Προς το περιεχόμενο

Η Μπαταρια μου δεν φορτιζει

RoDiTis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικες μερες αγορασα καινουργιο λαπτοπ (Samsung RV511)... Oλα καλα αλλα αυτο που με προβληματιζει οτι η μπαταρια λεει οτι δεν φορτιζει...

"Plugged in, not charging". Και ενω το ειχα λυσει το προβλημα προσωρινα... βγαζοντας και ξαναβαζοντας την μπαταρια... Απο εχτες παλι καταλαβα οτι δεν φορτιζει. Ξερουμε κατι??

Δημοσ.

βαλε-βγαλε την μπαταρια και δες παλι ενδεχεται να μην κουμπωνει μεχρι μεσα

Επισης τσεκαρε μηπως υπαρχει καμια συντομευση πχ fn και f3 και εχει πανω εικονιδιακι της μπαταριας(το εχω στο alienware,μπορεις να εχεις μπαταρια πανω αφορτιστη και να μην επιτρεψεις την φορτιση της)

Δημοσ.

το συναντησα προχθες σε ενα netbook.

στραβωνοντας λιγο της επαφες στην βαση του laptop εκανε καλυτερη επαφη και απο τοτε δουλευει μια χαρα.

Κοιτα και αυτο....

Δημοσ.

Από την στιγμή που είναι καινούριο μην το πειράζεις. Δεν αν υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων που απενεργοποιεί την μπαταρία. Ρίξε και μια ματιά στο manual. Αν δεν βγάλει άκρη πήγαινε νε το εκεί που το αγόρασες.

Δημοσ.

Από την στιγμή που είναι καινούριο μην το πειράζεις. Δεν αν υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων που απενεργοποιεί την μπαταρία. Ρίξε και μια ματιά στο manual. Αν δεν βγάλει άκρη πήγαινε νε το εκεί που το αγόρασες.

Και εγώ RMA θα σου συνιστούσα..

Μπορεί να λύσεις το πρόβλημα τώρα αλλά να σου ξανα-εμφανιστεί μέσα σε 2 μήνες...

Δημοσ.

Το εχω παθει σε 2 λαπτοπ,το ενα 2ετιας το αλλο 3ετιας και ακου πως το ελυσα. εβγαλα την μπαταρια και κρατησα πατημενο το κουμπι εκκινησησης για περιπου μισο λεπτο.μετα εβαλα μπαταρια μπριζα και ολα κομπλε.

αυτη την λυση την διαβασα σε ξενο φορουμ,και καλα αποβαλει οτι φορτιο εχει μεινει μεσα και μετα ειναι οκ.ισως δεν στο εξηγω καλα,δεν το πολυ καταλαβα κι εγω,αλλα δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις. Σου λεω 2 στα 2 για εμενα. Ομως αν ειναι καινουργιο,ψαξε το και παραπερα.

Δημοσ.

Το εχω παθει σε 2 λαπτοπ,το ενα 2ετιας το αλλο 3ετιας και ακου πως το ελυσα. εβγαλα την μπαταρια και κρατησα πατημενο το κουμπι εκκινησησης για περιπου μισο λεπτο.μετα εβαλα μπαταρια μπριζα και ολα κομπλε.

αυτη την λυση την διαβασα σε ξενο φορουμ,και καλα αποβαλει οτι φορτιο εχει μεινει μεσα και μετα ειναι οκ.ισως δεν στο εξηγω καλα,δεν το πολυ καταλαβα κι εγω,αλλα δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις. Σου λεω 2 στα 2 για εμενα. Ομως αν ειναι καινουργιο,ψαξε το και παραπερα.

Κάνε αυτό που λέει ο φίλος από πάνω! Αν και πιστεύω ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι...

Μετά μπορείς να μπεις στο Bios και να δεις αν αναγνωρίζει τον φορτιστή σου γιατί μπορεί αυτός να είναι που έχει το πρόβλημα και το λάπτοπ σου να σταματάει να φορτίζει την μπαταρία για να ην προστατέψει!Οπότε καταλαβαίνεις έτσι ότι φταίει ο φορτιστής σου και τον αλλάζεις!

Δημοσ.

παιδια, σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Να τονισω οτι το λαπτοπ ειναι καινουργιο (το πειρα στις 23/1). Οταν βγαζω και ξαναβαζω την μπαταρια φορτιζει κανονικα αλλα μετα απο μια μερα ξανα τα ιδια κανει...... θα δοκιμασω το παραπανω που ειπε ο φιλος με την εκκινηση. Το ΒΙΟΣ τι ειναι ρε φιλε?

Δημοσ.

φιλε μου με εσωσες, δεν ξερω αν ειναι η συμβουλη σου αλλα χαρη σε σενα εσωσα την μπαταρια μου που ειχα ξεγραψει πριν 2 χρονια.

Ξαφνικα αρχιζε να μην φορτιζει μετα απο 1 χρονο και αναβε προειδοποιηττικο λαμπακι στο λαπτοπ. Λεω παει πεθανε. Τα diagnostics βεβαια ελεγαν οτι λειτουργει κανονικα. Στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση που ειχα δε με βοηθησαν και πολυ καθως στην ουσια μου ειπαν να τσεκαρω τα diagnostics. Χθες λοιπον εκανα αυτο που ειπες βαζω πανω τη μπαταρια αλλα...τζιφος παλι τα ιδια. Ευτυχως ομως δεν την εβγαλα και την αφησα, σημερα το πρωι η μπαταρια ηταν πληρως φορτισμενη μετα απο 2 χρονια (και παραπανω) αποθηκευμενη εντελως αφορτιστη). Ευχαριστω πολυ που σταθηκες αφορμη να ξαναποκτησω την ξεγραμμενη μου μπαταρια

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...