Προς το περιεχόμενο

Ηχεία 2.1 για pc

kosegdit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάτι παλιά ηχεία 5.1 τα οποία λόγω περιορισμένου χώρου στο γραφείο τα έχω βάλει το ένα δίπλα στο άλλο. Δηλαδή τα πίσω ηχεία, μόνο από πίσω μου δεν είναι. Επίσης τώρα τελευταία μου κάνουν στο άσχετο κάποιους περίεργους θορύβους, σαν "τσαφ", χωρίς να παίζει μουσική από πίσω.

Σκέφτομαι λοιπόν να τα αλλάξω με κάποια 2.1 ή 2.0 . Η αλήθεια είναι πως πάω πιό πολύ προς 2.0 για να απαλλαγώ από τον χώρο που πιάνει ένα subwoofer. Επειδή δεν έχω ιδέα απο ηχεία, θα ήθελα την άποψή σας. Έχω δει, και μου αρέσουν μέχρι στιγμής από θέμα εμφάνισης και από κάποια reviews, τα Creative GigaWorks T40 Series II. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν έχουν ενσωματωμένο woofer, και η αλήθεια έιναι ότι θα το ήθελα γιατί πιστεύω πως είναι βασικό να ακούγεται και το μπάσο. Η χρήση του pc, και κατά συνέπεια και των ηχείων, είναι και για μουσική και για παιχνίδια και για ταινίες.

Η μητρική μου είναι η Gigabyte EX58-UD3R και χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη κάρτα ήχου, γιαυτό σας το λέω.

1. Τα ηχεία αυτά είναι καλά;

2. Έχουν ενσωματωμένο woofer;

3. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλα; (Χωρις όμως το badget να ανεβαίνει στον θεό!)

Δημοσ.

Γύρισα από πίσω το woofer και γράφει: X-Tensions Carbon 5.1 XS 445. Rafail δεν μπόρεσα να βρω κανένα link στο google γιατί μου βγάζει συνέχεια xtensions για μαλλιά!! Τόσο καλά είναι μάλλον αυτά που έχω!!

EXARXEIA_CITY, δεν αμφισβητώ με τίποτα την ποιότητα των monitor, έναντι των απλών ηχείων. Αλλά μου φαίνονται κάπως ακριβά και πιστεύω πως για την χρήση που τα θέλω δεν θα πιάσουν και πολύ τόπο. Είναι και κάπως μεγάλα για τον χώρο μου. Αν τώρα δεν κάνουν αυτά που πρότεινα και δεν βρούμε κάποια άλλα, τότε μπορεί να το σκεφτώ σοβαρά.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάτι παλιά ηχεία 5.1 τα οποία λόγω περιορισμένου χώρου στο γραφείο τα έχω βάλει το ένα δίπλα στο άλλο. Δηλαδή τα πίσω ηχεία, μόνο από πίσω μου δεν είναι. Επίσης τώρα τελευταία μου κάνουν στο άσχετο κάποιους περίεργους θορύβους, σαν "τσαφ", χωρίς να παίζει μουσική από πίσω.

Σκέφτομαι λοιπόν να τα αλλάξω με κάποια 2.1 ή 2.0 . Η αλήθεια είναι πως πάω πιό πολύ προς 2.0 για να απαλλαγώ από τον χώρο που πιάνει ένα subwoofer. Επειδή δεν έχω ιδέα απο ηχεία, θα ήθελα την άποψή σας. Έχω δει, και μου αρέσουν μέχρι στιγμής από θέμα εμφάνισης και από κάποια reviews, τα Creative GigaWorks T40 Series II. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν έχουν ενσωματωμένο woofer, και η αλήθεια έιναι ότι θα το ήθελα γιατί πιστεύω πως είναι βασικό να ακούγεται και το μπάσο. Η χρήση του pc, και κατά συνέπεια και των ηχείων, είναι και για μουσική και για παιχνίδια και για ταινίες.

Η μητρική μου είναι η Gigabyte EX58-UD3R και χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη κάρτα ήχου, γιαυτό σας το λέω.

1. Τα ηχεία αυτά είναι καλά;

2. Έχουν ενσωματωμένο woofer;

3. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλα; (Χωρις όμως το badget να ανεβαίνει στον θεό!)

Καλησπερα λοιπον αυτα τα ηχειακια τα ειχα ακουσει στο πλαισιο να παιζουν! Ειναι 2.0 δηλαδη δεν εχουν subwoofer! Βγαζανε ωραιο ηχο δεν μπορω να πω αλλα το μπασο τουλαχιστον για μενα ελειπε!! Απο οτι ειδα για την μητρικη σου με θεμα ηχου δεν εχει προβλημα!Εγω προσωπικα ειχα τα Creative Gigaworks T3 Speakers (2.1) και ημουν πολυ ευχαριστημενος!! Αν τελικα βρεθει λυση με το θεμα χωρου καλο ειναι να υπαρχει και sub γιατι και μουσικη θα ακους και ταινιες οποτε ειναι κατι που θα σε χρειαστει.!

Δημοσ.

πριν τα χριστουγεννα ειχα βαλει στο ματι τα logitech Z623

η αληθεια ειναι οτι τα ειδα και ενω σχεδιαστικα δεν ειναι τιποτα το τρομερο,πιστευω οτι μερικα ωραια features...

Δεν τα πηρα γιατι συνδεσα το πισι με το ηχοσυστημα απ ευθειας τελικα

Ζ623 specs

Δημοσ.

Απόσο είδα αυτά που μου άρεσουν έχουν ένα κυκλάκι "bass" πάνω. Αυτό δεν είναι για να ρυθμίζεις το μπάσο; Δεν είναι δηλαδή σαν να έχουν subwoofer ενσωματωμένο; Δεν λέω ότι κάνει την ίδια δουλειά από αν ήταν ξεχωριστό το woofer, αλλά και πάλι δεν ακούγονται τα μπάσα;

μέχρι πόσο δίνεις?

Θα έλεγα το πολύ 100Ε. Χωρίς όμως να είναι απαγορευτικό σε περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό με λίγα χρήματα παραπάνω.

Ορίστε και μία φωτογραφία από το γραφείο μου για να δείτε και το πρόβλημα χώρου που σας έλεγα.

post-202862-0-88414000-1296332937_thumb.jpg

Δημοσ.

karmen κι εγώ για τα creative είπα την αρχή, αλλά όλοι μου λένε για την έλειψη του woofer. Και η αλήθεια είναι πως αν δεν αποδίδουν καθόλου μπάσο, τότε δεν αξίζουν. Πιστεύω κι εγώ πως το μπάσο είναι σημαντικό, γιαυτό και ρώτησα για την ρύθμιση "bass" που έχουν. Τι είναι αυτό; Κατι σαν ενσωματωμένο woofer δεν είναι;

Δημοσ.

Πρόβλημα χώρου πάνω στο γραφείο, ναι. Στο δάπεδο όμως δεν έχεις θέμα...

Το tower δεν πρέπει να καλοπερνά ακριβώς δίπλα στο καλοριφέρ, όπως επίσης το sub τους συστήματος που βλέπω (ή και κάθε συστήματος) μπορεί άνετα να κατέβει στο πάτωμα. Αν μεταθέσεις αυτά τα δύο, μια χαρά χώρο βλέπω να έχεις.

Δημοσ.

karmen κι εγώ για τα creative είπα την αρχή, αλλά όλοι μου λένε για την έλειψη του woofer. Και η αλήθεια είναι πως αν δεν αποδίδουν καθόλου μπάσο, τότε δεν αξίζουν. Πιστεύω κι εγώ πως το μπάσο είναι σημαντικό, γιαυτό και ρώτησα για την ρύθμιση "bass" που έχουν. Τι είναι αυτό; Κατι σαν ενσωματωμένο woofer δεν είναι;

Καλά συμφωνώ με το woofer, απλά επειδή είπες 2.1 ή 2.0.

Τα logitech πάντως που είπε ο xristaras είναι πολύ καλά και τα έχω ακούσει κιόλας.

Αυτά που σου πρότεινα δεν τα έχω ακούσει να παίζουν αλλά γενικά κυκλοφορούν καλά σχόλια.

Τώρα για τα μπάσα τους έχουν ένα ρυθμιστή ο οποίος κάνει ας πούμε την δουλειά του woofer. Βέβαια σε καμία περίπτωση όσο καλά και να είναι ηχεία 2.0 δεν πιάνουν αντίστοιχης κλάσης ηχεία 2.1. (Με αυτή μου τη δήλωση θα προκαλέσω αντιδράσεις απο μερικούς, αλλά και εγώ ήθελα το wooferaki μου :P )

Βέβαια όλα είναι περι ορέξεως. Εγώ πριν χρόνια ψαχνόμουν πολύ με κάτι τέτοια.

Τώρα έχω αρκεστεί στα ηχεία της LG.

edit: Καλά ούτε καν είδα ότι για αυτά έλεγες στην αρχή :lol: :lol:

Δημοσ.

Πρόβλημα χώρου πάνω στο γραφείο, ναι. Στο δάπεδο όμως δεν έχεις θέμα...

Το tower δεν πρέπει να καλοπερνά ακριβώς δίπλα στο καλοφιφέρ, όπως επίσης το sub τους συστήματος που βλέπω (ή και κάθε συστήματος) μπορεί άνετα να κατέβει στο πάτωμα. Αν μεταθέσεις αυτά τα δύο, μια χαρά χώρο βλέπω να έχεις.

Έχεις δίκιο αλλά το σώμα του καλοριφέρ που βρίσκεται πίσω από το κουτί, είναι μονίμως απενεργοποιημένο για ευνόητους λόγους. Επίσης δεν θέλω να κατεβάσω κάτι στο πάτωμα για να μην φάει καμιά κλωτσιά καταλάθος καμιά ώρα και το ψάχνουμε μετά.

Τώρα στο ερώτημα για την ρύθμιση "bass" που έχουν τα Creative, μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;

edit: Τώρα είδα την τελευταία απάντηση της karmen!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, αλλά μου γεννήθηκε μία απορία. Αν είναι να δώσω περίπου 160 euro, που δεν το κόβω, τότε γιατί να προτιμήσω τα Logitech Z 623 και όχι τα m-audio studiophile av-40, που έιναι και monitor και δεν χρειάζομαι και χώρο για το ξεχωριστό subwoofer;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...