Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Τι έκφραση; Θλιμμένη; Σαστισμένη; Έκπληξης; 2
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Διαβάζω τίτλο "Πως να μην μεθάω". Προφανώς ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙΣ!
Donalhioy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 μακαρι να την ακουγα με 1 ποτηρι μπυρα!! ξερεις ποσα ευροπουλα θα γλυτωνα? 4
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 μακαρι να την ακουγα με 1 ποτηρι μπυρα!! ξερεις ποσα ευροπουλα θα γλυτωνα? και εγώ αυτά σκέφτομαι , που έπινα και την άκουγα οικονομικά τώρα γμστ ...
kostask91 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγω λογω προβληματος στομαχιου ειχα να βαλω αλκοολ στο στομα μου 4 μηνες. Μετα απο αυτο ενιωθα την παραμικρη γουλια κρασιου η μπυρας.. Πλεον εχω ερθει παλι στα φυσιολογικα μου, που για ατομο που πινει αρκετα ειναι αρκετα καλα, και θελω αρκετα για να "μουδιασω" 1
stavi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω τί έχει γραφτεί αλλά είναι γνωστός ο τρόπος για να μη μεθάς και πιάνει το έχω δοκιμάσει πίνεις μια μεγάλη κουταλιά λάδι πριν πιεις.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλη ψυχολογια και γεματο στομαχι .. Ειναι το μυστικο.. Μην το πινεις σε 5 λεπτα... Προσοχη στα σφηνακια μπορει να κανεις κεφαλι μεσα σε 5 λεπτα..
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ποιος ο λόγος να πίνεις πολύ αν δεν μεθάς ?για να λες όοο δείτε με είμαι πότης?damn όλα για το φαίνεστε
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 καταρχας εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι καποιος να θελει να πινει πολυ και να μην μεθαει.. το 95% τον ατομων που πινουν,πινουν για να μεθυσουν να κανουν κεφι και να διασκεδασουνε..και το υπολοιπο 5% που πινει για την γευση ,πινει 1-2 ποτηρια απο ενα καλο ποτο και οχι σε club,αυτο σημαινει το απολαβμανω.. αρα εγω υποθετω οπως ειπαν και αλλοι εδω οτι θεωρεις οτι ειναι μαγκια αλλα για σκεψου λιγο ποιοι ειναι αυτοι που δεν μεθανε ευκολα?ειναι αυτοι που εχουν πολυ λιπος στον οργανισμος τους δηλαδη οι χοντροι και κυριοτερα αυτοι που πινουν συνεχεια,δηλαδη αυτη που εχουν συνδιασει την διασκεδαση με ενα "ναρκωτικο",και δεν μπορουν χωρις αυτο να διασκεδασουν..που την βλεπεις την μαγκια εσυ? εγω ενηκω στην κατηγορια των ανθρωπων που πινουν πολυ και δεν τον θεωρω καθολου μαγκια το αντιθετο βασικα,θα προτιμουσα να μην πινω και να περναω το ιδιο καλα οταν θα παω σενα club ας πουμε.. και επισης θα προτιμουσα να πινω μια κουταλια του γλυκου και να μεθαω,για ποιο λογο να θελω να βαλω περισσοτερο δηλυτηριο στον οργανισμο μου? 1
galactikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 καταρχας εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι καποιος να θελει να πινει πολυ και να μην μεθαει.. το 95% τον ατομων που πινουν,πινουν για να μεθυσουν να κανουν κεφι και να διασκεδασουνε..και το υπολοιπο 5% που πινει για την γευση ,πινει 1-2 ποτηρια απο ενα καλο ποτο και οχι σε club,αυτο σημαινει το απολαβμανω.. αρα εγω υποθετω οπως ειπαν και αλλοι εδω οτι θεωρεις οτι ειναι μαγκια αλλα για σκεψου λιγο ποιοι ειναι αυτοι που δεν μεθανε ευκολα?ειναι αυτοι που εχουν πολυ λιπος στον οργανισμος τους δηλαδη οι χοντροι και κυριοτερα αυτοι που πινουν συνεχεια,δηλαδη αυτη που εχουν συνδιασει την διασκεδαση με ενα "ναρκωτικο",και δεν μπορουν χωρις αυτο να διασκεδασουν..που την βλεπεις την μαγκια εσυ? εγω ενηκω στην κατηγορια των ανθρωπων που πινουν πολυ και δεν τον θεωρω καθολου μαγκια το αντιθετο βασικα,θα προτιμουσα να μην πινω και να περναω το ιδιο καλα οταν θα παω σενα club ας πουμε.. και επισης θα προτιμουσα να πινω μια κουταλια του γλυκου και να μεθαω,για ποιο λογο να θελω να βαλω περισσοτερο δηλυτηριο στον οργανισμο μου? Αυτό ακριβώς. Εγώ σπίτι μου μόνο ένα ποτηράκι απλά και μόνο επειδή μου αρέσει και άσε τους άλλους να μεθάνε. Εγώ κάνω κέφι νηφάλιος.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Και γω δεν μπορω να το εξηγησω, αλλα σπιτι πινω τωρα πλεον μονο νερο. Σπανια κοκακολα(τωρα την εχω κοψει) και πολυ σπανια αντε κανενα σαββατο μπυρα.. Εξω πινω 3 με 4 ποτα.. Οχι παραπανω.. Παραπανω καλυτερα να ανοιξω μπουκαλι.. Αν ειμαι με αλλους 2 φιλους μου..
Donalhioy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω τί έχει γραφτεί αλλά είναι γνωστός ο τρόπος για να μη μεθάς και πιάνει το έχω δοκιμάσει πίνεις μια μεγάλη κουταλιά λάδι πριν πιεις. αστικος μυθος ειναι αυτο ρε συ... το μονο που κανει ειναι να μην σε χαλασει το στομαχι οσο πινεις αλλα και την επομενη μερα να μην εχεις αναγουλες! και οχι μονο το λαδι αλλα και ολα τα λιπαρα φαγητα... σε γενικες γραμμες φιλε κανε αυτο με το λαδι πιες μονο ενα ειδος ποτου.. π.χ τζιν μπολικο νερο και στο τελος ενα γλυκο φραπε.. την επομενη μερα εισαι τζετ, αν κατεβασεις δε και κανα λιτρο νερου οτι πρεπει.. εκτος αν πιεις σαν ψαρι και εισαι 2 μερες στο κρεββατι! "για να μην μεθας πρεπει να εχεις προυπηρεσια στο ποτο.. αν τωρα ξεκινας απλα πες στην γκομενα/παρεα οτι δεν το κατεχεις το αθλημα"
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δεν κανει να πινετε πολυ... Ο χειροτερος εθισμος ειναι το ποτο... Μακροχρονια θα βγουν τα δυσαρεστα συμπτωματα για την υγεια σας. Πχ στο συκωτι(κυριως) .. Ασε που σε ωθει να κανεις πραγματα που νηφαλαιος μπορει ουτε καν να τα σκεφτοσουν... Καλο ειναι να πινετε κατι στανταρ πχ βοτκα. Ωστε αν σαν σερβιρουν κατι που υποτιθεται οτι ειναι βοτκα να το παρεις χαμπαρι και να μην το πιεις. Μπορει να σε στειλει σε νοσοκομειο για πλυση στομαχου.. Ειδικα στα εποχιακα μαγαζια γινεται πανηγυρι... Καλο ειναι οταν πινετε μετα να κατεβαζεται κανενα λιτρο νερο. Ο εγκεφαλος αφυδατωνεται γι αυτο εχουμε αυτον το πονοκεφαλο...
tehAllantin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 να μην πίνεις ρε αλήτη/τεντυμπόη αν δεν θες να μεθάς .- 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα