nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Αν δώσεις λάθος ηλικίες των ατόμων που μένουν σπίτι και λάθος τετραγωνικά τι παίζει ? ( δεν τα έδωσα εγώ αλλά ο αδερφός μου , άνοιξε γιατί ήταν απογραφέας ένας που πήγαινε παλιά στο ίδιο σχολειό και του λέει πες μου στο περίπου ηλικίες και στο περίπου τετραγωνικά αν δεν θυμάσαι. (E ήταν από δουλειά κουρασμένος τις ηλικίες τις είπε όχι ποσα έχουμε κλείσει αλλα στα πόσα πάμε και τετραγωνικά δεν θυμόταν ακριβώς) Δεν ξέρω τι παίζεται αλλα πολύ ότι νάνε μου φαίνεται αυτό. Παίζουν κυρώσεις? θα πάει η μάνα μου να το διορθώσει βεβαια την δευτερα γιατί νομίζω ξέρει έναν προϊστάμενο τους η κάτι τέτοιο. :lol:
Pantelwolf Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Όχι, η απογραφή είναι ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ. Δε ζητά κανείς αποδεικτικά στοιχεία ούτε θα διασταυρωθούν. Επαφίεται στην καλή θέληση των κατοίκων και των απογραφέων.
Critter Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Καλά για τον φουτσο η απογραφη. Επειδη εχω φίλη που συμμετεχει μαζι με φιλες της, δουλεια 30+ λεπτων τη βγαζουν σε 10-15 λεπτά και συμπληρώνουν και στην τυχη για να τελειώνουνε γρήγορα. Στις κοπέλας μου το σπιτι ήταν η γιαγια της την ωρα που ηρθε ο απογραφέας, ο οποιος απεγραψε σπιτι 75 τετραγωνικών με.....6 ΔΩΜΑΤΙΑ επειδη μπερδευτηκε η γιαγια και μετρησε ως δωματιο το hall, το διαδρομο κτλ. Και του παπαρα δεν του εκοψε οτι 75 τετραγωνικα με 6 δωμάτια δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο... Αν λοιπον εξαιρέσουμε τον αριθμο των ατόμων, πολυ αμφιβάλλω για την ορθότητα των υπόλοιπων στατιστικών.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Παντως νομιζω οτι ο πληθυσμος της Ελλαδας πλεον θα απογραφει ανω των 12 εκατομμυρίων κατοικων.
FarCry Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 παιζει να ειμαι ο μονος ανθρωπος που απογραφτηκα σε 2 χωρες αγγλια-ελλαδα. και μετα λενε οτι τα στατιστικα στοιχεια ειναι σωστα
FilipposMD Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ε καλά, εννοείται ότι, όταν πρόκειται για τέτοιας έκτασης καταγραφές, τα νούμερα πάντα είναι κατά προσέγγιση. Το βασικό είναι να μην υπάρχει κάποιο συστηματικό σφάλμα. Δηλαδή αν έχουν εκπαιδευθεί 2000 απογραφείς να μετράνε τα χολ για δωμάτια, θα βγει νούμερο μεγαλύτερο. Αν γίνονται λάθη σαν αυτό που λέει ο Critter, μερικές φορές θα καταγραφουν περισσότερα, μερικές λιγότερα, οπότε χονδρικά θα είμαστε κοντά στην πραγματικότητα. Κατά τα άλλα, Ελλάδα είμαστε, αυτούς τους πολίτες έχουμε, αναγκαστικά κι αυτής της ποιότητας τα στατιστικά μπορούμε να παράγουμε. Κάποτε πάλευα με τα στατιστικά θνησιμότητας, που βγαίνουν από τα πιστοποιητικά θανάτου. Και μετά είδα πώς τα συμπληρώνουν μερικοί γιατροί (από το τηλέφωνο π.χ. χωρίς καν να ξέρουν τον νεκρό) και άρχισα να βλέπω τα νούμερα... προσεγγιστικά.
PavelX Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Και του παπαρα δεν του εκοψε οτι 75 τετραγωνικα με 6 δωμάτια δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο... Στον κόσμο των Playmobil, υπάρχει.
scullyist Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Καλά για τον φουτσο η απογραφη. Επειδη εχω φίλη που συμμετεχει μαζι με φιλες της, δουλεια 30+ λεπτων τη βγαζουν σε 10-15 λεπτά Α δεν ήταν τελικά το ότι με λυπήθηκε επειδή με ξύπνησε ο Βρούτος... Οι ερωτήσεις του: -Ονοματ/μο, ηλικία, οικ.κατασταση/ύπαρξη τέκνων* -Εργασια (+συμπληρωματική επεξήγηση για το τι είναι "επίσχεση εργασίας") -Είδος γραφείου εργασίας, αριθμός υπαλλήλων, σε ποιον δήμο βρίσκεται -Ηλικία οικοδομής (εδώ συνειδητοποιώ ότι έδωσα λάθος νούμερο λόγω υπνηλίας, αναρωτιέμαι αν τα διασταυρώνουν με τους άλλους που απαντησαν στην οικοδομή. Λέμε τώρα..) - Kαθαρα τ.μ. διαμερίσματος/ αριθμός δωματίων/ιδιοκτησία -Αν κατέχω Ι.Χ. -Ποια η κυρια πηγη εισοδήματος** -Αν έχω ζήσει κι άλλου εντός/εκτός χώρας -Αν ψηφίζω στο Δήμο που διαμένω -Αν το πατρικό βρίσκεται στον ίδιο Δήμο κι αν όχι, σε ποιον -Αν ζει κι άλλος στο σπίτι (edit: Σωστα, και..) -σπουδές -ιντερνετ -ανακυκλωση Οι ερωτήσεις μου: -Καλά, η πόρτα κάτω ανοιχτή ήταν? (εσωτερικός διάλογος: $%@^#$!) -Το 4άρι είν..μπα, 3g ή 3gs? -Ρητορικής φύσεως: Δεν σε πειράζει που πηγαινοέρχομαι σαν τον χάρο, ε? -*Δε πιστεύω να θέλουν να μάθουν κι αν έχω σκοπό να κάνω? =P -** "[sarcasm]η ανεργία?[/sarcasm]" ps: Μιας που το αναφέρατε, τι σκάλωμα τρώνε με τα δωμάτια, πια? -πόσα δωμάτια? -Δύο -Κουζίν... -Δύο δωμάτια + σαλοκουζίνα + μπάνιο. Ενώ κάθόταν στη σαλοκουζίνα εντωμεταξύ και τα άλλα δωμάτια τα είχε φάτσα κάρτα. Αλλος ηταν ο βίαια αγουροξυπνημένος, άλλος κοιμόταν ακόμη μου φαίνεται. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2011 από scullyist
tsifotis Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Με απογραψανε προχθες... ημερομηνια γεννησης, αν εχω ζησει εξωτερικο, αν εργαζομαι, σπουδες. ΑΥΤΑ! Και μετα εφυγε. Δεν ρωτησε τιποτ' αλλο. Ουτε για το σπιτι, ιδιοκτησιες, ιντερνετ και αλλα θεματα. Τι διαολο ολα στην τυχη θα τα συμπληρωσει;
35apontos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Με 1.30€ το άτομο και πολλά ρώτησε. Μαζεύει 100 τη μέρα,κάθεται σπίτι μετά και είτε έχει κόψει ένα χαρτόνι με παραθυράκια εκεί που πρέπει να μπουν τα "ν" (σαν τα ερωτηματολόγια του Mitsigan παλιά...),είτε τα συμπληρώνει μόνος,βγάζει μεροκαματάκι. Δυό βδομάδες μας κάνουν ένα σεβαστό ποσόν,βασίλισσα θα σε κάνω,πούλεγε κι ο σχωρεμένος ο Βέγγος.
klainmaingr Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Με απογραψανε προχθες... ημερομηνια γεννησης, αν εχω ζησει εξωτερικο, αν εργαζομαι, σπουδες. ΑΥΤΑ! Και μετα εφυγε. Δεν ρωτησε τιποτ' αλλο. Ουτε για το σπιτι, ιδιοκτησιες, ιντερνετ και αλλα θεματα. Τι διαολο ολα στην τυχη θα τα συμπληρωσει; Αντίστοιχα μόλις ήρθε και σε μένα. 2-3 πράγματα μόνο έτσι για εκπαίδευση πόσα άτομα μένουν, τετραγωνικά σπιτιού και δωμάτια, δουλειά, αν έχω ίντερνετ, αν ανακυκλώνω και την έκανε. 3 λεπτά να έκατσε το πολύ.
Critter Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Με 1.30€ το άτομο και πολλά ρώτησε. Μαζεύει 100 τη μέρα,κάθεται σπίτι μετά και είτε έχει κόψει ένα χαρτόνι με παραθυράκια εκεί που πρέπει να μπουν τα "ν" (σαν τα ερωτηματολόγια του Mitsigan παλιά...),είτε τα συμπληρώνει μόνος,βγάζει μεροκαματάκι. Δυό βδομάδες μας κάνουν ένα σεβαστό ποσόν,βασίλισσα θα σε κάνω,πούλεγε κι ο σχωρεμένος ο Βέγγος. Εδώ δεν έχεις δικιο. Ειναι 1.30 το άτομο και 1,70 το σπιτι. Σε ένα σπιτι με 4 άτομα βγάζεις 6,9 το 15-30 λεπτο. Με 10 σπίτια τη μέρα σαν αυτο (αλλα εχουν λιγότερους αλλα περισσότερους), βγάζεις 70€ μεροκάματο. Και μην ξεχναμε οτι δεν τους ανάγκασε κανείς να πάνε στην απογραφή. Όταν κάνεις κάτι, πρεπει να το κάνεις υπεύθυνα.
cb_papi Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εμάς μας έκανε όλες τις ερωτήσεις, για το σπίτι, για κάθε άτομο ξεχωριστά κλπ. Πέσαμε σε συνεπές άτομο φαίνεται
pournaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Παντως εμενα μεταξυ σοβαρου κι αστειου, την ερωτηση για τον καμπινε μου τη ρωτησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα