Προς το περιεχόμενο

Sony Next Generation Portable

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θέλω να πω βαριά λόγια, αλλά θα πάει άπατο...

Δυνατο hardware αλλα χωρις να εχει αυτο το κατι....αμαν ρε sony παλι το ιδιο λαθος!!!

Τουλαχιστον εβαλες αρκετη μνημη για να μην εχουμε ξεπλυμενα χρωματα οπως στις μεχρι τωρα κονσολες σου...

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θέλω να πω βαριά λόγια, αλλά θα πάει άπατο...

Νομίζω γίνεσαι λίγο υπερβολικός. "Άπατο" δεν θα πάει. Ούτε το πρώτο πήγε. Αν κάνει καμιά κίνηση με την τιμή να είναι κοντά στο 3DS τότε θα έχει ενδιαφέρον. Ειδικά αν το 3D δεν είναι τόσο καλό όσο το περιμένει ο κόσμος ή δεν αξιοποιηθεί σωστά...

Δημοσ.

Θα βγει το 3DS με το ζελντα παρεα και πρωτη μερα χτυπαει μισο εκατομυριο πωλησεις.

Θα βγει και το νεο πσπ με καναν καλο launch title να δουμε τι πιανει και αυτο.

Στα θετικα ειναι το hardware και το οπισθιο μερος που ειναι αφης. Δεν ξερω κατα ποσο θα βολευει , ιδωμεν.

Καμια ομως μεγαλη καινοτομια δεν εχει. Ουτε καμερα παιζει ετσι ?

Δημοσ.

Sony τελικά είναι πρωτοπορία και αφήστε τους μπεμπηδες με τα 3Ds να παίζουν Mario και dogs

Έχεις αποδείξει την ασχετοσύνη σου σε άλλο topic και το συνεχίζεις και εδώ βλέπω.

Keep Walking...

Δημοσ.

παντος εγω δεν είδα κατι πρωτοποριακό απο την sony..και μην μου πει καποιος για την υψηλη τεχνολογια που ενσωματώνει(που το κανει) ,αυτο οποιοσδηποτε μπορει να το κανει....οταν μαλιστα δεν σε νοιαζει στο τελος η τιμη που θα πλασαρεις την συσκευή σου....

...ενω το 3ds δεν ειναι καθολου πρωτοποριακο...εχουν κυκλοφορησει πολλα 3d χωρις γυαλιά

Πω ρε παιδιά τέλειο είναι!Αντε θα μαζευω λεφτά σιγά σιγά για να το πάρω το φθινόπωρο.350€ περιπου άκουσα οτι θα κάνει.

είσαι ονειροπόλος ε....

Δημοσ.

[*]96224627' post='3829235']

[*]...εχουν κυκλοφορησει πολλα 3d χωρις γυαλιά

[*]Σοβαρός είσαι τώρα? Εχει βρομίσει ο τόπος απο τέτοιες συσκευές....3d χωρίς γυαλιά :-D

[*]Το psp μεχρι να βγει, θα το εχουν φαει λαχανο απο θεμα hardware...

[*]Η Sony δεν έβαλε 3D χωρίς γυαλιά γιατί στις τηλεοράσεις πλασάρει τα γυαλάκια της και θα χάλαγε την πιάτσα...

Δείτε νέα κινητά που έρχονται με tegra 2 και σύντομα tegra 3...Με μεγαλες αναλυσεις αλλα psp, και δεν ειναι και παντοφλες σε μεγεθος!

Πιστεύω οτι θα έχουμε μεγάλο μπάσιμο από apple οπού θα σημαίνει και την έξοδο της sony από το χώρο....

Βασικα δεν σκοπευω να παρω καμιά απο τις δυο κονσόλες psp 3ds, δεν την ξαναπατάω με το psp παντως...

Αν θα πάρω θα προτιμήσω το 3ds

Eγω λέω η Sony να δει το ps3, γιατί από πρωτοπόρος έχει γίνει ουραγός...

Δημοσ. · Κρυμμένο από ChrisAce, 28 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από ChrisAce, 28 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Όσο για τον φίλο το πρωί θα του απαντήσω με ένα video :

http://www.youtube.com/watch?v=t3UwyXdM3P4&feature=related

ρε κουραμπιέ, σε μένα αναφέρεσαι?

Δημοσ. · Κρυμμένο από ChrisAce, 28 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από ChrisAce, 28 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

titanomaxe , sebastian πως αλλιως σε λενε μας εχει κουρασει , πολυ ταλαιπωρος εισαι ρε

Δημοσ.

κατι διάβασα οτι θα βγει τέλη του 2011 δηλαδή Οκτώβρη νοεμβρη, οποτε έχουμε πολυ χρονο μεχρι τοτε...

Ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά δε μου αρέσουν κάποια πράγματα.

Αρχικά, εκεί στη sony πρέπει να προσλάβουν κάνεναν που να ξέρει από σωστό industrial design. Αυτοί οι 2 μοχλοί που πετάνε σαν μη πω τι...έλεος, χαλάνε όλη τη flat εικόνα της συσκευής. Καλά δε σκέφτηκε κανείς να τους βάλουν ενσωματωμένους στο κυρίως body και πατώντας τους ελαφρά να ανεβαίνουν πάνω ή κάτι τέτοιο για να μη προεξέχουν όλη την ώρα;

Έπειτα για όσους δεν έχουν psp (όπως εγώ) και θέλουν να παίξουν τα παιχνίδια του, δε γίνεται, καθώς δεν είναι umd compatible.

Πάλι δυνατός επεξεργαστής και πιο αδύναμη σχετικά κάρτα γραφικών. Πάλι το pattern τοu PS3. Μάλλον αυτό προοιωνίζει και τα παιχνίδια του NGP. Κλώνοι - φορητοί των παιχνιδιών του ps3. Για το 3D, ικανή έχω τη sony να το κάνει compatible με σετ γυαλιών 3d, όπως οι τηλεοράσεις της.

Επίσης, χλωμό μου φαίνεται να χει κάποιον browser της προκοπής και να παρέχει σωστή internet συνδεσιμότητα, αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Το 3G μου φαίνεται ψιλο-αδιάφορο και από ό.τι διάβασα θα το βγάλει στην πιο ακριβή έκδοση (έκδοση μόνο με wifi, έκδοση με wifi + 3G).

Στα θετικά η OLED οθόνη, το multitouch και το back touchpad (ενδιαφέρον το design εκεί - τουλάχιστον εκκεντρικό) και η 4πύρηνη cpu (που μάλλον θα παίξει τον ρόλο του cell και αντίστοιχα η κάρτα γραφικών το ρόλο του RSX). Επίσης το gps module ακούγεται ενδιαφέρον αλλά πολύ αμφιβάλλω για τη σωστή υλοποίησή του. Τέλος οι 2 αναλογικοί μοχλοί που μπορεί να καταστούν χρήσιμοι για παιχνίδια όπως shooters, αν και όπως είπα πριν καταστρέφουν για μένα το design όπως πετάγονται έτσι προς ταπάνω.

Βασικά η sony αντέγραψε χαρακτηριστικά των DS και 3DS και πρόσθεσε δυνατό σχετικά hardware, αλλά μέχρι να βγει το NGP...άργησε η sony, την έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο η ninty με το 3DS.

Δημοσ.

Αυτό με τους μοχλούς δεν είναι σαν του ps2 ή ps3 για να τους κινείς ετσι. Ειναι πατημενοι και σπρωχνεις με το χερι σου πανω ή κατω αρα δεν προεξέχουν!

Μπορείτε να μου εξεγήσετε τι είναι το 3G?

Δημοσ.

Μπορείτε να μου εξεγήσετε τι είναι το 3G?

Ειναι αυτο που εχουν τα κινητα για να μπαινεις ακομα και στο δρομο internet... (Πλερώνεις στον παροχο :mrgreen:)

Δημοσ.

Ειναι αυτο που εχουν τα κινητα για να μπαινεις ακομα και στο δρομο internet... (Πλερώνεις στον παροχο :mrgreen:)

LOL δηλαδή θα πρέπει να πληρώνουμε στην Sony σαν το Xbox Live? :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...