jimm13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα παιδια εδω και 2 μερες συμβαινει αυτο κοιταξα τις θερμοκρασιες cpu κτλ κτλ κ εινε αρκετα αυξημενες(σκονη φανταζομαι...)εκτος απο το να το καθαρισω παλι μπορω να βαλω επιπλεον ανεμηστηρακια,ψυχτρα?? τι μου προτεινετε??
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα παιδια εδω και 2 μερες συμβαινει αυτο κοιταξα τις θερμοκρασιες cpu κτλ κτλ κ εινε αρκετα αυξημενες(σκονη φανταζομαι...)εκτος απο το να το καθαρισω παλι μπορω να βαλω επιπλεον ανεμηστηρακια,ψυχτρα?? τι μου προτεινετε?? Τον καθαρίζεις καλά από σκόνες και καλό είναι να του αλλάξεις και τη πάστα. Μετράς θερμοκρασίες και εάν είναι και πάλι αυξημένες, πάμε σε ανεμιστήρια κλπ.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 αδερφε ψηνεσαι λεμε!!! ανοιξε το κουτι και ριξε ενα καλο καθαρισμα και στην καρτα γραφικων!!!!! ΕΠΙΣΗΣ κατεβασε το διαγνωστικο της seagate βλεπω εχεις st3500820AS ειναι seagate 7200.11 μην χασεις τα δεδομενα σου ( εχω ακριβως τον ιδιο) Σε περιπτωση που δεν γνωριζεις η συγκεκριμενη σειρα (7200.11) εχει βγει ως προβληματικη απο την ιδια τη seagate!!!! αν ενδιαφερεσαι και για ανεμιστηρια πες μας πιο κουτι εχεις να δουμε τι μπορουμε να κανουμε!
jimm13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 προκειται να χαθουν δεδομενα??? εχω εξωτερικο σκληρο
probe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Όσον αφορά το δίσκο κάνε πρώτα ένα backup τα δεδομένα καλού κακού και μετά ένα update στο firmware του http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951&Hilite=
alexis333 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Παντως για την αρχικη σου ερωτηση θα σου ελεγα για αρχη να βγαλεις την ψυχτρα και να την καθαρισεις ΚΑΛΑ και να την ξανατοποθετησεις με νεα παστα .... Και ενα φυσιγμα στο κουτι ( + ανεμιστηρακια ) αν εχει σκονες .... Μετα απο αυτο δε νομιζω να εχεις κανενα προβλημα ....
jimm13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 δεν νομιζω να χαθει τιποτα ρε παιδια,το εχω ξανακαθαρισει αλλες 3 φορες...τελευταια τον περασμενο μαρτιο,καθε χρονο χρειαζετε...δεν γνωριζω αν εχει ψυχτρα κ σκεφτομουν να βαλω ανεμηστηρακια (5 εχω τωρα) ,συγκεκριμενα ανεμηστηρακια ειναι για το κουτι π εχω ε????
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 δεν νομιζω να χαθει τιποτα ρε παιδια,το εχω ξανακαθαρισει αλλες 3 φορες...τελευταια τον περασμενο μαρτιο,καθε χρονο χρειαζετε...δεν γνωριζω αν εχει ψυχτρα κ σκεφτομουν να βαλω ανεμηστηρακια (5 εχω τωρα) ,συγκεκριμενα ανεμηστηρακια ειναι για το κουτι π εχω ε???? jimm13 δεν σου είπαμε ότι θα χαθεί κάτι από το καθάρισμα, αλλά από το δίσκο σου που είναι σε μία παρτίδα δίσκων με πολλά προβλήματα, ΑΝ τα τινάξει. Για τις θερμοκρασίες σου, καθάρισέ τον καλά, άλλαξε τη πάστα και μέτρα να δεις. Όπως είπε και ο alexis πιο πάνω, μετά απο αυτό δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το δεν γνωρίζεις αν έχει ψύχτρα που πάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.