nicoc89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ξαναφέρνω εν ζωή το τοπικ για κάτι τελαυταίο ρε παιδία το νερό σίγουρα βοηθάει ? χτες σαββατο ανοιξα μπουκαλι και παιζει να ηπια 10 ποτηρια βοτκα (με λεμοναδα) ενδιαμεσα οπως ειπαται επινα νερο αλλα πολυ νερο πανω απο 4 λιτρα.μεχρι το 8 ποτηρι ημουν καλα μετα γιατι παραπατουσα ???? λετε να ηταν υπερβολικη ποσοτητα ??? η κατι δεν εκανα σωστα / παντος ειχα τσιμπησει κατι πριν βγω.....και σημερα ειμαι μια χαρα ουτε πονοκεφαλο ουτε τιποτα.....αφου εκανα και σκι ! Το πρόβλημα σου πιο ακριβώς είναι ? θες να πίνεις παραπάνω από 10 ποτήρια βότκα? Για εμενα μια χαρά μου φαίνεται λίγο παραπάτημα με 10 ποτήρια δεν χρειάζεται να κανεις κάτι άλλο και αφού ξύπνησες μια χαρά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα σε αυτό.
Garnele Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ε το νερό είναι ουσιαστικά για να αποβάλλεις με τα τσισάκια σου κατά τη διάρκεια της βραδιάς κάποια ποσότητα αλκοόλ και την επόμενη μέρα να μην έχεις ένα κεφάλι καζάνι. Τώρα αν θες απλά να μην σε πιάνει καθόλου το αλκοόλ μπορείς να φας. Να φας πολύ, να γίνεις κτήνος. Όσο πιο παχύς είσαι τόσο περισσότερο αλκοόλ χρειάζεσαι για να κλάσεις πάνω σου από το μεθύσι. Αυτό πάντα σε συνδυασμό με ένα σωστό τέμπο που θα πίνεις συστηματικά και διαρκώς αυξανόμενη ποσότητα. Σε ένα χρόνο με σωστή δίαιτα μπορείς να διπλασιάσεις τα κιλά σου και μετά από δυο μπουκάλια βότκα να έχεις ΠΑΝΤΑ ένα γλυκό κεφάλι μόνο. Σε 6-7 χρόνια δε με αυτό το ρυθμό θα μπορείς να έχεις πρόβλημα με την καρδιά σου από το βάρος και το στομάχι σου! ΤΕΛΕΙΟ;;;; Βέβαια μετά κατά το ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει, θα μεθάς με μισό ποτήρι, τα προβλήματα υγείας σου θα πολλαπλασιάζονται και θα χάσεις τους φίλους σου. Αλλά χέστηκες, θα έχεις περάσει τα καλύτερα 6-7 χρόνια της ζωής σου. Επίσης αναφορικά με το πρόβλημα που θίγει ο προλαλήσας, θαρρώ ότι το πρόβλημά είναι θέμα ανασφάλειας που προφανώς πιστεύει ότι θα καταπολεμήσει αν κάποιος πει Ω ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΠΙΝΕΙ Ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΘΑΕΙ.
freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ω ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΠΙΝΕΙ Ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΘΑΕΙ. και όχι μόνο αυτό αλλά ξυπνάει και την άλλη μέρα τζιτζί και πάει για σκί!
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ρε φιλε τον λογο ακομα δεν μας ειπες ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχα ρε παιδια με παρεξηγησατε χτες ενας φιλοσ ειχε γιορτη και ανοιξαμε μπουκαλι, οταν βγαινω τα σαββατα δεν πινω πανω απο 4 ποτηρια με τιποτα, απλα θελω να αντεχω περισσοτερο απο την παρεα...και ναι πηγα για σκι χαχαχαχα και τα πηγα και καλα !
freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Χλαπάτσα μη μασάς και μην τους ακούς εδωπέρα όλοι μητέρες τερέζες το παίζουν αλλά όταν βγαίνουν γίνονται σώβρακα και έχουν κάτι συκώτια ΝΑ για φουαγκρά.
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχα ρε παιδια με παρεξηγησατε χτες ενας φιλοσ ειχε γιορτη και ανοιξαμε μπουκαλι, οταν βγαινω τα σαββατα δεν πινω πανω απο 4 ποτηρια με τιποτα, απλα θελω να αντεχω περισσοτερο απο την παρεα...και ναι πηγα για σκι χαχαχαχα και τα πηγα και καλα ! γιατι αμα αντεχεις λιγοτερο θα σου ριξουν Χ;
FilipposMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 απλα θελω να αντεχω περισσοτερο απο την παρεα... Οι άλλοι σου λένε βλακείες. Η λύση στο θέμα σου είναι μία. Άλλαξε παρέα! Αν θες σου δίνω εγώ μία που ξέρω. Ο μεγαλύτερος πότης της παρέας μεθάει στο δεύτερο ποτό, οπότε εσύ θα είσαι θεός με τα 4 ποτήρια!
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχα ρε παιδια με παρεξηγησατε χτες ενας φιλοσ ειχε γιορτη και ανοιξαμε μπουκαλι, οταν βγαινω τα σαββατα δεν πινω πανω απο 4 ποτηρια με τιποτα, απλα θελω να αντεχω περισσοτερο απο την παρεα...και ναι πηγα για σκι χαχαχαχα και τα πηγα και καλα ! Για ποιον λογο θες να αντεχεις περισσοτερο απο την παρεα σου?
athlios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως για να ΤΙΣ πηγαινει σπιτι του μετα? Μπορεις να πινει και κατι χωρις αλκοολ το βραδυ ! Η καμια μπυρα που την ακους και πιο δυσκολα.
salliara Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια. εμενα το προβλημα μου ειναι ο πονοκεφαλος, δεν τον γλιτωνω με τπτ πια! χθες με 5 μπυρες ολο το βραδυ - σε διαστημα 6 7 ωρων- και εφαγα κ 2 πιατα μακαροναδα στις 5 το πρωι πριν κοιμηθω, ηπια κ 1 λιτρο νερο, και παλι με πονοκεφαλαρα ξυπνησα. τι στην ευχη. πειτε κανα γιατροσοφι!! και σιγα τις μπυρες πια! να πω να επινα ουζα οκ, δεκτος ο πονοκεφαλος. αλλα με τη μπυρα τετοιο πραμα? απαπα
vasilis123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ο χλαπατσας ειπε την ηλικια του?γιατι αν ειναι 15πχ και θελει να πινει πανω απο 10 ποτήρια τοτε υπαρχει προβλημα...
freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια. εμενα το προβλημα μου ειναι ο πονοκεφαλος, δεν τον γλιτωνω με τπτ πια! χθες με 5 μπυρες ολο το βραδυ - σε διαστημα 6 7 ωρων- και εφαγα κ 2 πιατα μακαροναδα στις 5 το πρωι πριν κοιμηθω, ηπια κ 1 λιτρο νερο, και παλι με πονοκεφαλαρα ξυπνησα. τι στην ευχη. πειτε κανα γιατροσοφι!! και σιγα τις μπυρες πια! να πω να επινα ουζα οκ, δεκτος ο πονοκεφαλος. αλλα με τη μπυρα τετοιο πραμα? απαπα Αλκοόλ + υδατάνθρακες (μακαρονάδα) = FAIL Οι υδατάνθρακες προκαλούν κατακράτηση υγρών και του αλκοόλ, το οποίο αποβάλλεται πιο αργά και παραμένει περισσότερη ώρα στον οργανισμό. Να τρώς κάτι πρωτεινούχο και ελαφρύ. Και να πίνεις καλές μπύρες, με 2 άμστελ π.χ. ακόμα κι εγώ πονοκεφαλιάζω.
leftermann Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 επίσης, δεν μας είπες και τι μπύρες ήπιες. Με 5 άμστελ πχ κι εγώ έχω πονοκέφαλο το πρωί. εεεε, απατεώνα φρη, το πρόσθεσες όσο έγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα