m00nlight Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το φετινό tactical defending δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει[...]Το νέο double team (μέσω του RB) είναι εντελώς διαφορετικό και επιτρέπει να επικεντρωνόμαστε στην κάλυψη χώρου, ενώ κάποιος άλλος αμυντικός ασχολείται με τον περιορισμό του παίχτη που έχει την μπάλα. Αλλο παιχνιδι(demo) πρεπει να παιζω εγω τοτε... Κατ'αρχήν να διευκρινίσω ότι μιλάω για την console version, δεν έχω ακουμπήσει καθόλου αυτή για pc οπότε δε μπορώ να συγκρίνω. ΟΜΩΣ σχετικά με το tactical defending φίλτατε nzeppos, ακριβώς αυτό που περιγράφεις συμβαίνει και στο 11 κρατώντας τα LT + Α και Χ, όπου ένας αμυντικός κάνει το shadowing κι ο δεύτερος το tackle. Γυρίζοντας από Tactical σε Legacy Mode, απλά έπαιζα άμυνα ακριβώς όπως στο 11 (δλδ χωρίς το RB) και οι κινήσεις των αμυντικών είναι πανομοιότυπες, ένας ακολουθεί κι ένας κόβει, είτε είσαι στο κέντρο, είτε στο κόρνερ. Τώρα το αν κάποιος τη βρίσκει τόσο πολύ με το manual tackle, όντως μπορεί να θεωρήσει αυτό το στοιχείο ως ενδιαφέρουσα προσθήκη, εγώ πάντως όχι.
Orlias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Η κίνηση των παικτών γίνεται μόνο με τον αναλογικό μοχλό ή μπορείς να χρησιμοποιείς και το σταυρό όπως στο PES? Γίνεται να το ρυθμίσεις κ να παίζεις με τον σταυρό λογικά. Στο 10 κ στο 11 τουλάχιστον μπορούσες να τα αλλάξεις.Το ξέρω γιατί έχω κ τα 2 FIFA (10 κ 11)για PS3 κ φίλους που λόγω της συνήθειας που είπες παίζουν με τον σταυρό. Εγω ζορίστηκα σχετικά αλλά τελικά εδώ κ 2 χρόνια έμαθα να παίζω με τον μοχλό κ είναι καλύτερα κατά την άποψη μου. Η συμβουλή μου είναι να το δοκιμάσεις.Απλά θα συνηθίσεις σε λίγα games λογικά.
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέχρι και το Fifa11 μπορούσαμε να αλλάξουμε τα controls μέσα από το παιχνίδι και να ελέγχουμε τον παίχτη με το σταυρό, αντί του αναλογικού. Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνεται και φέτος, οπότε ψάξτε το. Αντί για Classis/Alternate φτιάξτε μια custom ρύθμιση. Με το σταυρό βέβαια χάνετε την κίνηση των 360 μοιρών.
kistos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά μήπως βρήκε κανείς το demo για το xbox 360 σε τόρεντ; Ψάχνω από προχθές αλλά τίποτα!!!
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι σε torrent. Εδώ όμως το έχουν σε 2 κομμάτια megaupload.
kistos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι σε torrent. Εδώ όμως το έχουν σε 2 κομμάτια megaupload. Να σαι καλά αδελφέ!
Socratis_g Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 το έπαιξα και εγώ. πολύ ωραίο. αλλά δε μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Τις τεράστιες διαφορές απο το φιφα 11 δε μπορώ να καταλάβω που τις είδατε.
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πέραν της άμυνας, ούτε εγώ θεωρώ ότι υπάρχουν "τεράστιες" ή ριζικές διαφορές. Απλώς φαίνεται βελτιωμένο σχεδόν σε όλους τους τομείς. Το ότι σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να βρίσκουμε και κάποια κουσούρια (ή στοιχεία που χειροτέρεψαν) είναι το αυτονόητο. Το πακέτο όμως γενικά είναι ένα βήμα προς τα μπρος. Τώρα αν κάποιου δεν του αρκούν αυτά και προτιμά να συνεχίσει να παίζει το περσινό Fifa, γούστο του καπέλο του. Στο κάτω-κάτω πλέον δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αγοράζουμε τη νέα έκδοση κάθε χρόνο (ειδικά αν τη θέλουμε για περισσότερα από ένα format, πχ. PC και κονσόλα).
Inferno_lb13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 nzeppos, ξέρεις αν θα μεταφέρεται το gameface σου από το 11 στο 12? ή θα πρέπει να φτιάξει κάποιος καινούργιο, τι γίνεται με τα accomplishments του virtual pro? απο την αρχή πάλι? ή με το σκορ στο ranked live?
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αχά. Να κι άλλη μια βελτίωση που μόλις ανακάλυψα. Όπως θα θυμάστε πέρσι είχαμε για πρώτη φορά την προσθήκη του handball (φάουλ αν η μπάλα χτυπήσει σε χέρι). Το οποιο γενικά ήταν προβληματικό, καθώς ο κώδικας δεν υπολόγιζε ακούσια, έδινε πέναλτι πολύ εύκολα κλπ. Γι' αυτό και υπήρχε η επιλογή "handball On (except penalties)", που πρακτικά ήταν μονόδρομος αν δεν θέλαμε να έχουμε διαρκείς αλλοιώσεις παιχνιδιών (φαινόμενο μάλλον συνηθισμένο στα μέρη μας...) Στο Fifa12 μόλις τράβηξα σουτ μέσα στην περιοχή, με τον αμυντικό να βρίσκεται 2-3 μέτρα μακρυά μου και την μπάλα να χτυπάει φανερά στο χέρι του. Ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιo και η φάση συνεχίστηκε κανονικά. Κάτι τέτοιο ήταν 100% πέναλτι στο περσινό Fifa. Τώρα που το σκέφτομαι ακόμα και στην πραγματικότητα θα γινόταν μεγάλη φασαρία για παρόμοια φάση της Σούπερ Λίγδας. Ίσως μόνο ο καθηγητής διαιτησίας Δόκτωρ Π.Κ. Βαρούχας θα μπορούσε να μας διαφωτίσει. nzeppos, ξέρεις αν θα μεταφέρεται το gameface σου από το 11 στο 12? ή θα πρέπει να φτιάξει κάποιος καινούργιο, τι γίνεται με τα accomplishments του virtual pro? απο την αρχή πάλι? ή με το σκορ στο ranked live? Δυστυχώς δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Δεν έχω διαβάσει κάτι περί του αντικειμένου και μόνο εικασίες μπορώ να κάνω.
Inferno_lb13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ τα handball τα έχω στο on και ότι γίνει, αν τα πάω στο handball On (except penalties) είναι σαν να φτιάχνω καινούργιο κανόνα ποδοσφαίρου που θα λέει ότι όλα τα χέρια εντός περιοχής είναι ακούσια
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν διαφωνώ, όμως ρε συ πέρσι είχε παραγίνει το κακό. Τα μισά πέναλτι από χέρι δεν θα δίνονταν ποτέ στην πραγματικότητα. Πχ. είδα δει φάσεις που ο επιθετικός έσπρωχνε τον αμυντικό, αυτός έπεφτε κάτω και η μπάλα χτύπαγε στο... μικρό του δαχτυλάκι. Φρρρρ, αμέσως πέναλτι! Χώρια τα χέρια σε εξ' επαφής σουτ, ακόμα κι αν ήταν σχετικά μαζεμένα προς το σώμα. Φέτος φαίνεται να το έχουν διορθώσει αυτό, αν και θα πρέπει να παίξω αρκετά ακόμα παιχνίδια για να το σιγουρέψω. Έχω δει φάουλ από εξ' επαφής χτύπημα στο χέρι, αλλά ήταν στο κέντρο. Στην περιοχή όμως μάλλον ο διαιτητής δείχνει μεγαλύτερη ανοχή. Επίσης έχει ελαττωθεί γενικά η συχνότητα αυτών των σφυριγμάτων. Στο Fifa11 το πιο συνηθισμένο χέρι ήταν πάνω σε σέντρα επιτιθέμενου. Γινόταν τουλάχιστον 2-3 φορές σε κάθε αγώνα. Φέτος το έχω δει μόλις μία φορά.
Inferno_lb13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν διαφωνώ, όμως ρε συ πέρσι είχε παραγίνει το κακό. Τα μισά πέναλτι από χέρι δεν θα δίνονταν ποτέ στην πραγματικότητα. Ισχύει, είναι λάθος το ξέρω αλλά "δεν μου πάει" να το απενεργοποιήσω Μακάρι να το έχουν διορθώσει στο 12 όπως λες
Alejandro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τόσα χρόνια μόνο PES έπαιζα και με κούρασε. Δοκίμασα χθες το FIFA 12 με όλες τις ρυθμίσεις στο manual και απογοητεύτηκα. Τα σουτ έβγαιναν πλάγιο άουτ, το 90% ήταν συρτά και άλλα τέτοια τραγελαφικά. Επίσης οι τρίπλες θυμίζουν κάτι από ειδικές κινήσεις στο street fighter. Αναίτια δύσκολο για μένα στο manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα