Προς το περιεχόμενο

τσιπαρισμα wii

tsi.mitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα παω να αγορασω το wii απο εδω θα μπορω να παιζω σπασμενα παιχνιδια ;τι χρειαζεται να κανω απο οτι βρεικα αλλα δεν εβγαλα ακρει πρεπει να περασω ενα προγραμμα στην sd καρτα του wii και μετα θα παιζουν ;απο οτι εψαξα σρο φορυμ δεν βρεικα κατι το οποιο με καλυπτη

ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ !!!

Δημοσ.

Διάβασε εδώ

το εχω δει αυτο αλλα γινεται χαμος και εκει λενε για τοποθετηση ενος ολοκληρομενου + την βαση με 8 ποδαρακια εγω λεω για την sd που διαβασα καπου.

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ !!!

1. αφου ειναι ετσι μην ασχοληθεις να το κανεις μονος σου γιατι θελει λιγο προσοχη να μη κανεις κανα λαθος!

2. αφου θα το παρεις καινουργιο θα ειναι 4.3 οποτε για να γινει αυτο χρειαζεσε καποιο απ'τα "απαγορευμενα" παιχνιδια!

κατα τη γνωμη μου αν βαλεις και τον παραγοντα κοστος, καλυτερα ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο (να ειναι σε καλη κατασταση εννοειτε) που να ειναι σοφταρισμενο.

Δημοσ.

1. αφου ειναι ετσι μην ασχοληθεις να το κανεις μονος σου γιατι θελει λιγο προσοχη να μη κανεις κανα λαθος!

2. αφου θα το παρεις καινουργιο θα ειναι 4.3 οποτε για να γινει αυτο χρειαζεσε καποιο απ'τα "απαγορευμενα" παιχνιδια!

κατα τη γνωμη μου αν βαλεις και τον παραγοντα κοστος, καλυτερα ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο (να ειναι σε καλη κατασταση εννοειτε) που να ειναι σοφταρισμενο.

δεν εχω βρει κανενα που να ειναι ευχαριστημενος αλλα βρεικα εδω

Ελληνικός οδηγός (http://rapidshare.com/fies/153846894/Softmod_for_dummies_GR.txt)

Όλα τα αρχεία που απαιτούνται (http://rapidshare.com/files/153747061/AIO_Softmod_files.rar)

Δημοσ.

άσε το wii και πάρε ps3! Η κονσόλα που πας να πάρεις σε 10 μήνες θα έχει μεγαλύτερο αδελφάκι (wii-2)

Link

crysis_wii_HD_610x468.png

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι το Wii 2 θα έχει Blu-ray drive και θα υποστηρίζει 1080p και για παιχνίδια και για ταινίες. Η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει μεταξύ Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2010 και θα φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού Wii με το καινούργιο!

Πιο συνοπτικά:

• Το Wii 2 θα έχει Blu-Ray drive με δευτερεύον σκοπό την πάταξη της πειρατείας

• 1080p αλλά και χαμηλότερες αναλύσεις θα είναι διαθέσιμες για ταινίες και παιχνίδια!

• Η κυκλοφορία θα γίνει μεταξύ του 3ου τετάρτου του 2010 (Ιούλιος-Σεπτέμβριος)

• Η κυκλοφορία θα γίνει ίδια μέρα σε όλες τις χώρες

• Θα μπορείς να ανταλλάξεις το παλιό Wii με το Wii 2 σε χαμηλότερη τιμή!

Η Nintendo κρατούσε το μυστικό για λόγους Marketing καθώς ήθελε να ανακοινώσει την κυκλοφορία της νέας κονσόλας μόλις ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία ώστε να υπάρχει αιφνιδιασμός και έτσι περαιτέρω δημοσιότητα !

πηγή

nintendoo_wii_2_console.jpg

Δημοσ.

Καλα αυτο με το WII2 πολυ hoax βρε φιλε.Ιδιως τα κουτια απο το Crysis ειναι ολα τα λεφτά.Sorry αλλα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να βγαλει καινουρια κονσολα η Ninty και να μη γίνει χαμός γύρω στα 2 χρόνια πριν...Η ιστορία τουλάχιστον αυτό λέει...Άσε που η ημερομηνίες που γράφεις έχουν παρέλθει προ πολλου...Ας βοηθησουμε λοιπον το φιλο μας να βγαλει ακρη για το πως θα κανει τη δουλεια του και ας αφησουμε τα υπολοιπα. :rolleyes:

Δημοσ.

Καλα αυτο με το WII2 πολυ hoax βρε φιλε.Ιδιως τα κουτια απο το Crysis ειναι ολα τα λεφτά.Sorry αλλα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να βγαλει καινουρια κονσολα η Ninty και να μη γίνει χαμός γύρω στα 2 χρόνια πριν...Η ιστορία τουλάχιστον αυτό λέει...Άσε που η ημερομηνίες που γράφεις έχουν παρέλθει προ πολλου...Ας βοηθησουμε λοιπον το φιλο μας να βγαλει ακρη για το πως θα κανει τη δουλεια του και ας αφησουμε τα υπολοιπα. :rolleyes:

Και για οσους εχουν προβλημα με το λινκ για τον οδηγο(οχι για τα αρχεια,για τα αρχεια δουλευει κανονικα)εδω http://rapidshare.com/files/153846894/Softmod_for_dummies_GR.txt

Δημοσ.

Και για οσους εχουν προβλημα με το λινκ για τον οδηγο(οχι για τα αρχεια,για τα αρχεια δουλευει κανονικα)εδω http://rapidshare.com/files/153846894/Softmod_for_dummies_GR.txt

πριν το εβαλα δεν το ειδες ;

πριν το εβαλα δεν το ειδες ;

το ειδα εχει προβλημα sorry

ποσο ομως θα κανει ; 200 ευρω κοστιζει μονο η κονσολα με ενα τηλεχειρηστηριο αυτη ποσο ;;;;

εγω που θελω το μαυρο θα μπωρο να κανω την αλλαγη μετα με το 2

Δημοσ.

το wii ειναι η μονη κονσολα που κραταει τιμη σε αντιθεση με ps3 k xbox. αν σε ενδιαφερει κοιτα στις αγγελιες εχω ενα wii ενος φιλου με 4.2 και εναι softmode. αν σε ενδιαφερει στειλε πμ

Δημοσ.

το wii ειναι η μονη κονσολα που κραταει τιμη σε αντιθεση με ps3 k xbox. αν σε ενδιαφερει κοιτα στις αγγελιες εχω ενα wii ενος φιλου με 4.2 και εναι softmode. αν σε ενδιαφερει στειλε πμ

το αγορα και εχω πορο8η και εχω λαχανιασει

ειναι φοβερο το wii

Δημοσ.

άσε το wii και πάρε ps3! Η κονσόλα που πας να πάρεις σε 10 μήνες θα έχει μεγαλύτερο αδελφάκι (wii-2)

Link

crysis_wii_HD_610x468.png

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι το Wii 2 θα έχει Blu-ray drive και θα υποστηρίζει 1080p και για παιχνίδια και για ταινίες. Η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει μεταξύ Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2010 και θα φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού Wii με το καινούργιο!

Πιο συνοπτικά:

• Το Wii 2 θα έχει Blu-Ray drive με δευτερεύον σκοπό την πάταξη της πειρατείας

• 1080p αλλά και χαμηλότερες αναλύσεις θα είναι διαθέσιμες για ταινίες και παιχνίδια!

• Η κυκλοφορία θα γίνει μεταξύ του 3ου τετάρτου του 2010 (Ιούλιος-Σεπτέμβριος)

• Η κυκλοφορία θα γίνει ίδια μέρα σε όλες τις χώρες

• Θα μπορείς να ανταλλάξεις το παλιό Wii με το Wii 2 σε χαμηλότερη τιμή!

Η Nintendo κρατούσε το μυστικό για λόγους Marketing καθώς ήθελε να ανακοινώσει την κυκλοφορία της νέας κονσόλας μόλις ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία ώστε να υπάρχει αιφνιδιασμός και έτσι περαιτέρω δημοσιότητα !

πηγή

nintendoo_wii_2_console.jpg

Εντελως LOL η κατασταση ετσι ? Να φανταστω τα εγραψες για να γελασουμε .....

Υ.Γ : Εδω και 35 ημερες ειμαστε στο 2011 .... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...