Προς το περιεχόμενο

Πορεια εμβασματος??

kalampakas.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

εστειλα ενα εμβασμα μεσω πειραιως απ τ ιντερνετ σε λογαριασμο του εξωτερικου, μου ειπε οτι τα χρηματα θα μπουν την τριτη και θελω να μου πειτε πως γινεται να βεβαιωθω οτι εχει σταλει.πως να παρακολουθω την πορεια του.τα χρηματα ειναι ακομα στο λογαριασμο μου δεν εχουν φυγει και προβληματιζομαι.... :fear: :fear: :fear:

Δημοσ.

Λογικά θα είναι δεσμευμένα, όταν φύγουν από σένα θα πάνε στον άλλο με κάποια καθυστέρηση. Δεν είναι ταχυδρομικό δέμα πάντως για να βλέπεις την πορεία :)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

εστειλα ενα εμβασμα μεσω πειραιως απ τ ιντερνετ σε λογαριασμο του εξωτερικου, μου ειπε οτι τα χρηματα θα μπουν την τριτη και θελω να μου πειτε πως γινεται να βεβαιωθω οτι εχει σταλει.πως να παρακολουθω την πορεια του.τα χρηματα ειναι ακομα στο λογαριασμο μου δεν εχουν φυγει και προβληματιζομαι.... :fear: :fear: :fear:

Σωστά σου είπαν. Συνήθως χρειάζονται 3 εργάσιμες για τη μεταφορά. Όσον αφορά την παρακολούθηση της πορείας, δεν νομίζω ότι γίνεται διότι εμπλέκονται διαφορετικές τράπεζες.

Δημοσ.

Η μεταφορά χρημάτων με wire transfer είναι εξαιρετικά ασφαλής. Γίνεται αν θες να κάνεις trace και να δεις που πήγαν τα λεφτά και τι πορεία ακολούθησαν, αλλά συνήθως αυτό το κάνεις μόνο αν κάτι συνέβη αφού υπάρχει χρέωση για το trace.

Καλησπερα παιδια,

Δημοσ.

πάντα δεσμεύονται τα χρήματα στην αρχή και μετά δεύγουν από το λογαριασμό σου!

για αυτό υπάρχει λογιστικό και πραγματικό υπόλοιπο !

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις περιπου ποσος ειναι ενας μεσος χρονος αναμονης μεχρι να 'φανουν' τα χρηματα που καταθετει καποιος στον ξενο λογαριασμο?? Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη!!!Και παλι καλημερα!!

Δημοσ.

3-4 μέρες περίπου έχουν βαλέρ τέτοιου είδους συναλλαγές.

Ο μόνος τρόπος για να μάθεις αν μπήκαν τα λεφτά είναι να πάρεις τηλ στον παραλήπτη.

Είναι πολύ ασφαλείς διαδικασία.

Δημοσ.

Καλημερα, εχουν φτασει ηδη 8 μερες (απο την προηγουμενη Πεμπτη) και δεν εμφανιζονται στον λογαριασμο του παραληπτη. Η εθνικη μου λεει οτι απο την δικη τους πλευρα δεν φαινεται καποιο κολλημα.. και οτι ο μονος τροπος να μαθω τι συμβαινει ειναι το αιτημα η' αιτηση τυχης εμβασματος. Με το οποιο μεταβιβαζουν το αιτημα μου στην ξενη τραπεζα και το διερευνουν εκεινοι. Btw μεσολαβουν και ενδιαμεση τραπεζα για να πανε τα λεφτα εξω....

Δημοσ.

Για εργάσιμες μέρες πάντα μιλάμε άρα σήμερα είναι η 6 μέρα. Αν δε μπουν και σήμερα από Δευτέρα κάνε την αίτηση.

Μου έτυχε και εμένα να κάνουν μια φορά 6 μέρες.

Το BIC της τράπεζας είναι σωστό? Στο λέω γιατί πολλές τράπεζες έχουν παρόμοια ονόματα και μόνο με το BIC είσαι σίγουρος ότι πήγαν στη σωστή τράπεζα.

Διασταύρωση για το αν το ΙΒΑΝ ανήκει σε ένα συγκεκριμένο BIC δεν είναι δυνατόν να γίνει on line τη στιγμή που κάνεις τη συναλλαγή.

Τα λεφτά πολύ δύσκολο (απίθανο θα έλεγα) να τα χάσεις από τράπεζα. Για το μόνο που θα μπορούσες να ανησυχήσεις είναι για το αν ο προμηθευτής σου είναι απατεώνας.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου, δεν ανησυχω μην χαθουν, αλλωστε με εχουν διαβεβαιωσει οτι αυτο δεν προκειται να συμβει. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι ο παραληπτης περιμενει να ''εμφανιστουν '' τα χρηματα στο λογαριασμο του για να ολοκληρωσει την διαδικασια εκδοσης τησ αδειας ασκησεως επαγγελματος... Ισως εναν επιπλεον ρολο στην καθυστερηση να παιζει και το γεγονος οτι μιλαμε για ελβετικη τραπεζα, οποτε πρεπει να γινει και μετατροπη νομισματος.(?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...