pournaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 http://www.newsbeast.gr/files/1/2011/05/10/entupo_apografis.pdf Δεν εχει γινει ηδη απογραφη οικιων; Παλι θα τα ρωτησουν;
Pantelwolf Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Έχει γίνει μέχρι στιγμής η καταγραφή του αριθμού και της τοποθεσίας των οικιών, και μια πρώτη εικόνα αν είναι ή όχι κατοικημένες.
pournaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αχα, επειδη στην πρωτη ελειπα απαντησαν οι δικοι μου. Θενκς.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ένας μόνο χρειάζεται από κάθε σπίτι, που να ξέρει βέβαια τις λεπτομέρειες Στις διευκρινήσεις μου έκανε εντύπωση οτι εκεί που δηλώνεις οτι συζεις με "συμφωνο συμβιωσης" αναφέρεται αποκλειστικά στα ετερόφυλα ζευγάρια.
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Παντως Φιλιππα δεν πηρα απαντηση ακομη για ποιο λογο απο ολα τα στοιχεια κρατανε κρυφα τα νουμερα της ανεργιας.Πηρα τηλ σημερα το απογευμα και η απαντηση τους ηταν οτι δεν μπορουν να μου απαντησουν για αυτο.Επισης μου ειπαν οτι δεν θα ανακοινωσουν μετα την επεξεργασια τα στοιχεια της ανεργιας και οτι δεν θα ειναι προσβασιμα σε κανεναν.Αν μου πουν εστω και μια λογικη εξηγηση για ποιο λογο το κανουν αυτο θα απογραφω.Αλλιως για εμενα ειναι ολα υποπτα.Στο Βελγιο στην τελευταια απογραφη ρωτησαν 4 στοιχεια και εφυγαν και μεσα σε αυτο ηταν της ανεργιας.
bluesattack Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_06/05/2011_441152
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_06/05/2011_441152 Θα μας κλασουν μια μαντρα. Ας απογραψουν απο τωρα την μαντρα μου.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Θα μας κλασουν μια μαντρα. Ας απογραψουν απο τωρα την μαντρα μου. Δεν πιστευω να βαλουν πρόστιμα, όπως δε βάζουν κυρώσεις αν δεν ψηφίσεις.. Αλλά στην περίπτωση που βάλουν η διαίσθηση του σπάιντερμαν μου λέει οτι θα βρίζεις "τους μαλάκες που μόνο πρόστιμα βάζουν".
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 προστιμο?αμα δεν απογραφεις τοτε πως θα ξερουν οτι υπαρχεις για να σου ριξουν προστιμο ? troll philosophy
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Aς μου ριξουν απο τωρα το μεγαλυτερο και θα το πληρωσουν τριπλασιο στα δικαστηρια. Anyway, περιμενω τον Φιλιππα Μεντικαλ να με διαφωτισει περι "ολα τα στοιχεια ειναι προσβασιμα"..
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μπορώ να έχω έτοιμο συμπληρωμένο αυτό το pdf που αναφέρθηκε και να το παραδώσω στον απογραφέα όταν έρθει ή να το παραδώσει άλλος αν λείπω;
FilipposMD Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Παντως Φιλιππα δεν πηρα απαντηση ακομη για ποιο λογο απο ολα τα στοιχεια κρατανε κρυφα τα νουμερα της ανεργιας.Πηρα τηλ σημερα το απογευμα και η απαντηση τους ηταν οτι δεν μπορουν να μου απαντησουν για αυτο.Επισης μου ειπαν οτι δεν θα ανακοινωσουν μετα την επεξεργασια τα στοιχεια της ανεργιας και οτι δεν θα ειναι προσβασιμα σε κανεναν.Αν μου πουν εστω και μια λογικη εξηγηση για ποιο λογο το κανουν αυτο θα απογραφω.Αλλιως για εμενα ειναι ολα υποπτα.Στο Βελγιο στην τελευταια απογραφη ρωτησαν 4 στοιχεια και εφυγαν και μεσα σε αυτο ηταν της ανεργιας. Έλα, τώρα σε είδα. Να πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω ακριβώς σε τι αναφέρεσαι. Το ερωτηματολόγιο έχει ερώτηση σχετικά με την κατάσταση εργασίας. Αν εργάζεται ή ψάχνει για δουλειά. Άρα ερώτηση για την ανεργία υπάρχει. Επίσης, στο site της ΕΛΣΤΑΤ υπάρχουν νούμερα για το ποσοστό ανεργίας (14,2% το τελευταίο). Δηλαδή σου είπαν ότι όταν βγουν τα αποτελέσματα της απογραφής, θα τα έχουν όλα διαθέσιμα εκτός από αυτά που αναφέρονται στην εργασία; Αυτό μου ακούγεται κουλό. Μήπως εννοούσαν ότι τα στοιχεία που μπορούν να συσχετισθούν με συγκεκριμένο άτομο δεν είναι προσβάσιμα σε κανέναν; Γιατί αυτό είναι λογικό και σωστό. Κατά τα άλλα, από την προηγούμενη απογραφή έχουμε δημοσιευμένα στοιχεία για το μέγεθος του εργατικού δυναμικού και το ποσοστό αυτού που απασχολούνταν σε κάποια εργασία. Αν θες διευκρίνισε. Επίσης, από πού το άκουσες εσύ και πήρες τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσεις;
Pantelwolf Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μπορώ να έχω έτοιμο συμπληρωμένο αυτό το pdf που αναφέρθηκε και να το παραδώσω στον απογραφέα όταν έρθει ή να το παραδώσει άλλος αν λείπω; και σε ενα χαρτι να βαλεις τις απαντησεις καλα ειναι αλλα σε μερικα σημεια χρειαζεσαι τον οδηγο για την αποφυγη παρερμηνειων. Εμας μας τα εκαναν ενα ενα στο σεμιναριο.
35apontos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εγώ προσωπικά και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου αν με "μπλάξουν" (έχω σταθερή έδρα),δεν θα απαντήσω πέρα απ' τη πρώτη σελίδα. Άκου πόσα μέτρα είναι η κουζίνα σας.... Εδώ είναι για όποιον τα θέλει
fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Έλα, τώρα σε είδα. Να πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω ακριβώς σε τι αναφέρεσαι. Το ερωτηματολόγιο έχει ερώτηση σχετικά με την κατάσταση εργασίας. Αν εργάζεται ή ψάχνει για δουλειά. Άρα ερώτηση για την ανεργία υπάρχει. Επίσης, στο site της ΕΛΣΤΑΤ υπάρχουν νούμερα για το ποσοστό ανεργίας (14,2% το τελευταίο). Δηλαδή σου είπαν ότι όταν βγουν τα αποτελέσματα της απογραφής, θα τα έχουν όλα διαθέσιμα εκτός από αυτά που αναφέρονται στην εργασία; Αυτό μου ακούγεται κουλό. Μήπως εννοούσαν ότι τα στοιχεία που μπορούν να συσχετισθούν με συγκεκριμένο άτομο δεν είναι προσβάσιμα σε κανέναν; Γιατί αυτό είναι λογικό και σωστό. Κατά τα άλλα, από την προηγούμενη απογραφή έχουμε δημοσιευμένα στοιχεία για το μέγεθος του εργατικού δυναμικού και το ποσοστό αυτού που απασχολούνταν σε κάποια εργασία. Αν θες διευκρίνισε. Επίσης, από πού το άκουσες εσύ και πήρες τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσεις; Mου ειπαν ξεκαθαρα οτι δεν θα ανακοινωσουν συγκεντρωτικο ποσοστο ανεργιας.Η ερωτηση αν εργαζεται ή ψαχνει για δουλεια ειναι κατευθειαν απο το μαντειο των Δελφων.Κανω μια απλη ερωτηση: Αν απαντησει ενας πτυχιουχος Πολιτικος Μηχανικος του Πολυτεχνειου οτι ψαχνει για δουλεια θα τον ενταξουν στους ανεργους? Θα σου απαντησω εγω: ΟΧΙ. Αυτη την απαντηση μου εδωσαν.Επομενως προκειται για ενα στημενο καρναβαλι που μονο στοχο εχει την εκ νεου παραπληροφορηση του πολιτη απο το Κρατος το οποιο εκ του πονηρου αποκρυπτει βασικα στοιχεια της κοινωνικο-οικονομικης πολιτικης και ερχεται μετα υποκριτικα να μιλησει για κοινωνικο και οικονομικο σχεδιασμο ενω εντεχνως παρουσιαζει ενα πλασματικο νουμερο ανεργιας. Αν θες παρε και εσυ τηλ και κανε την ιδια ερωτηση που τους εκανα και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα