Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες δεν διάβασα όλο το νήμα (32 σελίδες) και ίσως έχει ξαναειπωθεί παρόμοια ερώτηση...

Δεν ήμουν σπίτι όταν πέρασε ο απογραφέας και μου άφησε χαρτάκι. Τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει πως θα περάσει σήμερα μετά τις έξι το απόγευμα... Κοντέυει 9 η ώρα και ακόμη τίποτα... Τι να κάνω? Τι επιπτώσεις θα υπάρξουν εάν δεν απογραφώ? Πρέπει δλδ να φάω όλη την μέρα παίζοντας Call of duty μέχρι να έρθει ο κύριος? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τα μέχρι τώρα τώρα ποστσ του parasaser που έχω διαβάσει,διαφωνώ μαζί του σε όλα-και στην απογραφή.Παρ'όλα αυτά οι χαρακτηρισμοί τύπου "ηλίθιος" δε με βρίσκουν σύμφωνο.

Άποψή μου.

Δημοσ.

Απο τα μέχρι τώρα τώρα ποστσ του parasaser που έχω διαβάσει,διαφωνώ μαζί του σε όλα-και στην απογραφή.Παρ'όλα αυτά οι χαρακτηρισμοί τύπου "ηλίθιος" δε με βρίσκουν σύμφωνο.

Άποψή μου.

φυσικό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Δημοσ.

φυσικό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει με τη διαφορά στις απόψεις αλλά με τους χαρακτηρισμούς.

Offtopic ολα αυτά οπότε,συνεχίστε.

Δημοσ.

Άποψή μου.

Ελα ρε. Οποιος δεν συμφωνει μαζι μας δεν ειναι ηλιθιος?

Δημοσ.

Παίδες δεν διάβασα όλο το νήμα (32 σελίδες) και ίσως έχει ξαναειπωθεί παρόμοια ερώτηση...

Δεν ήμουν σπίτι όταν πέρασε ο απογραφέας και μου άφησε χαρτάκι. Τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει πως θα περάσει σήμερα μετά τις έξι το απόγευμα... Κοντέυει 9 η ώρα και ακόμη τίποτα... Τι να κάνω? Τι επιπτώσεις θα υπάρξουν εάν δεν απογραφώ? Πρέπει δλδ να φάω όλη την μέρα παίζοντας Call of duty μέχρι να έρθει ο κύριος? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Παρτον και κραχτον . :D

Δημοσ.

ο ηλιθιος ειναι ηλιθιος ασχετα αν συμφωνεις η διαφωνεις μαζι του

αν συμφωνεις εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εισαι κι εσυ ηλιθιος

βασει στατιστικης παντα. :devil:

Δημοσ.

ο ηλιθιος ειναι ηλιθιος ασχετα αν συμφωνεις η διαφωνεις μαζι του

αν συμφωνεις εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εισαι κι εσυ ηλιθιος

βασει στατιστικης παντα. :devil:

βασικά με το σκεπτικό σου όλοι είμαστε ηλίθιοι

γιατί είτε θα συμφωνούμε είτε θα έχουμε αντίθετοι άποψη και θα λέμε τον άλλον ηλίθιο το οποίο θα λέει και ο άλλος σε εμάς.

Δημοσ.

βασικά με το σκεπτικό σου όλοι είμαστε ηλίθιοι

γιατί είτε θα συμφωνούμε είτε θα έχουμε αντίθετοι άποψη και θα λέμε τον άλλον ηλίθιο το οποίο θα λέει και ο άλλος σε εμάς.

γενικα μιλησα.γιατι θιχτηκες? :eek:

Δημοσ.

Ειμαι απογραφεας αλλα δεν εβαλα μεσο, στην Λουτσα ειμαι βεβαια που δεν υπηρχαν (φανταζομαι) παραπανω ατομα απο οτι χρειαζονταν... Με την κατασταση που επικρατει μου κανει εντυπωση που μου ανοιγει ο κοσμος και δεχεται να απαντησει...

Δημοσ.

Τι να κρύβεις δηλαδή; Αν το σπίτι σου έχει ντους, αν καις πετρέλαιο, αν έχεις ίντερνετ και τι σπουδές έχεις κάνει; Αυτά σε ρωτάνε. Το μόνο που μπορεί να κρύβεις είναι αν το σπίτι είναι δικό σου και δεν το δηλώνεις (πόσοι τέτοιοι υπάρχουν; ), το οποίο και είναι εύκολο να βρεθεί αν γίνει καταγγελία.

Τέλος πάντων, προφανώς η απογραφή θα είναι ανακριβής έτσι σκατά που τα έχουμε κάνει. Τα καταφέραμε, μπράβο μας, θα είμαστε και σε αυτό νο1 στην Ευρώπη (απ' την ανάποδη πάντα) και μας κόστισε και αρκετές δεκάδες εκατομμύρια. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σ'αυτήν την μεγάλη επιτυχία και οι οποίοι θα βρίζουν από αύριο για το ανοργάνωτο κράτος. Καληνύχτα μας!

Ρε συ Φιλιππε, εκει που μιλας σωστα, μετα πετας κατι ασχετο και χαλας ολο το σκεπτικο σου.Το ανοργανωτο κρατος ειναι ευθυνη των πολιτων?Τοσες δεκαετιες τι περιμενει δηλαδη το κρατος?Τις απογραφες για να σχεδιασει την μελλοντικη πολιτικη του?Απο που και ως που φταινε οι απογραφομενοι για το φιασκο της απογραφης?Σε μια τετοια κατασταση (πτωχευση της χωρας) δεν μπορουσαν δηλαδη οι ιθυνοντες να περιοριστουν στα αναγκαια?Επρεπε να ρωτανε και ποσες φορες πας για κατουρημα?Ο κοσμος εχει τις αντοχες του και αυτες εξαντλουνται καθημερινα.Δεν θα εχει και τον καθε παπαρα να τον ρωταει μαλακιες.Επισης οι απογραφεις λειτουργουν με 2 μετρα και 2 σταθμα: Αλλοι κανουν ολες τις ερωτησεις, αλλοι 3 ερωτησεις και φευγουν στο 5λεπτο.Μ'αρεσει που τους εκαναν και σεμιναριο.

Δημοσ.

Ρε συ Φιλιππε, εκει που μιλας σωστα, μετα πετας κατι ασχετο και χαλας ολο το σκεπτικο σου.Το ανοργανωτο κρατος ειναι ευθυνη των πολιτων?Τοσες δεκαετιες τι περιμενει δηλαδη το κρατος?Τις απογραφες για να σχεδιασει την μελλοντικη πολιτικη του?Απο που και ως που φταινε οι απογραφομενοι για το φιασκο της απογραφης?Σε μια τετοια κατασταση (πτωχευση της χωρας) δεν μπορουσαν δηλαδη οι ιθυνοντες να περιοριστουν στα αναγκαια?Επρεπε να ρωτανε και ποσες φορες πας για κατουρημα?Ο κοσμος εχει τις αντοχες του και αυτες εξαντλουνται καθημερινα.Δεν θα εχει και τον καθε παπαρα να τον ρωταει μαλακιες.Επισης οι απογραφεις λειτουργουν με 2 μετρα και 2 σταθμα: Αλλοι κανουν ολες τις ερωτησεις, αλλοι 3 ερωτησεις και φευγουν στο 5λεπτο.Μ'αρεσει που τους εκαναν και σεμιναριο.

1. Δεν λέω ότι δεν φταίει η πολιτεία. Δεν έκατσε κανείς να εξηγήσει γιατί γίνεται η απογραφή και να πείσει τον κόσμο να συμμετέχει. Επίσης, φαίνεται ότι δεν οργάνωσε καλά την ίδια τη διαδικασία της απογραφής και δεν εξασφάλισε όι οι απογραφείς θα κάνουν καλά τη δουλειά τους.

2. Φταίνε επίσης οι απογραφείς που βαριούνται ή που δεν θεωρούν ότι η αμοιβή είναι αρκετή για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Αλλά όταν οι απογραφείς είναι δεκάδες χιλιάδες, νομίζω ότι ανήκουν κι αυτοί στους πολίτες αυτής της χώρας, όπως αποδεικνύεται και από την συμπεριφορά τους.

3. Φταίνε όμως και οι απογραφόμενοι, γιατί αυτό που τους ζητάει η πολιτεία είναι να απαντήσουν σε 20 ερωτήσεις, καθισμένοι στον καναπέ τους. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρει ο μέσος πολίτης πόσο σημαντική είναι η διαδικασία (θα έπρεπε η πολιτεία να τους πείσει), αλλά δεν τους ζητείται να σκάψουν, 20 απαντήσεις τους ζητάνε.

4. Τα περί του ανοργάνωτου κράτους τα έχω γράψει 10 φορές σ' αυτό το thread. Ναι, είναι για φάπες, αλλά αν υπάρχει μια πιθανότητα να πάει λίγο μπροστά, την αποκλείουμε με την υπονόμευση της απογραφής και 2-3 άλλων λογικών πραγμάτων που συμβαίνουν. Δεν ξέρω αν είναι προνόμιο της ελληνικής κοινωνίας αυτού του είδους η σκέψη, αλλά με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Έχουμε ατμοσφαιρική ρύπανση, λέει, οπότε ας καπνίζουμε κιόλας. Το σχολείο μας είναι βρώμικο, οπότε ας βάλουμε και μια φωτιά στην κατάληψη. Το ελληνικό κράτος δεν έχει καλό προγραμματισμό, οπότε ας φροντίσουμε να μην μπορεί να έχει ποτέ καλό προγραμματισμό. Αδιέξοδο...

Δημοσ.

ημουν σε φιλο μου τη κυριακη και χτυπαει η πορτα και ηταν η απογραφου

πολυ ντροπαλη και μαζεμενη,παρολο που ηταν 35+.

δηλαδη μετα τα γεια ειμαι απο την απογραφη δεν ειπε τιποτα,περιμενε να της πουμε εμεις να ρθει μεσα.

η πλακα ηταν οτι ειχε χαλασει το ρελε και δεν ειχαμε ρευμα και καναμε την απογραφη με ενα κερακι!

μετα χτυπησε στη γρια διπλα

-ναι.ποιος?

-γεια σας για την απογραφη.

-ποια υπογραφη

-(εσωτερικη χριστοπαναγια),ΑΠΟΓΡΑΦΗ

-δε ξερω τι ειναι αυτο

-το κρατος με στελνει δεν ειδατε τιποτα στη τηλεοραση?

-οχι δεν ειδα.δε ξερω τιποτα δεν υπογραφω τιποτα

-(πολλαπλες εσωτερικες χριστοπαναγιες)ειναι υποχρεωτικη

-εγω δε ξερω τιποτα

μετα πεταγεται ο αντρας της

-ξερω εγω,ανοιξε της

ειχαμε κλασει στο γελιο :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...