Προς το περιεχόμενο

Να αγοράσω το Nintendo ds lite?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εδω και τόσο καιρό βρίσκομαι σε δίλλειμα για να αγοράσω το Lite η οχι!έχω Psp και μπορώ να πω οιτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν και οχι τόσο πολύ μιας και εχει σχετικά λίγα παιχνίδια!σκέφτομαι να πάρω ds μιας και μου έχει έρθει τρελή όρεξη έχει καλους τίτλους?είχα παλια το πρώτο αλλα έσπασε είμαι φανατικός της σειράς παιχνιδιών ποκεμον αν και δεν εχω παίξει απο την διamond και πέρα....πριν 3 χρονια που το είχα εβγαιναν μερικά καλα game τωρα λέει τίποτα?μην μου πείτε για 3ds να περιμένω δεν τρελάθηκα να δίνω 250 ευρώ για μια handheld κονσολα απο την ώρα που εχω 360!

Δημοσ.

ναι μεταχειρισμένο θα το πάρω γιατι δεν θα πεσει και πολυ λιώσιμο οσο για την κάρτα σίγουρα!να ροτήσω απο τον Μάρτιο ποιυ βγαίνει το 3ds τερμα τα παιχνίδια ε?

Δημοσ.

οχι φυσικα...

για κανενα χρονο πιστευω θα συνεχισουν να βγαινουν τιτλοι οπως ειχε γινει και με τα προηγουμενα handhelds της nintendo

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σταματήσει η υποστήριξη το DS έτσι εύκολα και τόσο γρήγορα...Μιλάμε για μια βάση χρηστών πολλών εκατομμυρίων που πολλοί θα θα ήθελαν να είχαν...Αλλά ακόμα και σήμερα να σταμάταγε η υποστήριξη είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια που έχει το μηχάνημα και τόσα πολλά διαμαντάκια που θα σε κρατήσει για πάρα πολύ καιρό..Χτύπα το λοιπόν και μη σε νοιάζει.Χτύπα και μια flash cart και είσαι οκ!!!Εκτός βέβαια και αν θες να περιμένεις για το 3DS..Αλλά για μένα μακάρι να μπορείς να έχεις και τα 2!

Δημοσ.

μπα δεν νομιζω να πάρω 3ds ασε που το θεορώ πεταμένα λεφτά αν δεν βγει καμια r4 +οτι κάνει 250 ευρώ πρπει να δινεις και 50 για κάθε κασέτα!κονσολα που δεν σπάει δεν είναι κονσολα :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...