Προς το περιεχόμενο

Internet δημου και τορεντ

bele

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Ελπιζω να ειμαι στην καταλληλη ενοτητα.Εδω και αρκετο καιρο εχω ιντερνετ απο το δημο μου με αρκετα ικανοποιητικες ταχυτητες (περιπου 80-100 kbps download).Μπορω ανετα να κατεβασω απο rapidshare κτλπ αλλα οχι απο τορρεντ.Δοκιμασα στον client (utorrent) να ενεργοποιησω το proxy βαζοντας ip και port,αλλα ακομη και ετσι δεν μου επιτρεπει να συνδεθω.Γενικα σε κανενα p2p δεν καταφερα να μπω.Μηπως ξερετε κανενα τροπο να κανω bypass αυτα τα φιλτρα του δικτυου;Ευχαριστω.

Υ.Γ.Ενταξει,δεν εχω κανενα παραπονο-παλι καλα που υπαρχει και αυτο και μπορουμε να σερφαρουμε ανετα-αλλα αν μπορουσα να κατεβασω και καμια ταινιουλα χωρις να σταματα η συνδεση στο rapidshare στο 90%,θα ειμουν πολυ ευχαριστημενος.

Δημοσ.

αν είναι 2-3 σαν κι εσένα θα γονατίσετε το δίκτυο και το πρόβλημα θα το έχει αυτός που το έχει στήσει...

Αυτός που το έστησε θα γράψει μεθαύριο εδώ και θα λέει: Κάτι τύποι κατεβάζουν σαν τρελοί τόρεντ και δεν μπορεί να δει ίντερνετ ο Δήμαρχος, βοηθήστε με!!!

καταλαβαίνεις ότι είναι φαύλος κύκλος...

Δημοσ.

bele (και λοιποί bele - δεν είναι προσωπική η απάντηση) η κοινοκτημοσύνη και η κοινοχρησία είναι βέλτιστες δημοκρατικές έννοιες που στηρίζονται στον αλληλοσεβασμό και το μέτρο. Εφόσον οι χρήστες δεν κατανοούν την αξία και παρασύρονται από εγωιστικές διαθέσεις, ορθά υπάρχουν τα firewalls, οι κόφτες και λοιπά περιοριστικά εργαλεία. Αν θέλεις bandwidth ή traffic υπάρχουν αρκετές εταιρείες που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες με σχετικά χαμηλό κόστος.

Δημοσ.

Καλά τα είπες, γιατί αν μιλούσα εγώ παίζει να έτρωγα και κανένα ban.

Edit:

Καλά το θυμόμουν το nick. Τελικά αποφάσισες ότι δεν είναι ηθικό να κλέβεις από του γείτονα το internet και ότι είναι ηθικό να ξεζουμίζεις το free του δήμου σου;

:lol: :lol:

Δημοσ.

Μωρε καλα λεω εγω, μονο email και οσο πιο περιορισμενο web γινεται.

Μπαινει ο καθε φραγκοφονιας στα δημοτικα δυκτια, και περιμενει να εχει και αδιαλειπτη λειτουργια, και καλο σημα, και γαματη ταχυτητα.

Και εισαι με το κινητο για καφε, και δεν μπορεις να πιασεις ουτε το εμαιλ σου, επειδη καποιοι ανεγκεφαλοι εχουν σηκωσει ενα AP και μια 24αρα grid και κατεβαζουν ολο το 24ωρο.

Δημοσ.

Αίτηση στον δήμο με δηλωμένο mac address και 50kbps ταχύτητα σε κάθε ένα. Κι άσε τον άλλον μετά να προσπαθεί να κατεβάσει ότι θέλει με 50kbps ταχύτητα!! :lol:

Δημοσ.

Οκ...μαλλον εχετε δικιο.Συγγνωμη για την αναστατωση.Αν θελετε μπορειτε να κλειδωσετε και το θεμα.

Δημοσ.

επειδη συνηθως τα access points Που παιζουν για ασυρματα δικτυα κανουν απλα παπαδες δεν νομιζω οτι θα καταφερεις να πειραξεις κατι.σε hot spot Που καποιος τραβαγε τα αντερα του απο μια κεραια ειχε μπει Limit οτι στο συγκεκριμενο access point maximum bandwidth ταδε.τωρα για το ηθικο θεμα απλα σκεψου τους υπολοιπους.το τορρεντ επειδη απο την αρχη ειναι configured να τραβαει απο παρα πολλους χρηστες και να ανοιγει και πολλα connectios θα κανεις παρα πολυ μεγαλο traffic.επισης αν καποια access points ειναι link με αλλο ανεβαζεις και την κινηση αναμεσα σε αυτα τα 2.οπως ειπαν τα παιδια επειδη ολοι θελουμε να κατεβαζουμεε τα torrent μας και λογικο ειναι εκει καλυτερα μια απλη adsl συνδεση και να βρεις την υγεια σου.σε καποια αλλα hot spot υπαρχουν και περιορισμοι ανα χρηστη(mac address).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...