FISHERAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα παιδιά ψάχνω επειγόντως ένα πρόγραμμα που να βρίσκει τους drivers από τα hardware ενός Η/Υ... έχω βρει άπειρα αλλά όλα είναι επί πληρωμής!! ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟ FREE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
ss13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα παιδιά ψάχνω επειγόντως ένα πρόγραμμα που να βρίσκει τους drivers από τα hardware ενός Η/Υ... έχω βρει άπειρα αλλά όλα είναι επί πληρωμής!! ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟ FREE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! Τι μοντέλο scanner έχεις και τι λειτουργικό ; Άσε τα προγράμματα γιατί δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά !!
FISHERAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 όχι θέλω ένα πρόγραμμα που να βρίσκει διάφορους drivers απο όλα τα hardware Κοινός δεν έχω cds απο μητρική κλπ..
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Βαζεις ενα προγραμμα σαν το speccy ή το everest για να δεις το ακριβες hardware που εχεις και, βασει αυτων που σου λενε, ψαχνεις για drivers online.
nikomas50 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Βαζεις ενα προγραμμα σαν το speccy ή το everest για να δεις το ακριβες hardware που εχεις και, βασει αυτων που σου λενε, ψαχνεις για drivers online. Την ίδια δουλειά που κάνει το Everest μπορείς να κάνεις και με το AIDA64 Extreme Edition.
TheELF Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Την ίδια δουλειά που κάνει το Everest μπορείς να κάνεις και με το AIDA64 Extreme Edition. To AIDA είναι το EVEREST(πλέων)
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παρακαλώ θερμά πριν ανοίγετε νέο θέμα, να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση του forum. Εξάλλου, αυτός είναι και ένας από τους Όρους Χρήσης του Insomnia: Προγραμμα για drivers... ποιο driver scanner προτεινετε πώς να βρω το μοντέλο της κάρτας ήχου? Πρόγραμμα για Drivers Καλυτερο προγραμμα για drivers update/backup; Πρόβλημα με drivers / Πρόγραμμα για να βρισκει drivers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.