο καιρος, η οικονομικη κρίση και οποιος αλλος κατηγορουν.
sugata Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 [insert random feeling] της μάνας τους; Και γω το 1ο Saw δυσκολεύτηκα να το δω. Στα υπόλοιπα σχολίαζα τις παγίδες πλέον. Αυτό σημαίνει αναισθητοποίηση στον πόνο και την αγωνία του άλλου; Όχι βέβαια, γιατί έχω γνώση ότι κινείται στον χώρο του φανταστικού. Το αυτό στα video games.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μην ξαναπερασουμε παλι στις γελοιοτητες που ακουγαμε 10-15 χρονια πριν οτι για τη βια των νεων ευθυνονται τα video games. 20+ χρονια gamer ειμαι και ουτε μυγα δεν πειραζω (ενταξει οκ τα παραλεω) αλλα ουτε και ειμαι και αναισθητος σε οτι μπορει να παθει καποιος. Εδιτ: Το θυμαμαι σαν χθες μια εκπομπη για τα βιντεοπαιχνιδια αρκετα χρονια πριν για το command and conquer που ηταν ενας που ελεγε οτι οι Ρωσοι το πρωτο πραγμα που θα κατεστρεφαν σε ενα attack-move ηταν καποια εκκλησια ενω ηταν οι ιδιοι χριστιανοι. Γελουσα μεχρι το πρωι.
sugata Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ikaru, οι γελοιότητες πλέον ακούγονται πολύ περισσότερο απ' ό,τι πριν 15 χρόνια. Να 'ναι καλά τα γραφικά γι' αυτό. Αυτό είναι το πρόβλημα. Οι μανάδες π.χ. στο βίντεο δεν ξέρω αν θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση, αν έβλεπαν κάνα remake του alien ξερωγώ.
status Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ikaru, οι γελοιότητες πλέον ακούγονται πολύ περισσότερο απ' ό,τι πριν 15 χρόνια. Να 'ναι καλά τα γραφικά γι' αυτό. Αυτό είναι το πρόβλημα. Οι μανάδες π.χ. στο βίντεο δεν ξέρω αν θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση, αν έβλεπαν κάνα remake του alien ξερωγώ. Το μέσο (video games) είναι νέο, τα θρίλερ του κινηματογράφου είναι πολλά χρόνια στην πιάτσα. Προσωπικά πιστεύω ότι η βία στα video games βοηθάει να αποφορτιστεί κάποιος από την πίεση που ίσως έχει λόγο δουλειάς, σχολείου.
sugata Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Κατά συνέπεια τα video games θα τρώνε γκολ από τα αποδυτήρια σ' αυτό το θέμα, μέχρι να παλιώσουν αρκετά. Μπα. Εύκολος στόχος, ελέω αλληλεπίδρασης.
status Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Κατά συνέπεια τα video games θα τρώνε γκολ από τα αποδυτήρια σ' αυτό το θέμα, μέχρι να παλιώσουν αρκετά. Μπα. Εύκολος στόχος, ελέω αλληλεπίδρασης. Μέσα είσαι, απ την άλλη δεν ξέρω τι θα γίνει όταν/αν βγει το πρώτο βίαιο παιχνίδι για το Kinect..
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω πως η βίαιη συμπεριφορά έχει να κάνει αποκλειστικά με τους γονείς και το πως αυτοί μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Είναι δική τους ευθύνη και μόνο. Αλλά πως να το κάνεις, όταν ασχολείσαι μόνο με το πως θα μπορέσεις να προσφέρεις περισσότερα υλικά αγαθά στην οικογένεια και αφήνεις το παιδί ελεύθερο να έρχεται σε επαφή με κάτι που το μυαλό του δεν έχει αναπτυχθεί σε βαθμό που να μπορεί να το φιλτράρει, κάπου πρέπει να βρεις έναν αποδιοπομπαίο τράγο. Όσο για το αν σε αναισθητοποιεί νομίζω πως έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Εγώ μπορεί να παίζω ότι καφρίλα κυκλοφορεί εκεί έξω, με σκοτωμούς/ακρωτιριασμούς/τα πάντα, αλλά μια φορά που έτυχε να δω τροχαίο με νεκρό μου πάγωσε το αίμα. Κάποιος άλλος μπορεί να το αντιμετώπιζε πιο ψυχρά το θέαμα.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω πως η βίαιη συμπεριφορά έχει να κάνει αποκλειστικά με τους γονείς και το πως αυτοί μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Είναι δική τους ευθύνη και μόνο. Αλλά πως να το κάνεις, όταν ασχολείσαι μόνο με το πως θα μπορέσεις να προσφέρεις περισσότερα υλικά αγαθά στην οικογένεια και αφήνεις το παιδί ελεύθερο να έρχεται σε επαφή με κάτι που το μυαλό του δεν έχει αναπτυχθεί σε βαθμό που να μπορεί να το φιλτράρει, κάπου πρέπει να βρεις έναν αποδιοπομπαίο τράγο. Αγοριμ
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Οι βίαιες σκηνές σε σινεμά, τηλεόραση και videogames αυξάνουν την εφηβική επιθετικότητα http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=29934
bnvdarklord Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά ισχύουν αυτες οι ερευνες. Για παράδειγμα εγω απολαμβάνω να περνω το μπαλτά στο fallout και να κοβω χερια ποδια κεφάλια κτλ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ψυχολογικό αγώνα κάνω με τον εαυτό μου κάθε μέρα. Ανοιγω το συρτάρι της κουζίνας πέρνω το μαχαίρι, αλλα τελευταία στιγμή συγκρατιέμαι. Αφου σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο. Μεγάλο κακό τα video games.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αν και δε θα έδινα το Dead Space στο 12 χρονο γιό μου, εντούτοις αν το έπαιζε σε κανένα φίλο του ίσως να έκανα μια κουβέντα με τους δικούς του
status Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αν και δε θα έδινα το Dead Space στο 12 χρονο γιό μου, εντούτοις αν το έπαιζε σε κανένα φίλο του ίσως να έκανα μια κουβέντα με τους δικούς του Δεν λέμε για το Dead Space συγκεκριμένα, γενικά για την βία στα video games λέμε. Αλλά αν το πας έτσι, και το Super Mario βίαιο είναι.. Goompa stomping = alien killing.
bnvdarklord Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν λέμε για το Dead Space συγκεκριμένα, γενικά για την βία στα video games λέμε. Αλλά αν το πας έτσι, και το Super Mario βίαιο είναι.. Goompa stomping = alien killing. Καλα το θέμα δεν ειναι οτι σκοτώνεις, αλλα η λεπτομέρεια με την οποία αυτο παρουσιάζεται στο game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.