Προς το περιεχόμενο

Αυτή η πόλη θα αυτοκαταστραφεί σε 9,8,7..........

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρσενικό στον αέρα που αναπνέουμε

περισσότερα αέρια θερμοκηπίου από το Παρίσι

και να σκεφτεί κανείς πως αυτόν τον αέρα που εισέπνεα και εγώ για 7 χρόνια τον ειπνέουνε μωρά.

φίλε De@thLord δώσε και εδώ την ίδια απάντηση μάλλον ταιριάζει

από τους αεροψεκασμούς post #157

(Μην ασχολείστε με πράγματα που δε μπορείτε να αλλάξετε. Δεν έχει κανένα νόημα.)

με αρέσει η στάση της νέας γενιάς ακολουθεί τα χνάρια της παλιάς,"επιτυχία" εγγυημένη.

Δημοσ.

(Μην ασχολείστε με πράγματα που δε μπορείτε να αλλάξετε. Δεν έχει κανένα νόημα.)

Χμ.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το Αρσενικό στα μικροσωματίδια (τα PM 2,5) που εισπνέουμε προέρχεται από την καύση ντίζελ που είναι ενδεχομένως κακής ποιότητας, δηλαδή από αυτοκίνητα, λεωφορεία ή καυστήρες θέρμανσης και πιθανότατα όχι από βιομηχανικές μονάδες.

Όποιος θέλει αγοράζει ποδήλατο και για αποστάσεις χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ.

Εναλλακτικά φεύγει από την ΑΘήνα.

Πόση παραπάνω σκέψη θέλει?

Δημοσ.

με αρέσει η στάση της νέας γενιάς ακολουθεί τα χνάρια της παλιάς,"επιτυχία" εγγυημένη.

εσυ πως ακριβως συμβαλεις στην προστασια του περιβαλοντος μεμονομενα σαν ατομο;

Δημοσ.

Αρσενικό στον αέρα που αναπνέουμε

περισσότερα αέρια θερμοκηπίου από το Παρίσι

και να σκεφτεί κανείς πως αυτόν τον αέρα που εισέπνεα και εγώ για 7 χρόνια τον ειπνέουνε μωρά.

φίλε De@thLord δώσε και εδώ την ίδια απάντηση μάλλον ταιριάζει

Φυσικά και θα στη δώσω. Όταν κάποιος δεν έχει να ασχοληθεί με πιό σοβαρά πράγματα, ψάχνει και βρίσκει. Όταν μπαίνω και βρίζω την Ελλάδα, τους έλληνες και τη νοοτροπία τους, γίνομαι ανθέλληνας. Όταν σας λέω κάποια πράγματα πως ισχύουν παντού κ δεν αλλάζουν γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, γίνομαι σταρχιδιστής κ απόλυτος. Βρείτε πρώτα τους τρόπους προσωπικούς αντιμετώπισης και μετά πείτε μου. Απο ποιμένες που μόνο δείχνουν τα προβλήματα, και πρόβατα που βελάζουν έχουμε χορτάσει σε αυτή τη γμημένη χώρα. Έννοια σας και έρχονται τα προβλήματα, που δε θα μπορείτε πλέον να βελάξετε.

Δημοσ.

Ένα πρόβλημα μπορεί να λυθεί αν μερίδα ανθρώπων ασχοληθεί με τη λύση του, ή και αν όλοι οι άνθρωποι σταματήσουν να γίνονται μέρος του προβλήματος. Κάνω την αρχή και δηλώνω μετανάστης.

Δημοσ.

Οταν η μισή Ελλάδα έχει εγκλωβιστεί μέσα σε μια πόλη, λογικό είναι να υπάρχει ρύπανση.

Ακόμη και αν ήμασταν συνειδητοποιημένοι πολίτες και ρυπαίναμε λιγότερο ατομικά, πάλι θα υπήρχε πρόβλημα.

Δημοσ.

αυτο το PM 2.5 που λεει το αρθο δεν καταλαβενω καν τι ειναι για να μην αναφερω την θεικη φραση, οτι ειναι το πιο τοξικο στοιχειο που υπαρχει.

Δημοσ.

Φυσικά και θα στη δώσω. Όταν κάποιος δεν έχει να ασχοληθεί με πιό σοβαρά πράγματα, ψάχνει και βρίσκει. Όταν μπαίνω και βρίζω την Ελλάδα, τους έλληνες και τη νοοτροπία τους, γίνομαι ανθέλληνας. Όταν σας λέω κάποια πράγματα πως ισχύουν παντού κ δεν αλλάζουν γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, γίνομαι σταρχιδιστής κ απόλυτος. Βρείτε πρώτα τους τρόπους προσωπικούς αντιμετώπισης και μετά πείτε μου. Απο ποιμένες που μόνο δείχνουν τα προβλήματα, και πρόβατα που βελάζουν έχουμε χορτάσει σε αυτή τη γμημένη χώρα. Έννοια σας και έρχονται τα προβλήματα, που δε θα μπορείτε πλέον να βελάξετε.

Τι μοιρολατρική, παθητική και καταστροφολογικη διάθεσεη είναι αυτή; ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο. Σκέφτηκες μήπως το γεγονός της κατάστασης τηε Έλλαδας να ωφείλεται στη απάθεια και στους πολίτες του καναπέ; Έτσι ξεκίνησε πχ η επανάσταση της Ρωσία, έτσι έγινε ο Μαης το 68, το πολυτεχνείο κτλ.

Υπάρχουν χώρες που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_renewable_energy_topics_by_country

Δημοσ.

Τι μοιρολατρική, παθητική και καταστροφολογικη διάθεσεη είναι αυτή; ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο. Σκέφτηκες μήπως το γεγονός της κατάστασης τηε Έλλαδας να ωφείλεται στη απάθεια και στους πολίτες του καναπέ; Έτσι ξεκίνησε πχ η επανάσταση της Ρωσία, έτσι έγινε ο Μαης το 68, το πολυτεχνείο κτλ.

Υπάρχουν χώρες που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_renewable_energy_topics_by_country

υπαρχουν και πολιτες που δρουν πραγματικα αντι να φιλοσοφουν επι του θεματος σε ενα φορουμ. ο death lord λεει οτι κανει καποια πραματα, οι υπολοιποι τι κανουν; ας κανουμε τουλαχιστον αυτα που περναν απο το χερι μας κι ας αφησουμε αυτα που δεν περναν,για αλλους πιο ειδικους.

Δημοσ.

αυτο το PM 2.5 που λεει το αρθο δεν καταλαβενω καν τι ειναι για να μην αναφερω την θεικη φραση, οτι ειναι το πιο τοξικο στοιχειο που υπαρχει.

αιωρούμενα σωματίδια είναι τα pm

Δημοσ.

ναι οκ διαφημισες το blog σου

δεν είναι δικό μου καρδιά μου

και προς Εύα και Μαγκάιβερ

χρησιμοποιώ ποδήλατο και υγραεριοκίνηση.

δεν περιμένω ούτε τα νεφελίμ ούτε και τη διαγαλαξιακή ομοσπονδία με τους Πλειάδιους και τους Ανδρομέδιους να καθαρίσουνε το περιβάλλον

από μικρό παιδί γεννημένος στη Γερμανία μου έμαθαν να μη πετάω ούτε ένα σκουπιδάκι κάτω αλλά στα

καλάθια που υπάρχουν στο δρόμο εδώ στο Ελλάντα δεν υπάρχει παιδεία κα μετά ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει.

Δημοσ.

δεν είναι δικό μου καρδιά μου

και προς Εύα και Μαγκάιβερ

χρησιμοποιώ ποδήλατο και υγραεριοκίνηση.

αυτο δεν σε κανει ομως οικολογο. υπαρχουν χιλιαδες αλλα πραματα για να κανεις, δινω μια ενδεικτικη λιστα

- πλυσιμο ρουχων στους 30-40 βαθμους

- στεγνωμα ρουχων και μαλλιων με φυσικο τροπο και οχι με στεγνωτηριο και πιστολακι

- χρηση συγκοινωνιων η ποδηλατου (το κανεις ηδη)

- ανακυκλωση

- μειωση αγορων

- θερμομονωση σπιτιου

- θερμοστατες στα σωματα θερμανσης

- μειωση της καταναλωσης νερου

- καταναλωση περισσοτερων λαχανικων και ομων τροφων

- λιγοτερη αλογιστη χρηση αποριπαντικων και λοιπων καθαριστικων

- λιγοτερο κλιματιστικο

μπορω να συνεχισω για ωρες

εδώ στο Ελλάντα δεν υπάρχει παιδεία κα μετά ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει.

εδω θα συμφωνισω.

Δημοσ.

Aιωρούμενα σωματίδια με μέση διάμετρο 2,5μm.

Γενικά λένε οτι τα σωματίδια από 10μm και κάτω προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα γιατί πάνε στα πνευμόνια.

Κλασικό παράδειγμα pm είναι η αιθάλη των diesel μηχανών.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...