poedeer7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 δε ρωτανε πού, ρωτανε αν κοιμηθηκες σπιτι:-P εστω! εμας μας λεει ποσοι μενετε εδω?αυτο και τελος!
Merdock Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ειμαι ο πιο awesome απογραφεας στον πλανητη. Μπήκα σε φωλιά πάκηδων. 1) Επέζησα 2) Τους έπεισα και τους έγραψα 3) Μου είπαν και ευχαριστώ 4) Μου έδωσαν δώρο αυτό: Μ@λ@κ@ ένα τέτοιο περίπου σταυρό(που αναβόσβηνε όμως με διάφορα χρώματα ) μου χε κάνει δώρο ένα Πάσχα μια παλιά μου κοπέλα. Το τραγικό είναι ότι δεν το χε κάνει για πλάκα και ότι είμαι και άθεος
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 δε ρωτανε πού, ρωτανε αν κοιμηθηκες σπιτι:-P Και τι τους νοιάζει αν κοιμήθηκα σπίτι ? δεν πάμε καλά μου φαίνεται :shock:
benign Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εγω γνωρισα μια καλλονη που ηρθε να με απογραψει,γειτονοπουλα,κουκλιτσα,φοιτητρια.Αυριο θα βγουμε για καφε.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εγω γνωρισα μια καλλονη που ηρθε να με απογραψει,γειτονοπουλα,κουκλιτσα,φοιτητρια.Αυριο θα βγουμε για καφε. Το πρωτο θετικο της απογραφης!Μπραβο benign.Ηδη παντως θα ξερει αρκετα σχετικα με εσενα.
M@ri0 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εγω γνωρισα μια καλλονη που ηρθε να με απογραψει,γειτονοπουλα,κουκλιτσα,φοιτητρια.Αυριο θα βγουμε για καφε. Κι εγώ γνώρισα μια καλλονή που ήρθε να με απογράψει, κουκλίτσα σκέτη. Για κακή μου τύχη ήταν και η κοπέλα μου παρούσα την ώρα της απογραφής
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Και σ'εμένα ήρθε μια κουκλίτσα για την απογραφή και μάλλον βλέπει πολύ σοβαρά την προοπτική της σχέσης μας, γιατί με ρώτησε κι ένα σωρό πράγματα για το σπίτι μου. Σίγουρα σκέφτεται να μετακομίσει σύντομα!
fearwhatnow Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Και σ'εμένα ήρθε μια κουκλίτσα για την απογραφή και μάλλον βλέπει πολύ σοβαρά την προοπτική της σχέσης μας, γιατί με ρώτησε κι ένα σωρό πράγματα για το σπίτι μου. Σίγουρα σκέφτεται να μετακομίσει σύντομα! Aχαχαχααχα!Κοιτα αν εχεις ωραιο μπιντε και μεγαλο βε σε θα σου ερθει συντομα.Μονο την κουζινα να μην της δειξεις και εισαι οκ.
benign Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εγω παντως αισθανομαι σχεδον ερωτευμενος.Μιλαμε για υπεροχον ανθρωπο πρωτα απο ολα. Ευχομαι τα ιδια και για τους προλαλησαντες.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Κι εγώ απέγραψα ενα καλόοοοο με πολλά ο σήμερα. Και internet stalker mode: εχουμε κοινό facebook friend. Επίσης μπήκα σε σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό.
black_widow Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Φτου ρε γαμώτο έπρεπε να πήγαινα και εγώ για απογραφέας . Το είχα σκεφτεί σε στυλ να πηγαίνω να τους απογράψω , να αφήνω και ένα βιογραφικό σημείωμα μήπως κάποιος γνωστός γνωστού έχει καμία δουλειά , να τσιμπήσω και κανα δωρεάν καφεδάκι - ποτό ως φτωχή πλην τίμια απογραφέας. Κι εγώ γνώρισα μια καλλονή που ήρθε να με απογράψει, κουκλίτσα σκέτη. Για κακή μου τύχη ήταν και η κοπέλα μου παρούσα την ώρα της απογραφής Καλά να πάθεις Τους απογραφείς ποιός τους απογράφει , άλλος ή ο εαυτός τους ;
skipperas Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 να ρωτήσω τα τσακάλια του Forum.. γίνεται να σε απογράψει άλλος?? πχ εγώ μένω αθήνα(φοιτητής),οι γονείς επαρχία..γίνεται να με απογράψουν αυτοί?
Pantelwolf Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τους απογραφείς τους απογράφει ο απογραφέας της περιοχής του σπιτιού τους. Τώρα αν είσαι στην περιοχή σου απογραφέας, γράφεις τον εαυτό σου, skipperas αφού σπουδάζεις σημαίνει οτι μένεις μόνιμα στην πόλη εκείνη.Πρέπει να απογραφείς εκεί. ΕΚΤΟΣ αν είσαι στο χωριό εκείνη την περίοδο και δε μπορεις να απογραφείς στην Αθήνα οπού θα γραφτείς ως ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ στους γονείς σου. Αν θές δηλαδή το γράμμα του νόμου..
skipperas Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τους απογραφείς τους απογράφει ο απογραφέας της περιοχής του σπιτιού τους. Τώρα αν είσαι στην περιοχή σου απογραφέας, γράφεις τον εαυτό σου, skipperas αφού σπουδάζεις σημαίνει οτι μένεις μόνιμα στην πόλη εκείνη.Πρέπει να απογραφείς εκεί. ΕΚΤΟΣ αν είσαι στο χωριό εκείνη την περίοδο και δε μπορεις να απογραφείς στην Αθήνα οπού θα γραφτείς ως ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ στους γονείς σου. Αν θές δηλαδή το γράμμα του νόμου.. ωραία,σ'ευχαριστώ! πες ότι μ'έχουν απογράψει στην επαρχία,αν έρθει εδώ ο απογραφέας,τι του λέω?μ'εχουν απογράψει εκεί και τέλος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα