JohnXarxas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 μονάδα CD ή Bios ευθύνονται για την μη εγκυρότητα του boot.ini πατάω boot from CD και εκεί που μου λέει ότι φορτώνει από το CD μου πετάει αυτό: "το αρχείο boot.ini δεν είναι έγκυρο, θα γίνει εκείνιση από το c:/windows" ... καμία βοήθεια?
filip123go Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το cd είναι καλό...? Το δοκίμασες σε άλλο pc...?
JohnXarxas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ναι το CD είναι μια χαρά γιατί με αυτό έκανα εγκατάσταση σε άλλο PC και μπορώ να σου μιλάω τώρα...
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Η μη εγκυρότητα του boot.ini ευθύνεται για την μη εγκυρότητα του boot.ini, τι πειράματα έκανες;;στα cd δεν έχει boot.ini.
lexmark Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ούτε και με το BIOS έχει κάποια σχέση!! Ισχύει η ερώτηση του ξωτικού από πάνω.
JohnXarxas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 δεν έκανα τίποτα πειράματα παιδιά αυτόν τον υπολογιστή δεν τον είχα πειράξει ποτέ από το bios. τον είχα πάρει πρίν από 7 χρόνια έτοιμο με εγκατάσταση από τον τεχνικό και απο τότε που μου τα μπλόκαρε η microsoft* ασχολούμουν μόνο με αυτόν τον υπολογιστή που σας μιλάω τώρα και μου ήρθε η ιδέα να τον επαναφέρω και για κάποιο λόγο μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα δεν έχω πειράξει τίποτα και ποτέ... *ήταν παράνομα τα ΧΡ και ως άσχετος μου ήρθε να ενεργοποιήσω τις ενημερώσεις
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 βρες ένα σωστό cd εκκίνησις και δοκίμασε ξανά,το cd εγκατάστασης των windows αν είναι εν τάξη φορτώνει,άσχετα με την κατάσταση του δίσκου.
JohnXarxas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 μα με σωστό CD εκκίνισης ξεκίνισα ρε παιδιά κάνει boot from CD και λέει ότι το αρχείο boot.ini δεν είναι έγκυρο για αυτό εξάλλου έγραψα πως ευθύνονται τα bios ή η μονάδα CD επειδή το CD λειτουργεί κανονικά!
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Τη CD είναι αυτό με το οποίο πας να κάνεις εκκίνηση; Αν έκαμνε εκκίνηση από το CD δεν θα ασχολούνταν με το boot.ini μήπως έχεις απλά την εντύπωση ότι ξεκινάει από το cd;κάθε PC στην αρχή σου βγάζει και μήνυμα να πατήσεις κάποιο πλήκτρο για να επιλέξεις από που να μπουτάρει για δες το αυτό λίγο.
JohnXarxas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 μονάδα CD ή Bios ευθύνονται για την μη εγκυρότητα του boot.ini πατάω boot from CD και εκεί που μου λέει ότι φορτώνει από το CD μου πετάει αυτό: "το αρχείο boot.ini δεν είναι έγκυρο, θα γίνει εκείνιση από το c:/windows" ... καμία βοήθεια? ναι το CD είναι μια χαρά γιατί με αυτό έκανα εγκατάσταση σε άλλο PC και μπορώ να σου μιλάω τώρα... δεν έκανα τίποτα πειράματα παιδιά αυτόν τον υπολογιστή δεν τον είχα πειράξει ποτέ από το bios. τον είχα πάρει πρίν από 7 χρόνια έτοιμο με εγκατάσταση από τον τεχνικό και απο τότε που μου τα μπλόκαρε η microsoft* ασχολούμουν μόνο με αυτόν τον υπολογιστή που σας μιλάω τώρα και μου ήρθε η ιδέα να τον επαναφέρω και για κάποιο λόγο μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα δεν έχω πειράξει τίποτα και ποτέ... *ήταν παράνομα τα ΧΡ και ως άσχετος μου ήρθε να ενεργοποιήσω τις ενημερώσεις μα με σωστό CD εκκίνισης ξεκίνισα ρε παιδιά κάνει boot from CD και λέει ότι το αρχείο boot.ini δεν είναι έγκυρο για αυτό εξάλλου έγραψα πως ευθύνονται τα bios ή η μονάδα CD επειδή το CD λειτουργεί κανονικά! για να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο ρε παιδιά γιατί τόση ώρα λέω το ίδιο πράγμα εγώ ρε παιδιά έχω ένα CDάκι με το οποίο έκανα εγκατάσταση εδώ και μπορώ να σας μιλάω τώρα στον άλλον τον υπολογιστή πατάω first booting device Cd-Rom (ή κάπως έτσι) 2nd floopy disk βάζω μέσα το ίδιο CD και κάνω επαννεκίνιση και μου λέει boot form CD_ boot from CD_ και μετά φεύγει από αυτό και λέει ότι το αρχείο boot.ini δεν ειναι έγκυρο εκκίνιση από το C:/windows
filip123go Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε άλλο cd. Αν δεν έχεις windows, τότε ubuntu..!
JohnXarxas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 μα και με ubuntu και με windows ΧΡ σπασμένα μου το κάνει αυτό!
ice25 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 πάτα ένα κουμπί όταν σου βγάζει boot from cd.. ξέρω σου ακούγετε κουλοί αλλά και αυτό που μας περιγράφεις κουλό είναι...λες και σου παρακαμτει το cd και πάει να εκκινήσει από τον δίσκο κανωνικα το cd των xp σου βγαζει μηνυμα να πατισεις ενα κουμπει για να ξεκινησεις απο το cd αν δεν πατήσεις ξεκινάει απο τον δίσκο τώρα που το σκέφτομαι το cd drive μήπως τα έχει παίξει και δεν διαβάζει τα δισκάκια?? αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει αυτό που περιγράφεις...το ubuntu μπορείς να το περάσεις σε usb και να δοκιμάσεις και από εκεί
JohnXarxas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 πάτα ένα κουμπί όταν σου βγάζει boot from cd.. ... δυστυχώς πάλι τίποτα δεν έγινε δεν μου λέει πάτα κάτι για να φορτώσει από το CD αλλα εγώ πάτησα μηπως γίνει τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.