moldovan20 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 ποια θα ειναι τα τυχερα νουμερα του επομενου τζακ ποτ του τζοκερ! Έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψεις μόλις είδα τον τίτλο τα Τζόκερ μου ήρθε στο μυαλό ... Ποιος Θεός και μαλακίες
feodor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ξερω την απαντηση σε μια ερωτηση!! Οποιος θελει με ρωταει ποια ειναι η ερωτηση, κι αμα ενδιαφερεται του λεω και την απαντηση
JERONIMO888 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 γιατι υπαρχει φωτακι στο ψυγειο αλλα οχι στην καταψυξη?
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει θεός? - Όχι Απλα γραφικος. Το τιποτε δεν δημιουργει τιποτε και οτι υπαρχει και το ποσο αρμονικα ολα δουλευουν μεταξυ τους δεν το δημιουργησαμε εμεις. Συνεπως -κατι- τα δημιουργησε. Θες να το πεις ανωτερη δυναμη, θες να το πεις σουπερμαν ή EL, θες να το πεις γαμοαγελαδα, ε δεν το λες Θεο να τελειωνουμε? On topic, θα συμφωνησω με Aledjo. Θα ηθελα να ηξερα και εγω τους αριθμους του επομενου joker - στοιχημα - whatever.
slygeo87 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ικαρούγκα, ουδέν σχόλιον. Ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα! χουχ. =ρ
Tenshi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πόσα ποια να κερδίσεις απο αυτό το έρμο το Τζόκερ; Πόσος χρυσός άραγε βρίσκεται κρυμμένος στις θάλασσες;Ισπανικές καραβέλες,τα καΐκια που μετέφεραν τους "αμύθητους" θησαυρούς των Εβραίων...το one piece ξέρω γω... Οπότε η ερώτηση είναι: ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΜΕ!
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ναι, και μετά που θα θες να ρωτήσεις "ρε μαλάκα, τώρα που τα πουλάμε" δε θα σου 'χει μείνει ερώτηση.
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Με ποια ουσία / ποιον τρόπο νικάμε τον καρκίνο I guess... και μετά θα πουλούσα αυτή τη γνώση πολύ ακριβά , φτωχοί και ποταποί εκατομμυριούχοι του τζόκερ
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ενας δεν βρεθηκε ακομα να πει "τι ειναι αυτο τελικα που θελουν οι γυναικες" αλλα προφανως θα ηθελαν να κανουν την ερωτηση τους για πραγματα τα οποια εχουν και μια οριστικη απαντηση.
tekdim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 θα ήθελα να μάθω τι πίνουν οι έλληνες ψηφοφοροι και ψηφίζουν εδώ και τόσα χρόνια αυτούς που όπως λένε τους έφεραν ως εδώ
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ενας δεν βρεθηκε ακομα να πει "τι ειναι αυτο τελικα που θελουν οι γυναικες" αλλα προφανως θα ηθελαν να κανουν την ερωτηση τους για πραγματα τα οποια εχουν και μια οριστικη απαντηση. Mε τα εκατομμυρια του τζοκερ , λες να αναρωτιομασταν ακομα για τετοια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.