gnsX Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δεν ισχύει οτι στον ΟΑΕΔ δε γραφονται οι φοιτητες που εχασαν τη δουλεια τους.. κάτσε να το πω στον αδερφό μου να ξαναπάει,μπορεί να είναι άλλος υπάλληλος και να του πει άλλα τώρα
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εμενα δεν πέρασε κανεις ούτε άφησαν κάποιο σημείωμα , αν δεν εμφανιστεί κανεις και δεν ειδοποιηθώ ούτε από σημειώματα ούτε από τηλέφωνο μπορούν να μου πουν κάτι μετά η να μου ζητάνε να πληρώσω πρόστιμο?
fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εμενα δεν πέρασε κανεις ούτε άφησαν κάποιο σημείωμα , αν δεν εμφανιστεί κανεις και δεν ειδοποιηθώ ούτε από σημειώματα ούτε από τηλέφωνο μπορούν να μου πουν κάτι μετά η να μου ζητάνε να πληρώσω πρόστιμο? Θα σου ριξουν κανα 5000Ε.Αν δεν εχεις θα σου παρουν το καζανακι. Φιλιππα ισχυουν αυτα που σου ειπα.Οι συγκεκριμενες επαγγελματικες ομαδες δεν περιλαμβανονται στους ανεργους ασχετως επιδοματος.Καρατσεκαρισμενο.Ενας βασικος λογος που δεν περιλαμβανονται ειναι διοτι ουσιαστικα εξαναγκαζονται να πληρωνουν τα ασφαλιστικα τους ταμεια.
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Θα σου ριξουν κανα 5000Ε.Αν δεν εχεις θα σου παρουν το καζανακι. Καλά ας μου ρίξουν ότι θέλουν , θα πάρουν τα τέτοια μου αφού δεν έχω τίποτα στο όνομα μου
Pantelwolf Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Συμπεράσματα πρώτης μέρας(απο τη διαδικασία καθώς δε μπορώ λόγω απορρήτου να σχολιάσω στοιχεία που κατέγραψα) Συμπεριφορά άψογη από τον κόσμο. Μια γιαγιά με φοβήθηκε και δεν άνοιξε, και όταν πήγα στη διπλανή της είπα και την πήρε τηλέφωνο και μετά μια χαρα Οι μετανάστες δε μου άνοιξαν, αλλά έκανα τα κοννέ και ελπίζω να με μάθουν και να τους γράψω. Όλοι ήθελαν να με κεράσουν. Σε οικογένεια με 4 άτομα παίρνει μια πλήρης καταγραφή περίπου 20-30 λεπτά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Οντως, αυριο θα λειπω απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 9:30 το βραδυ...
FilipposMD Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Φιλιππα ισχυουν αυτα που σου ειπα.Οι συγκεκριμενες επαγγελματικες ομαδες δεν περιλαμβανονται στους ανεργους ασχετως επιδοματος.Καρατσεκαρισμενο.Ενας βασικος λογος που δεν περιλαμβανονται ειναι διοτι ουσιαστικα εξαναγκαζονται να πληρωνουν τα ασφαλιστικα τους ταμεια. Αφού σου έγραψα τον ορισμό του ανέργου που χρησιμοποιεί η Ελλάδα και δεν αναφέρει τίποτα για ασφαλιστικά ταμεία. Από πού το έχεις καρατσεκαρισμένο εσύ; Pantelwolf, κοίτα μην πάρεις κιλά μόνο!
The_Judas Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Σιγά μην ρίξουν πρόστιμα, απλά για εκφοβισμό το λένε. Όπως και στις εκλογές όπου η αποχή τιμωρείται με φυλάκιση βάσει νόμου
Pantelwolf Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 σε υποδεχτηκε καμια τουμπανιαρα ημιγυμνη γκομενα? Δυστυχώς όχι ακόμη. Έχω καμια 100ρια σπίτια να δω όμως ελπίζω στη στατιστική.. panospc ολες εκτος κοινης ησυχιας. Μην ανησυχεις ομως πρεπει να σου αφησει ειδοποιητηριο και να ξαναπερασει.
black_widow Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ευτυχώς απογραφήκαμε από την πρώτη μέρα και δεν έχουμε να περιμένουμε. Pantelwolf για εσένα παίρνει τόσο εμείς κάναμε πάνω από 1 ώρα να απογραφούμε αφού έπρεπε να εξηγούμε π.χ. ότι το air- condition παίρνει ρεύμα και διάφορα τέτοια. Επίσης εξηγούσα τι είναι ο ιδιωτικός τομέας , της είχε κολλήσει να βάλει ένα μέλος της οικογένειας ότι δουλεύει στο δημόσιο , βρε καλή , βρε χρυσή μου. Εμένα παρολίγο διδάκτορα θα με έβαζε . Είχα τρομερό πρόβλημα συνεννόησης Θέλω να ελπίζω ότι ήταν κουρασμένη και δεν ειναι το φυσικό της. Γύρω στις 7 ήρθε αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα